News

PANTHEON X

Entries for 'EMINAM'


31
Očekujemo Vas u avgustu u Datalab Akademiji

U Datalab Akademiji i u mjesecu avgustu oragnizujemo Pantheon edukacije za Vas. Našu ponudu smo obogatili za dvije nove edukacije. Detaljnije pogledajte ovdje. 

24
Izašao redovni popravak 55.61.10

Izašao je redovni popravak 55.61.10. Pregled novosti dostupan je ovdje (potrebna prijava).

20
Ljetno osvježenje cijena u Datalab Akademiji!

Osvježite vaše PANTHEON znanje u julu sa nama. Mi smo osvježili naše cijene za vas. Iz ponude izdvajamo webinare ZEUS besplatno se upoznajte sa direktorskim informacionim sistemom i KNJIŽENJE UTROŠKA MATERIJALA U FBiH - nova edukacija. Vaša Datalab Akademija

13
Izašao build 55.61.00 - Vrijeme je za osvježenje!

11.6.2013. izašla je nova verzija PANTHEON 55.61.00. Za sve korisnike sa validnim Ugovorom o nadogradnji organizujemo 21.6. od 10,00 – 13,30 sati besplatan webinar pod nazivom „Novosti u Pantheon build 55.61.00“, gdje ćete imati priliku praktično se upoznati se sa novostima i poboljšanjima i postaviti pitanja Pantheon konsultantima za pojedina područja.

03
Brza nadogradnja za šifrant amortizacijskih grupa

Izašla je brza nadogradnja za popravak prikaza zapisa u šifrantu amortizacijskih grupa.

14
Trendovi u marketinškoj praksi

O trendovima u marketinškoj praksi, te o značaju istraživanja tržišta govori g-đa Lejla Softić ispred konsultantske kuće Soft Consulting kroz svoja dva najnovija članka, kojima je obogatila rubriku Marketing u Usersite Poduzetničkoj enciklopediji. Više pročitajte ovdje.

27
Održano 3. takmičenje pod nazivom mini olimpijada "Računovodstvo 2013"

U petak 24.05. u prostorijama Banja Luka College otvoreno je treće studentsko takmičenje u računovodstvu pod nazivom mini olimpijada “Računovodstvo 2013″. Ovo je jedan od većih studentskih događaja iz oblasti provjere znanja u regiji. I, koje ekipe su osvojile nagrade.....

16
Idealnom kombinacijom do velike uštede!

Odaberite Vašu kombinaciju! Birajte između klasične edukacije (dolaskom u Datalab Akademiju) i praćenja edukacije iz Vaše kancelarije ili od bilo gdje drugo putem webinara.

17
Posjeta Datalab Akademiji u maju se DUPLO isplati!

Ostvarujete popust od 50% za prijavu i uplatu do 25.4. 2+1 GRATIS. Prijavom jednog kandidata na kurs, drugi kandidat iz istog preduzeća, isti kurs sluša GRATIS. + birajte između klasične edukacije (dolaskom u Datalab Akademiju) i praćenja edukacije udobno iz Vaše kancelarije putem webinara.

14
PROMJENE NA KAPITALU: Osnovni kapital, Upisani neuplaćeni kapital i Rezerve

Kapital je veoma „osjetljiva“ kategorija koja zajedno sa sredstvima i obavezama je direktno vezana za mjerenje finansijskog položaja svakog pravnog lica, te bi pravna lica trebala biti veoma oprezna kako će vrednovati i računovodstveno tretirati sve kategorije kapitala. Detaljnije pročitajte u najnovijem članku Mirne Pajević, FEB d.d. pod nazivom "PROMJENE NA KAPITALU: Osnovni kapital, Upisani neuplaćeni kapital i Rezerve", kojim smo osvježili Poduzetničku enciklopediju.

16
Datalab generalni sponzor mini olimpijade "Računovodstvo 2013"

Visoka škola Banja Luka College organizuje po treći put studentsko takmičenje iz oblasti računovodstva pod nazivom „Računovodstvo 2013“. Mini olimpijada „Računovodstvo 2013“, će se održati 24.05. i 25.05.2013. godine u Banja Luci, u prostorijama Banja Luka College.

11
Datalab na eGovernment konferenciji

U četvrtak, 11. aprila je Datalab u saradnji sa partnerskom kompanijom Teamwork predstavio Pantheon GE licencu na konferenciji eGovernment - modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini u okviru Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru u sklopu podmanifestacije: Sajam informacijskih tehnologija SIT 2013.

18
NAJBRŽIH 10 PRIJAVA OČEKUJE GRATIS ODGOVARAJUĆI PANTHEON PRIRUČNIK U VRIJEDNOSTI I DO 100 KM!

PANTHEON WEBINAR – Učite sa nama bez napuštanja Vaše kancelarije! Za vas organiziramo novi i pristupačan način educiranja iz svih PANTHEON oblasti! Odvija se u obliku online edukacije uz upotrebu okruženja ISL Group.

08
Redovni popravak 55.56.20

Izašao je redovni patch 55.60.20. Pogledajte najbitnija poboljšanja.

08
Brza nadogradnja: knjiženje primljenih računa

Na raspolaganju je brza nadogradnja, koja otklanja probleme pri knjiženju primljenih računa.

21
Prezentacija Pantheon GE licence

U utorak, 19. marta, Datalab i partner Teamwork d.o.o. uspješno su predstavili Pantheon GE licencu, koja je namijenjena javnim preduzećima. Prezentaciji su prisustvovali brojni predstavnici javnih institucija sa područja Hercegovine i upoznali se sa mnogim prednostima korištenja Pantheona i GE licencom, koja je razvijena upravo prema potrebama kakve imaju javna preduzeća.

15
Odgođen izlazak redovitog popravka 55.60.10

Redovni popravak 55.60.10 predviđen za 15.3.2013. odgođen je za ponedjeljak 18.3.2013.

05
30.000 korisnik se pridružio PANTHEON zajednici!

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima i prije svega svim korisnicima, koji ste nam poklonili Vaše povjerenje i nam dajete motivaciju da svaki dan razvijamo još bolji PANTHEON za Vas!

07
Izlazak builda 55.60.00

Izašao je build 55.60.00. Kratak pregled novosti slijedi, sve možete pogledati u pregledu. Također pogledajte video snimak novosti.

11
Fuzija privrednih društava

Detaljnije o fuziji (spajanju i pripajanju) privrednih društava i prije svega računovodstvenom aspektu istog saznajte u najnovijem članku autorice Mirne Pajević ispred FEB d.d., koji je pripremila za Poduzetničku enciklopediju U-SITE-a.
 

Page 8 of 19First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

Add Content...