News

Entries for 'markotra'


01
Заедно одбројуваме до 50,000-от PANTHEON Корисник

Само уште неколку седмици преостануваат до 50,000-от PANTHEON корисник кој ќе  стане дел од нашето семејство

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.10 новости!

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на PANTHEON 10.0.05.10

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.20 новости!

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата PantheonX верзија 10.0.05.20

14
PANTHEON X верзија 10.0.04.10 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на верзијата PANTHEON X 10.0.04.10. 50266 - Креирана Функциј...
14
PANTHEON X верзија 10.0.04.0 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.04.0. 49724 - Нов ДДВ-ЕПФ (со имплемен...
24

Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“, а таа функција ќе можете да ја употребите на копчето „Уреди“ во делот за преглед на печатење, каде што е поставена авторизација.

24
Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“, а таа функција ќе можете да ја употребите на копчето &bdqu...
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last   

Add Content...