News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


27
Kako obiskan je U-site?

Poglejte si, kakšne vzpodbudne statistične podatke o obisku je pokazala naša raziskava po malo več kot letu dni obstoja prenovljenih PANTHEON uporabniških strani! Naš slogan Join the tribe. ste očitno vzeli resno, saj PANTHEON skupnost narašča in se vse bolj intenzivno združuje na U-siteu.  Hvala vam za zaupanje!   

23
Ker vas cenimo in ker smo radi v vaši družbi....

....vam podarjamo tole božično-novoletno voščilnico - nujno jo odprite in si poglejte  Datalabovo doma izdelano U-site smrečico!

Želimo vam kreativno, zanimivo in poslovno super uspešno novo leto - naj bo skrojeno samo po vaši meri! :-) 

21
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Matej Michelizza, vodja centra za informatiko v Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

20
Andrej Mertelj tokrat podiplomskim študentom Gea Collegea o svoji poslovni poti

Kako iz »garažne firme« ustvariti vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovne informatike in kotirati z njim na borzi, kako premagovati poslovne krize, ob uspehih pa ostati trezen in prizemljen – vse to in še veliko več Andrej Mertelj v najnovejšem videu!

06
Kaj menite o registraciji na U-site? Pišite nam!

Odprli smo temo na  forumu: želimo si vaše mnenje!

29
PANTHEON konferenca za računovodje in U-site zabava sta za nami!

Poglejte si, kaj smo se tokrat novega naučili, čigava predavanja smo imeli čast poslušati, koga vse smo srečali in kako smo na koncu nazdravili na 1. rojstni dan U-sitea!

05
Andrej Mertelj na Dnevih podjetništva 2011 o svoji poslovni poti

Izvršni direktor Datalab tehnologije d,d,, Andrej Mertelj, je imel nedavno na Dnevih podjetništva v Tehnološkem parku zanimivo predavanje o svoji uspešni poslovni poti - poglejte si video posnetek!

29
Kdo vse nam je pomagal realizirati PANTHEON konferenco in U-site zabavo?

Poglejte si  fotoreportažo o razstavljalcih na PANTHEON konferenci za računovodje, o sponzorjih in podeltivi nagrad na U-site zabavi! 

18
Vabljeni na zabavo ob 1. rojstnemu dnevu U-sitea!

KDO? Vsi obiskovalci in obiskovalke U-sitea!

KJE? Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

KDAJ? V petek, 25. novembra, ob 17.30, po končani PANTHEON konferenci.

KAKO? Do četrtka, 24. novembra, do 17. ure nam pošljite potrditev vaše udeležbe na U-site@datalab.si - vstop je BREZPLAČEN!

24
Organizirali smo že tretje jesensko srečanje PANTHEON uporabnikov!

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa že tretje jesensko srečanja Datalabovcev z obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami Boštjan Arzenšek (razvijalec PANTHEON-a in podpornik v podjetju Jamada) in Vanja Varl Mertelj (zadolžena za marketing v APO VIZIJI d.o.o) na srečanje pa smo povabili tudi Zmaga Ožuro, vodjo partnerskega kanala na Datalabu

 

 

21
Pozor: na Datalabu iščemo novega sodelavca oz. sodelavko!

Ker smo ambiciozni in želimo razviti najboljši poslovni informacijski sistem na svetu, pričakujemo, da ste takšni tudi vi! Delali boste z visoko usposobljenimi strokovnjaki in z najboljšimi informacijskimi tehnologijami.  Koga potrebujemo, kje, kdaj,  za koliko časa? Preberite si!

18
Kako Datalab prispeva k pravočasnemu IT-izobraževanju najmlajših?

...tudi tako, da smo podarili vrtcu Tržič dva računalnika! :-)

16
Zmagovalci finala nagradnih iger ob 1. rojstnem dnevu U-sitea se predstavijo...

Boštjan, Mateja in Sašo, še enkrat čestitke in hvala za sodelovanje v finalni U-site nagradni igri, s katero smo zaokrožili enomesečno praznovanje 1. rojstnega dne uporabniških strani. Osebno pa bomo z nagrajenci in vsemi ostalimi obiskovalci U-sitea nazdravili na U-site zabavi, ki bo 25. 11., po koncu PANTHEON konference!  :-)

14
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Branko Klinc, izvršni direktor podjetja Pup d.o.o..Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

10
Nujno opozorilo: XML strukture za DDV v tokratnem patchu še niso implementirane!

Preberite si več o tem!

10
Kmalu na voljo prenovljene verzije dveh licenc: PANTHEON LX in LT!

Obveščamo vas, da bodo s četrtkom, 10. 11. 2011, na voljo prenovljene verzije dveh licenc, in sicer PANTHEON LX in LT.

09
Datalab na Dnevih podjetništva!

V torek, 15. novembra, vljudno vabljeni na predavanje izvršnega direktorja Datalab tehnologije, Andreja Mertlja, v sklopu dogodka Dnevi podjetništva, ki ga že četrto leto zapored organizira podjetje Data d.o.o..

02
Kako smo v letu dni  razširili »pleme« zadovoljnih  PANTHEON uporabnikov?

Preberite si intervju z Andrejem Mertljem, izvršnim direktorjem podjetja Datalab Tehnologije d.d., ob 1. obletnici prenovljenih PANTHEON uporabniških strani!

02
U-SITE, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

Danes, 2. novembra, mineva leto dni, odkar smo ustvarili prenovljene PANTHEON uporabniške strani! Ker brez vas ne bi bilo nas, je današnji dan tudi vaš -  naj bo nepozaben! :-)

26
Znani so zmagovalci finalne U-site nagradne igre!

Poglejte si, kdo si je na 1. rojstni dan U-sitea priigral športno torbo ali fitnes majico PANTHEON U-Site. Join the Tribe!

Page 3 of 10First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...