News

PANTHEON X

Entries for 'EMINAM'


20
Održana 5. PANTHEON konferencija u BiH: fokus na edukaciji, poslovanju i humanitarnom duhu!

PANTHEON konferenciju je ove godine oplemenila dobrotvorna akcija "...jer zajedno možemo!". Preduzeće Datalab je, uz pomoć cijele Pantheon zajednice u BiH (poslovnih partnera i korisnika) i prijatelja konferencije NSFBiH, prikupilo 1.900 KM za Sigurnu kuću, koja djelujue u sklopu Fondacije Lokalne Demokratije.

11
Ne propustite! 15.11. - Dan za PANTHEON korisnike

Srdačno Vas pozivamo na 5. Pantheon Konferenciju, koja će biti organizirana povodom 15-te godišnjice preduzeća Datalab i imat će također humanitarni karakter. Očekuje Vas: BOGAT PROGRAM i VRIJEDNE NAGRADE!

20
NOVI CIKLUS PANTHEON EDUKACIJA

Do 23.11. birajte....1.....2.....3.....ili više edukacija i ostvarite i do 30% popusta!

18
... jer zajedno možemo!

Datalab se povodom obilježavanja 15. jubileja odlučio skupa sa Vašom pomoći, poštovani posjetioci U-sitea, pomoći ranjenim dušama SIGURNE KUĆE. Odlučili smo uvezati sve nas u veliku humanitarnu akciju, koja će se odvijati od danas i ćemo je zaključiti 15.11. u okviru 5. PANTHEON Konferencije. Saznajte kako možete pomoći, kao i o onom što je Nogometna reprezentacija BiH pripremila za Vas!

 

25
AKTIVNO - Znanjem do izlaska iz finansijske i ekonomske krize!

Srdačno Vas pozivamo na 5. Pantheon Konferenciju, koja će biti organizirana povodom 15-te godišnjice preduzeća Datalab i imat će također humanitarni karakter. Očekuje Vas: BOGAT PROGRAM i VRIJEDNE NAGRADE!

05
Datalab BH potpisao Ugovor o saradnji sa Univerzitetom/Sveučilištem "Vitez"

Predstavnici Univerziteta/Sveučilišta "Vitez" i kompanije Datalab BH potpisali Ugovor o saradnji, koja se temelji na edukacijskom procesu. Kroz saradnju omogućen je brži i neposredniji protok znanja i informacija potrebnih za kvalitetnije osposobljavanje i obrazovanje kadrova, koji će biti zaposleni u privredi.

29
Pojašnjenje vezano za nedavno uklanjanje nekih od nadogradnji

S buildom 55.58.00 (12.09.12) u kodu za održavanje referencijalnog integriteta podataka se potkrala greška, koja u vrlo ograničenim okolnostima uzrokuje netačan referencijalni integritet.

02
USERSITE danas slavi 2. rođendan!

Ulazimo već u treću godinu kako se družimo sa vama i se trudimo da održimo vaše povjerenje i lojalnost - ali ne samo sa odgovorima pri savjetovanju o radu s PANTHEON-om i redovnim informisanjem o svim novostima, već i sa brojnim poboljšanjima U-site-a. Poštovani korisnici PANTHEON-a, dragi posjetioci U-sitea, danas je i VAŠ dan! SVE NAJBOLJE!

25
U oktobru naučite koristiti novi Pantheon modul ili unaprijedite znanje iz postojećeg

U mjesecu oktobru imate mogućnost ovisno o Vašem stepenu poznavanja Pantheon-a upoznati se sa modulima ROBA, NOVAC i PLATE kroz osnovno korištenje ili napredno. Odabirom edukacija u paketu uštedite dodatno!

23
28.000 nas je!

22. 10. smo dobili 28.000. korisnika PANTHEON-a i veselje povodom te novosti želimo podijeliti s Vama, koji nam svaki dan pomažete poboljšati naš proizvod i usluge!

23
Datalab BH sponzor na XV Međunarodnom simpoziju "FINANSIJSKI SISTEM I EKONOMSKI RAZVOJ"

U organizaciji udruženja-Udruge računovođa i revizora FBiH i preduzeća FEB d.d. održan XV Međunarodni simpozij računovođa i revizora na temu: "FINANSIJSKI SISTEM I EKONOMSKI RAZVOJ – izazovi za finansije, računovodstvo i reviziju", na kojem je Datalab učestvovao kao jedan od sponzora događaja.
 

22
Nova Datalab filijala u Albaniji

Datalab Tehnologije, d.d.,, otvara novu filijalu, ovog puta u Albaniji.

17
Tražimo saradnike!

Datalab BH zapošljava ERP konsultante iz sredstava dobivenih od Federalnog zavoda za zapošljavanje. Tražimo! Pantheon ERP konsultant i Delphi programer sa poznavanjem MS SQL-a.

22
Datalabovci svih zemalja, udružite se!

I ove jeseni smo se prijatno družili i razmjenili mišljenja sa poslovnim partnerima i zaposlenim u Datalabu iz Slovenije, te Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Makedonije, na jedrenju po Dalmaciji. Pogledajte nekoliko foto-utisaka!

22
Kakve su prednosti i mane samostalnog knjigovodstva?

Samostalni preduzetnici imaju na početku aktivnu mogućnost za samostalno knjigovodstvo ili tkz. status »normiranca«. Koje su prednosti i mane? Pročitajte više o ovome u članku Sabine Dimnik iz Data preduzeća na U-site Poslovnoj enciklopediji!

28
Uklonjene verzije 55.58.00 i 55.58.10 - izlazi vanredni patch 55.58.11

Sinoć je otkrivena greška u podsistemu za obezbjeđenje referentnog integriteta na bazi podataka, iz tog razloga su sa ftp-a preventivno uklonjene verzije 55.58.00 i 55.58.10, koje sadrže tu grešku. Popravka će izaći u narednim satima.

09
Izlazak verzije 55.58.12

Danas toekom dana izaći će verzija 55.58.12, koja će spriječiti potencijalne probleme koji bi mogli nastati tokom nadogradnje na prethodne verzije programa.

28
Značaj ljudskog kapitala u kreiranju blagostanja

Savremena ekonomija počiva na inovacijama i primjeni tehnologija zasnovanih na intelektualnim dostignućima prethodnih generacija. Ukoliko pojedinci i organizacije ( društvene zajednice, privredni subjekti i sl.) ne nastave ulagati u razvoj i kreiranje novih intelektualnih vrijednosti, to je moguće očekivati stagnaciju i pad općeg društvenog bogatstva.

12
Izlazak verzije 55.58.00

Od 12. 9. 2012. na raspolaganju je verzija 55.58.00. Sve novosti u novoj verziji možete pogledati u pregledu. Na raspolaganju su i video snimci o novostima.

06
Sudjelujte u oblikovanju programa PANTHEON edukacija, za školsku godinu 2012/2013 i osvojite vrijedne nagrade!

Želimo pripremiti program PANTHEON edukacija i događaja, koji odgovaraju željama većine Vas, PANTHEON korisnika. Iz tog razloga Vas molimo za Vaše cijenjeno mišljenje. Ispunite anketu i sudjelujte u izvlačenju za vrijedne nagrade.

Page 10 of 19First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Add Content...