News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


26
Datalab na Poslovnih dnevih v Makedoniji
17.11.2010 se je Datalab MK d.o.o. v Skopju udeležil dogodka »Poslovni dnevi v Makedoniji 2010«, ki ga je organiziral Slovensko-makedonski klub za poslovno sodelovanje. Dogodek je potekal v stavbi GTC (Gradsko-Trgovski Centar).
02
Fakulteti za organizacijske vede se zahvaljujemo za prispevek v Podjetniški enciklopediji!
Ker s tem plemenitite našo spletno zakladnico znanja in prispevate k njegovemu prenosu iz generacijo v generacijo, se vam zato iskreno zahvaljujemo in se veselimo nadaljnje izmenjave zanimivih informacij z vami! :-)05
Potegujte se za sproščujočo masažo v 2. delu nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK!

Drugo adventno nedeljo smo našo nagradno igro obarvali s tajsko – japonskim pridihom. Podarjamo vam 3 enourne tajske masaže v salonu CHAOTHAI v Ljubljani.

Kaj morate za to razvajanje narediti?

03
   Znani so zmagovalci 1. dela nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK!
Vas zanima, kdo je prejel nagrado – razvajanje v savni Breza v Ljubljani?  Preberite si njihove prispevke in ne zavidajte jim preveč – že to nedeljo se lahko potegujete za 3 enourne tajske masaže!

28
Pozor! Začeli smo z decembrsko nagradno igro: DATALABOV ADVENTNI VENČEK

Z današnjo prvo adventno nedeljo začenjamo z nizom nagradnih iger, ki smo jih poimenovali letnemu času primerno: »Datalabov adventni venček«.

30
Datalab PANTHEON odslej tudi na Facebooku!
Ker gre tudi Datalab v korak s časom in s tem v uporabo družbenih medijev vas obveščamo, da imamo odslej svojo Facebook stran oboževalcev "Datalab PANTHEON-spremenite podatke v dobiček"!
12
Dobili smo nagrado za najboljše letno poročilo med srednjimi in malimi podjetji za leto 2009!
V torek, 9. novembra 2010, je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala podelitev nagrad podjetjem in finančnim ustanovam za najboljša letna poročila za leto 2009. Datalab tehnologije je prejelo nagrado za najboljše letno poročilo v kategoriji srednjih in malih podjetij in se s tem postavilo ob bok prav tako nagrajenima velikanoma - Krki in Zavarovalnici Triglav.
15
Nov način delitve materialov in stroškov v Buildu 555001

V buildu 555001 smo na formi "Delitev" na DN (MF licenčna shema) dodali nov način delitve materialov in stroškov.

16
Okoljske dajatve za leto 2010
Uredba o spremembi in dopolnitvi uredbe o okoljski dajatvi za onesnaževanje okolja zaradi nastajanja odpadne embalaže se je to leto spremenila v »Obrazec za obračun okoljske dajatve zaradi nastajanja odpadne embalaže«
16
Odslej enostavnejši prenos podatkov v vrsto dokumentov "Izpiski" (VD 410)!
Ker prenos podatkov s pomočjo čarovnika ni integr iran v PANTHEON, moramo to storiti sami. Kako? Povsem preprosto - poglejte si v nadaljevanju!
22
Izbirajte besede, s katerimi govorite o konkurenci!
Panoge, v katerih tekmujejo podjetja, se delijo na dve skupini. V prvi so panoge, kjer je veliko sodelovanja s konkurenco, kjer konkurenco običajno razumemo kot nekaj dobrega in koristnega. So pa tudi panoge, kjer podjetja in posamezniki naredijo vse, da očrnijo svojo konkurenco.
12
Naslednje druženje Datalabovcev s člani Uporabniških strani
Konec oktobra smo organizirali prvo druženje Datalabovcev z nagrajenimi uporabniki v prijetnem okolju restavracije Harfa, 19. novembra, pa se pripravlja že drugo tovrstno "prehrambeno-klepetalno" srečanje. :-)
09
Od 1. novembra dalje nov obrazec - univerzalni plačilni nalog
PANTHEON je do sedaj podpiral izdelavo plačilnih nalogov BN02 in PP02,  s 1. novembrom 2010 pa je v veljavo stopil nov obrazec UPN – univerzalni plačilni nalog
05
Zakaj se odločiti za samoučenje?
Nekaj dobrih razlogov za sodobnejši način učenja.
28
Začnimo s PANTHEON-om
Kaj vse vam nudimo za lažji začetek dela s PANTHEONOM?
05
Udobno samoučenje preko video navodil

Za vas smo pripravili več kot 70 ur video navodil za enostavnejše PA-izobraževanje!

Page 10 of 10First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  Next   Last   

Add Content...