News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


04
Kakšne so prednosti in slabosti samostojnega knjigovodstva?

Samostojni podjetniki imajo ob začetku dejavnosti možnost za samostojno knjigovodstvo ali pa t.im. status »normiranca«. Kakšne prednosti in slabosti jim slednje prinaša? Preberite si več o tem v prispevku Sabine Dimnik iz podjetja Data v U-site Podjetniški enciklopediji!

25
...ko bi po srečanju U-site uporabnikov lahko napisala roman...

...in to z vsemi, v Panteonu "registriranimi" bogovi in boginjami v glavnih vlogah! No, ali pa pravo grško (tragi) komedijo! Manjkal ji je le še tisti odrešilni akt, ko poseže v totalen kaos bog na škripčevju - "deus ex machina" in čudežno uredi nerešljivo situacijo! :) V restavraciji Harfa smo namreč tokrat gostili dva ravno prav nezadovoljna uporabnika PANTHEON-a; Radovana Batiča (Slišišvidiš d.o.o.) in Evgena Cafuto  (Geotermal d.o.o.), na "bojnem polju" pa se nam je pridružila še vodja podpore, Leonida Kraševec.

16
Znani so zmagovalci tokratne U-site nagradne igre!

Vas zanima, kdo se bo lahko že ta konec tedna pocrkljal v masažnem studiu Seven?

18
Andrej Mertelj navdušil študente s predavanjem na Ekonomski fakulteti

Izvršni direktor Datalaba je mladim ekonomistom z zanimivim predavanjem  »PANTHEON: kjer arhitektura in forma podpirata funkcionalnost«, razkril številne koristne nasvete za preglednejše poslovanje.

16
Andrej Mertelj to sredo gostujoči predavatelj na Ekonomski fakulteti

V sredo, 18. aprila, od 10. do 11. ure, bo izvršni direktor podjetja Datalab, Andrej Mertelj, gostujoči predavatelj na Ekonomski fakulteti.

13
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Boris Mlinar, strokovi sodelavec v podjetju Medinova d.o.o..Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

05
Na Datalabu proslavljamo novo zmago!

Našemu delu namreč zaupa že 26 tisoč PANTHEON uporabnikov!

22
DATALABOVCI VSEH DEŽEL SMO SE SPET ZDRUŽILI V BOVCU!

Konec preteklega tedna  se je števična družina Datalabovcev - kot že tradicionalno-  zbrala na spomladanskem teambuildingu v Bovcu. Poglejte si foto-utrinke!

13
Bili smo na CeBit-u!

Na CeBit-u, najpomembnejšem in največjem sejmu informacijske tehnologije na svetu, ki je potekal na začetku marca v Hannovru, se je letos predstavilo tudi podjetje Datalab s poslovnim programskim paketom PANTHEON Farm Accounting. Preberite si več o tem!

13
Novost v PANTHEON-u!

V build 55.56.00 smo dodali dva nova obrazca - za potrebe Centra za Socialno Delo in za potrebe Zavoda Republike Slovenije za Zaposlovanje.  Preberite si več o tem!

05
...in novica SAMO za PANTHEON uporabnice je dobila (osmomarčevski) epilog...

...no, pa da vidimo... :-)

29
Organizirali smo prvo letošnje pomladno srečanje PANTHEON uporabnikov!

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa prvo letošnje pomladno srečanje Datalabovcev z obiskovalci U-sitea. Tokrat je bil z nami Boris Mlinar (Medinova d.o.o.), drugi vabljeni uporabnik, Jernej Suhadolc (Virtua d.o.o.), pa je bil žal le virtualno prisoten – tik pred zdajci je namreč odpovedal udeležbo. Z Datalaba se nam je na srečanju pridružila še vodja podpore, gospa Leonida Kraševec.

05
Novost v PANTHEON-u!

Obveščamo vas, da smo v releasu 555600 dodali komponento za tiskanje črtne kode na izpisu, ki omogoča izpis 60 različnih vrst črtne kode.Preberite si več o tem!

27
...in razvajanje na masaži si je tokrat priigrala...

....najbolj prijazna oseba na Datalabu, ki se ji ne zbriše nasmešek z obraza, ki ne povzdigne glasu in ne izgubi upanja in volje tudi takrat, ko se nam vsem že "strga film". :-) Kdo je to?

22
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Boštjan Arzenšek, razvijalec in podpornik v podjetju Jamada. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

13
Vas zanima, kdo si je priigral nepozabno tajsko masažo?

Preberite si, kakšen je pravilni odgovor in kdo se mu je najbolj približal!  In seveda: pridružite se nam obvezno spet v nagradni igri naslednji teden! Obljubljamo vam, da imamo za vas spet privlačne nagrade in - ne bojte se! - mnoooooooooogo enostavnejša vprašanja, kot je bilo tole otvoritveno!) :-)  

15
ACTA: da ali ne?

"Premisliti je treba celoten sistem intelektualne lastnine. Acto pa je treba zavrniti že iz same spodobnosti!", je trdno prepričan Andrej Mertelj. Zakaj? Odgovore najdete v njegovem najnovejšem članku v Razgledih.net!

13
U-site letos odsvetuje vse osladnosti za Valentinovo!

...in vam priporoča, da enkrat za spremembo na ta dan ne podležete komercialnemu pritisku in ne participirate v vsesplošni obsesiji po zapravljanju milijonov & miljard za pocukrana darila, na katerih se nabira prah (ali pa nemudoma izginejo v prebavnem traktu) ali denimo za divja presenečenja v stilu pohoda na Kilimandžaro, potapljanja v Indijskem oceanu ali občudovanja želv na Galapagosu. Kaj torej storiti?

13
Spremenjen način izplačila za poslovodne osebe enoosebnih družb

Obveščamo vas, da smo v skladu s spremenjenim načinom izplačila za poslovodne osebe enoosebnih družb v navodila za uporabo  PANTHEON-a dodali primera za obračun prispevkov - zavarovalna osnova 040 in nagrade za poslovodenje. Preberite si več o tem!

 

27
Ste morda zamudili nastop Andreja Mertlja v oddaji "Prava ideja"?

...čeprav si, spoštovane uporabnice in uporabniki PANTHEON-a, tega načeloma ne bi smeli dovoliti :-), vam U-site lahko pomaga nadoknaditi zamujeno! 

Page 2 of 10First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...