News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


16
6. PANTHEON konferenca bo tokrat še posebej zanimiva!

Med priznanimi predavatelji se nam bo 1. in 2. junija na Bledu pridružila tudi karizmatična radijska in televizijska voditeljica, voditeljica seminarjev in treningov javnega nastopanja, Saša Einsiedler!

18
Izpis odprtih postavk po kriteriju "Status na poziciji temeljnice (izloči)"

V PANTHEON-u imamo možnost izpisa odprtih postavk po »Statusu na poziciji temeljnice (izloči)«. Poglejte si, kako te statuse  določimo na temeljnici in  kako na podlagi  omenjenega kriterija izpisujemo odprte postavke.

17
Obrazec ZAP-SP/4L - novost v zadnjem patchu 555104

V PANTHEON-u smo dodali možnost priprave obrazca ZAP-SP/4L in xml datoteko za izvoz podatkov v Ajpes.

14
E-bančništvo: podatkovni standard TKDIS ostaja v uporabi

Halcom d.d. v svojih programih za elektronsko bančništvo ne bo ukinil podpore za TKDIS, priporoča pa, da uporabniki čim prej preidejo na uporabo novih standardov. Več na:  http://www.halcom.si/index.php?action=view&id=231&module=newsmodule&src=%40random443fae1a5ccef

09
Naradna igra: kje v PANTHEON-u določimo obliko leasinga?

Dragi moji, ker se vam tokrat ni ljubilo sodelovati (ok, razumem, prihaja pomlad in interes se premika izza računalnikov kam drugam...), odločitev o zmagovalcu ni bila težka - tekmoval je samo eden od vas. :) Vas zanima, kdo?

11
Nadgradite svoj Proklik!

Ker bo do konca leta 2011 NLB zaradi prehoda na UPN ukinila stare različice programa Proklik, vam priporočamo, da ga nadgradite. Več na: http://www.nlb.si/e-sporocila

03
Novost v PANTHEON-u: "Pri uvozu izpisuj št.ECL"

V PANTHEON- u smo dodali možnost preklopnika v administratorski konzoli | Blago | DDV: "Pri uvozu izpisuj št. ECL". Poglejte si!

22
Nagradna igra: kdaj je Datalab prodal prvi PANTHEON?

Tisti trije med vami, ki boste "treščili" datum, najbližje pravemu, ne boste prejeli 14-dnevnih počitnic na Barbadosu, ampak nekaj mnooooogo privlačnejšega: novi flis z logotipom: Join the tribe / PANTHEON U-site . Če želite tudi vi postati del legendarnega plemena, potem kar v akcijo! :-) 

25
Znana je zmagovalka najnovejše nagradne igreeeeee!!!!!!

...in dva "podzmagovalca", ki prvouvrščeni sledita tesno za petami: vas zanima, kateri trije srečneži so prejeli Join the tribe / PANTHEON U-site flis? :-)

01
Andrej Mertelj: kako poteka kontroling v skupini Datalab?

Kako lahko nadzorujete tako razvejano družbo, kot je Datalab, s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini? S PANTHEON-om, seveda! Več o tem izvršni direktor Datalaba v najnovejšem videoposnetku.

02
ORGANIZIRALI SMO 4. SREČANJE NAJAKTIVNEJŠIH OBISKOVALCEV UPORABNIŠKIH STRANI

Blanka Poglajen Čuvalo, Andreja Oblak in Oton Lokar so bili tisti izbrani uporabniki PANTHEON-a v februarju, ki so ob izbrani hrani in pijači restavracije Harfa poklepetali z nami o prednostih in slabostih dela s PANTHEON-om. Spet je bilo poučno in zabavno! :-)

03
Zmagovalka naše nedavne nagradne igre

Datalabovka Klaudia Blašković je namreč v naši nagradni igri (Kdaj je Datalab prodal prvi PANTHEON?) uganila datum, najbližje pravemu in prejela tale naš flis. Vas zanima, kako ji je to uspelo?

25
Avtomatsko kreiranje prenosa – negativna zaloga na skladišču

Poglejte si še eno izmed novosti v PANTHEON-u!

22
Datalab team building (Bovec, februar 2011)

Kako smo se (po datalabovsko) spoznavali in povezovali in učinkovito "nabildali tim".  :-)

21
Popravek odbitnega deleža

Poglejte si še eno izmed novosti v PANTHEON-u!

15
Vabljeni na februarsko UG srečanje uporabnikov, partnerjev in Datalaba!

Kdaj? 22. in 23. februarja, od 10. do 13. ure. Kje? Na Datalabu (Koprska 92,  Ljubljana). Zakaj? Ker si želite skupaj z nami razvijati PANTHEON!

14
Podjetje Datalab tehnologije d.d. je postalo Oraclov partner leta po številu poslov v letu 2010!

...Jezusumarija, kakšni carji smo! :-) ....Ampak vsak izpolnjeni cilj poraja novega in tako že drvimo novim zmagam naproti. Skupaj z vami, cenjeni uporabniki in uporabnice PANTHEON-a!

11
Andreja je prepričljiva zmagovalka najnovejše U-site nagradne igre!

...Datalabovec JureB pa se je - skupaj z večkrat nagrajenim PA uporabnikom Sebastijanom - uvrstil na drugo mesto. :) Za kaj smo se tokrat borili?

11
Za vas smo pripravili pregledna U-site video navodila!
11
...Mene je danes takole smrtnonosno treščil Amorček - pa vas...?

Cenjenim  U-site obiskovalcem želim veselo Valentinovo! (Če ta trenutek ne veste, v koga bi se zaljubili, se lahko recimo v - Življenje. To se vedno obnese. Toplo priporočam). :-)  http://www.youtube.com/watch?v=Y4tZRKgx0S0

Page 7 of 10First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  Next   Last   

Add Content...