News

PANTHEON X

Entries for 'EMINAM'


29
Novosti i savjeti (oktobar 2013)

Pogledajte najbitnije novosti u programu u zadnje vrijeme.

25
Pojačane kontrole poštivanja Zakona o radu u FBiH

U toku je pojačani inspekcijski nadzor u FBiH. Pogledajte kako pravilno uraditi postavke u PANTHEON-u.

25
Kontrole poštivanja Zakona o fiskalnim sistemima u FBiH

Prema vijestima objavljenim na stranici Federalne uprave za inspekcijske poslove, u toku  je pojačani inspekcijski nadzor u Federaciji Bosne i Hercegovini. Pogledajte kako provesti sve radnje kroz programski paket PANTHEON u skladu sa zakonom.

09
Revolucija u računovodstvu, evolucija u poslovanju!

Prezentacija poslovnog programa PANTHEON za računovodstvene agencije i ostale privredne subjekte održat će se u sklopu FEB-ovog oktobarskog seminara za računovođe i revizore pod naslovom „Računovodstvene i porezne aktuelnosti“.

09
Upoznajte PANTHEON GE - poslovni program za javne ustanove

Javne ustanove kao budžetski korisnici imaju specifične propise, prije svega u računovodstvu i kadrovima, u okviru kojih moraju djelovati. Poslovni program PANTHEON GE to uvažava i omogućava da javne ustanove posluju pregledno i u skladu sa propisima. 

23
Utisci pobjednice mini olimpijade "Računovodstvo 2013"

Pobjednica mini olimpijade, Nensi Veljanovski, je za nas zapisala svoje utiske sa takmičenja i jedrenja, koje je bilo jedno od nagrada.

16
Izlazak verzije 55.62.20

Izašla je verzija 55.62.20 u kojoj je omogućeno dodavanje novih vrsta dokumenata (prije svega robnih) u RE verziji. Ostale novosti možete pogledati ovdje.

30
Novosti i savjeti (septembar 2013)

Pogledajte PANTHEON novosti i savjete za mjesec septembar.

30
Trendovi u računovodstvu

Na XVI Međunarodnom simpoziju, koji je konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo, u saradnji sa Udruženjem računovođa i revizora FBiH organizovala od 26.-28. septembra u Neumu, predstavili smo trendove u računovodstvu, a implementirane u Pantheonu. Pogledajte video ovdje.

17
Datalab sponzor XVI Međunarodnog simpozija u Neumu

Datalab je jedan od sponzora na XVI Međunarodnom simpoziju, koji konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo, u saradnji sa Udruženjem računovođa i revizora FBiH organizuje. Tema ovogodišnjeg Simpozija je“Uloga računovodstvene profesije u realizaciji poslovnih ciljeva”. Simpozij će se održati u Neumu u periodu od 26-28. septembra.

30
PA FA na "24th International scientific-expert conference on agriculture and food industry"

Edin Halilović, Datalab konsultant za Pantheon Farm Accounting, održao je predavanje na temu: "Raising the standards and competitive skills in agriculture, through the implementiation of ERP", s čime je ukazao na prednosti i značaj korištenja informacionog sistema za bh. poljoprivredu, a predstavljanjem Pantheon Farm Accounting licence.

18
Pantheon na sajmu INFO 2013

U organizaciji Datalab partnera Poslovna logistika d.o.o. iz Sarajeva predstavljen je PANTHEON na 10. Međunarodnom sajmu informacionih tehnologija grafičke industrije i mulitimedije - INFO 2013 u periodu od 12. - 14.9. u Centru Skenderija Sarajevo.

03
Pantheon Farm Accounting se predstavio i na bh. tržištu

Pantheon Farm Accounting - novi proizvod u Datalab ponudi, predstavljen je premijerno bh. tržištu, a na Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambenih proizvoda - 40. Sajmu Šljive u Gradačcu.

04
Izašao build 55.62.00

Izašao je build 55.62.00. Kratak pregled novosti savjeta slijedi u nastavku, sve novosti također možete pregledati u pregledu (potrebna prijava). Pozivamo Vas također da pogledate video snimke novosti.

04
Izlazak builda 55.62.00
Izlazak builda 55.62.00 kasni kraće vrijeme, jer se u lokalizacijama (osim HR) pojavila greška pri radu u modulu Kadrovi, u Personalnoj mapi - prelazak u panel Račun javi grešku List index out of bounds.
04
Kontrola limita subjekta

Obavještavamo Vas da je rok za dodavanje funkcionalnosti Kontrola limita subjekta u Pantheon pomjeren za 30.10.2013. godine (patch 55.62.30), te da se neće dodatno pomjerati.

22
Pantheon Farm Accounting na Sajmu Šljive u Gradačcu

Na ovogodišnjem 40. Jubilarnom Sajmu Šljive u Gradačcu, predstavićemo poslovni programski paket PANTHEON Farm Accounting, za vođenje poslovnih procesa na farmama. Obuhvata cjelokupno informaciono rješenje za gazdinstva, koje omogućava FADN izvještavanje, vođenje knjige uzgoja, evidencije za agro-ekološke programe, praćenje poljoprivrednih i mnogih drugih operacija za lakši rad sa dokumentacijom.

03
Zašto marketing strategija?

U našoj Poduzetničkoj enciklopediji u dijelu "Poslovni savjeti/Marketing" možete i ovaj mjesec naći dva vrlo zanimljiva članka, koje je g-đa Lejla Softić, ispred konsultantske kuće SoftConsulting, posvetila marketing strategiji u prvom, a dovela istu u vezu sa digitalnom ekonomijom u drugom članku.

01
Za Vas brinu certificirani Pantheon konsultanti!

Nedavno smo završili sa certificiranjem naših Pantheon konsultanata. Spisak certificiranih Pantheon konsultanata možete po pojedinim Pantheon područjima pogledati ovdje.

01
Značaj kreativnih ideja i razvoja ljudskih potencijala

Značaj kreativnih ideja i razvoja ljudskih potencijala, te  ljudske ideje i socijalne mreže su teme ovomjesečnih članaka g-đe Lejle Softić ispred konsultantske kuće Soft Consulting, koje je pripremila za našu Poduzetničku enciklopediju.

Page 7 of 19First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...