News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


20
NOVOSTI NA UPORABNIŠKIH STRANEH: TEGA NE SMETE SPREGLEDATI!

V prvi prosti minuti dneva si preberite, kaj novega smo za vas pripravili na uporabniških straneh!

08
Doletela jo je huda U-site "kazen"....

...uživati bo morala na enourni tajski masaži v salonu ONZONTHAI. :-) Leonida Kraševec, vodja podpore na Datalabu, je v naši nedavni nagradni igri prejela čudovito prvo nagrado! Čestitamo tudi drugouvrščenemu Boštjanu Arzenšku iz podjetja Jamada, ki je prejel bon za 3-mesečno brezplačno svetovanje Računovodske hiše APO VIZIJA. In še enkrat hvala za sodelovanje!

06
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Sebastijan Ženko, vodja informatike v postojnskem podjetju UNIKA TTI d.o.o.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

 

27
Kako povečati uporabnost U-site-a? Želimo si vaše mnenje!

Kam nam lahko pišete? Na forum! Kdaj? Čim prej! Zakaj? Ker se lahko izboljšujemo samo skupaj z vami!

 

 

22
Nagradno vprašanje: kdaj in kje je Datalab organiziral 1. PANTHEON konferenco?

Znana sta zmagovalca, ki prejmeta bon za enourno tajsko masažo v salonu ONZONTHAI in bon za 3-mesečno brezplačno svetovanje Računovodske hiše APO VIZIJA!  Preberite si!

19
Organizirali smo 6. srečanje najaktivnejših obiskovalcev uporabniških strani

Tokrat sta bila z nami na prijetnem druženju v restavraciji Harfa Martin Žohar (Figura-MS d.o.o.) in Martin Terlep (Alpod d.o.o.), na srečanje pa smo od Datalabovcev povabili tudi Klavdijo Kopač Zagožen,podpornico za PANTHEON-ov modul denar in DDV.

20
Razgledi.net: preberite si najnovejši prispevek Andreja Mertlja...

....Iskanje notranjega sovražnika postaja tako preprosto kot še nikoli. "Slabih šest mesecev je minilo od demonstracij v Egiptu in Tuniziji, pa imamo v Sloveniji že jasne obrise zakonodaje za zaščito »ustavne ureditve«, pravilneje – konkretne oblasti". Udobno se namestite, preberite in - se zgrozite. Kje smo in kam gremo?!

07
Na forumu najaktivnejše uporabnike, partnerje in Datalabovce smo bogato nagradili!

Kdaj? Na PANTHEON konferenci. Zakaj?Ker so v preteklem letu  najbolj pridno odgovarjali na vprašanja uporabnikov na forumu in s tem dodali kamenček v mozaiku preobrazbe Datalaba v uporabnikom prijazno podjetje. Kako?S pomočjo naših sponzorjev - salona tajskih masaž ONZONTHAI, Sava hotelov in podjetja 507 d.o.o., z njihovo novo linijo naravnih kozmetičnih izdelkov DELAROM.

09
Izšel je izredni popravek builda 555207

Tokrat smo popravili delovanje PANTHEON-a v modulu POS.

20
Obisk študentov poslovne informatike na Datalabu

V torek 19. aprila 2011, so Datalab pod pod mentorstvom doc. dr. Aleša Popoviča iz Katedre za informatiko Ekonomske fakultete obiskali študentje prvega letnika njihovega visokošolskega programa poslovne informatike.

03
...Kako je videti, ko se Datalabovci odločijo zabavati?

Na začetku večera, preden konzumirajo od 5 do 12 deci alkohola, so podobni grozdu globoko zmrznjenih rib na tržnici, ki jih še tako ognjevita moderatorka (ali pa visoko strokoven nastop izvršnega direktorja, z grafičnim prikazom poslovanja v iztekajočem se letu), ne moreta odtajati. Proti jutru, ko so Datalabovci že nehumano pod gasom, pa postanejo pravi »IT-party animals«...! :-) In tako je tudi prav: work hard - party hard! :-) Čestitke za vse poslovne zmage in še na veliko novih v prihajajočem letu!

03
Kako smo preživeli PANTHEON konferenco (in se lahko po tem še vedno smejali)? :-)

V  ledeno mrrrrrrrrrrrrrrrrzlem, zgodnjem jutru, na prvi dan prazničnega meseca, smo se skozi divji snežni metež prebili do predavalnic na Brezovici. Kako mi je, zapriseženi »nočni ptici«, uspelo tistega dne vstati ob 5.30 in biti »štart berajt« pri projektorju ob 7.30, še danes ne vem. :-) Vem pa, da se je bilo vredno potruditi, ker je sledil ultra pester in zanimiv dan v družbi računovodske in IT-srenje. :-)

07
PANTHEON konferenca 2010: vas zanima, kako so se izkazali predavatelji in organizator?

1. decembra 2010 je v računovodski hiši Unija na Brezovici pri Ljubljani potekal 2. izobraževalni dogodek - PANTHEON konferenca 2010.

V pravem zimskem, zasneženem dnevu nas je obiskalo več kot 160 slušateljev. Znanja je podajalo več kot 20 zunanjih ter Datalabovih strokovnjakov, ki so skupno izvedli kar 29 predavanj in demonstrativnih delavnic. In kdo je bil najbolje ocenjeni predavatelj?

24
Najbolj aktivne obiskovalce uporabniških strani smo spet nagradili!

Sredi novembra smo priredili že drugo srečanje Datalabovcev z najbolj aktivnimi obiskovalci naših prenovljenih uporabniških strani. Na sončno petkovo popoldne je bilo ob izvrstni hrani in pijači, v prijetnem okolju restavracije Harfa, spet zabavno in poučno ! :-)

16
Podelitev priznanj najboljšim predavateljem na PANTHEON konferenci

15. decembra 2010 je na sedežu podjetja Datalab potekala podelitev priznanj najboljšim predavateljem 2. PANTHEON izobraževalnega dogodka – PANTHEON konference 2010. Priznanja je podelila vodja Datalab akademije Vanja Cigoj - na fotografiji z gospo Jano Jelenc Babič, ki je v imenu Roka Pintarja, drugouvrščenega najboljšega predavatelja iz podjetja B2 d.o.o., prevzela priznanje.

08
15. aprila že 5. srečanje uporabnikov PANTHEON-a z Datalabovci!

Lani oktobra smo organizirali v prijetnem okolju restavracije  Harfa na Viču prvo srečanje najaktivnejših obiskovalcev uporabniških strani. Odtlej se spoznavamo z vami vsak mesec!

10
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Dejan Kosi, ki je v mariborskem podjetju za začimbe in dodatke za živilske izdelke VOBO d.o.o. zadolžen za področje logistike in informatike. Posredujte nam vaše mnenje, zamisli ali komentarje o našem delu na u-site@datalab.si!

30
PODARJAMO 2 ENOURNI  TAJSKI MASAŽI V SALONU ONZONTHAI!

Vas zanima, katera dva srečneža je doletelo razvajanje v salonu tajskih masaž ONZONTHAI? Poglejte si!

03
6. PANTHEON konferenca (Bled, 1. in 2. junij)

Bilo je pestro, poučno, družabno in koristno - poglejte si foto-utrinke!

23
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje, Martin Terlep, IT-skrbnik za zaposlene in vodstvo v podjetju Alpod d.o.o.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

Page 5 of 10First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...