News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


26
Organizirali smo še eno jesensko srečanje PANTHEON uporabnikov

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa že drugo jesensko srečanja Datalabovcev z obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami gospod  Matej Michelizza (vodja centra za informatiko v Zavodu za gradbeništvo Slovenije) in gospod Branko Klinc (vodja za informatiko v podjetju Pup), na srečanje pa smo povabili tudi Kajo Gomzi, vodjo direktne prodaje na Datalabu.

28
Iščemo 20 prostovoljcev za preizkus nove mobilne PANTHEON aplikacije!

Do 7. novembra do 15. ure zbiramo prijave 20. uporabnic ali uporabnikov PANTHEON-a, ki bi sodelovali pri tehničnem preizkušanju prve izmed mobilnih PANTHEON aplikacij – mobilnih potnih nalogov! Vsem dvajsetim podarimo 6-mesečno brezplačno uporabo te aplikacije!

19
Igrajte se z nami - tokrat vas čaka U-site majica za fitnes!

Vas zanima, kateri trije srečneži ali srečnice so tokrat prejeli tole lepo nagrado? Poglejte si!

 

26
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Rado Gladek, izvršni direktor podjetja Biring d.o.o..Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

20
Diplomanti Ekonomske fakultete, vabljeni 27. 10 v Stožice!

...dober žur s Kreslinom in Siddharto, srečanje s kolegi in profesorji iz študentskih dni in še veliko, veliko več...Preberi si več o tem v rubriki  Dogodki na U-siteu!

 

20
Juhuuuuuhuu, dosegli smo številko 8000 !!!

Spoštovane, spoštovani, v čast nam je, da poslovno-informacijski sistem PANTHEON uporablja že več  kot 8 tisoč podjetij!!!

17
"PANTHEON je pravo orodje za naše delo!"

Računovodsko podjetje, APO VIZIJA d.o.o. že več kot dve desetletji uspešno skrbi za brezhibno vodenje poslovnih knjig in davčno svetovanje številnih mikro in malih podjetij ter tujih podružnic. Nedavno so prejeli laskavo priznanje »Naj računovodski servis 2011« v kategoriji srednji. Ker pri svojem delu uporabljajo poslovno-informacijski sistem PANTHEON, smo se njihove zmage veselili tudi na Datalabu in se ob tej priložnosti pogovorili z direktorico APO VIZIJE, gospo Janjo Praznik.

 

11
U-site praznuje 2. novembra 1. rojstni dan - znani so zmagovalci prve v nizu nagradnih iger!

2. novembra U-site praznuje svoj 1. rojstni dan (ja, že leto dni je od tega, ko smo prenovili uporabniške strani in vas začeli obveščati o aktualnih informacijah in novostih o PANTHEON-u in drugih zanimivih podjetniških vsebinah!), in vas zato ob tej priložnosti želimo razveseliti z nizom nagradnih iger. Prva igrica je za nami - vas zanima, kdo so zmagovalci?

11
Datalabovci vseh dežel, združite se!

Še ena priložnost za medsebojno povezovanje Datalabovcev skozi naravo, šport in zabavo je za nami. Skok nazaj v vroče počitniške dni sredi letošnje prelepe jeseni je bil zabaven, prijeten in poživljajoč! Poglejte si foto-utrinke in si privoščite še nekaj poletnega utripa, preden se prikrade zima... 

28
Organizirali smo prvega v nizu jesenskih srečanj obiskovalcev U-sitea!

Konec septembra smo priredili prvega v nizu jesenskih  srečanj z  obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami na prijetnem druženju v restavraciji Harfa gospod  Rado Gladek  (izvršni direktor podjetja Biring) in gospod Ladislav Krašovec (direktor podjetja Geoportal), na srečanje pa smo povabili tudi Leonido Kraševec, vodjo podpore na Datalabu. Preberite si tudi komentarje Datalaba na mnenje in sugestije obeh uporabnikov o našem delu!

 

22
"Nihče vas ne more ponižati brez vaše privolitve!" (Eleanor Roosevelt)

Ne moremo nečesa dati, če tega nimamo. Tudi spoštovanja, trdi Nataša Tovornik, svetovalka za vodenje in direktorica podjetja INSPIRIS, v svojem najnovejšem prispevku o  spoštovanju kot eni izmed lastnosti dobrih vodij. Zato odličen vodja v prvi vrsti spoštuje sebe, svoje sodelavce, svoje partnerje a tudi svoje konkurente in vse ostale ljudi. Več o tem v Podjetniški enciklopediji!  

07
Ni pomembno le, KAJ delamo, temveč tudi, KAKO!

V času hitrih sprememb imamo možnost narediti stvari učinkovito, ne pa tudi popolno. Kaj je učinkovitost, kako jo izboljšamo in še veliko več, razkriva gostujoča avtorica v Podjetniški enciklopediji in ena od najboljših predavateljic na Pantheon konferenci 2011, Nataša Tovornik iz podjetja Inspiris. Preberite več.

22
Začeli smo z jesenskimi mesečnimi srečanji obiskovalcev U-sitea v Harfi!

Vroči poletni meseci so za nami, pred vrati je zlata (in delovna) jesen, s tem pa ponovno tudi mesečna srečanja najaktivnejših obiskovalcev U-site-a v restavraciji Harfa

02
ZNANIH JE 9 SREČNEŽEV IN SREČNIC, KI JIH ČAKA JESENSKO JADRANJE!

 ....vas zanima, kdo si je prislužil to čast? Preberite si!

31
PANTHEON FARMER NA MEDNARODNEM KMETIJSKO - ŽIVILSKEM SEJMU AGRA

PANTHEON FARMER, posebno različico poslovno-informacijskega programa PANTHEON, namenjeno vodenju knjigovodstva na kmetijah, smo prvič predstavili na nedavnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. 

 

11
PRIBLIŽUJE SE VELIKI FINALE NAGRADNE IGRE U-site gre jadrat!

...torej komunicirajteeeeeee z nami! Kot že veste, bomo 2. septembra, ob 13. uri obelodanili, katerih 9 srečnežev ali srečnic, ki so bili nakajtivnejši na U-site-u, gre z nami jadrat konec septembra! Zakaj bi vas radi nagradili?Ker cenimo vašo prisotnost, ker si vas želimo tudi osebno spoznati in ker se zavedamo, da brez vas ne bi bilo - ničesar. :-)

02
BISTVENO SMO SKRAJŠALI ODZIVNI ČAS HELPDESK-A!

Ker v razvoju želimo slediti poslanstvu Datalaba in resnično pomagati našim strankam, smo se med drugim odločili, da posvetimo posebno pozornost prijavam (ticketom) na HelpDesk-u in zato odločilno skrajšali naš odzivni čas! 

 

19
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Martin Žohar, prokurist v podjetju FIGURA-MS d.o.o.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

04
Poletni teambuilding v Bosni: Datalabovci vseh dežel, združite se! :)

Za nami je poletni Datalabov teambuilding v Bihaću, vendar tokrat malo drugačen. Potepuška črna psička, ki je prvi večer zbegano tekala  med krožniki čevapčičev, nam je tako ganila srca, da smo se jo odločili posvojiti. Datalab gre torej v korak s časom - tako kot je zdaj moderno, da zvezdniki posvojijo črnčka ali kitajčka, smo mi posvojili najlepšo kužico na svetu, ki je dobila ljubeče naročje v Sloveniji. :)

21
Uvodniki Andreja Mertlja iz E-novic: VESELIMO SE VAŠIH KOMENTARJEV!

Povzetek nedavnih sprememb in izboljšav v PANTHEON-u, prepleten z novostmi na področju zakonodaje, vizija poslovanja Datalaba v prihodnosti, proniciljive ideje, drzni načrti in kritični pogledi na gospodarsko situacijo v Sloveniji in svetu ...- vse to in še veliko več iz uvodnikov Andreja Mertlja v E-novicah odslej tudi na U-site Forumu - vabljeni k prebiranju in komentiranju!

Page 4 of 10First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...