News

PANTHEON X

Entries for 'ninaorel'


24
ŽELIMO VAM VESEL BOŽIČ IN LEPE PRAZNIKE! :-)

Spoštovani obiskovalci PANTHEON-ovih uporabniških strani, minili sta prijetna jesen in začetek zime v vaši družbi. Uporabniške strani so dobile novo oblikovno in vsebinsko podobo, ki ste jo oplemenitili s svojo prisotnostjo.

Hvala, ker ste bili z nami in upam, da se boste v tale naš virtualni kotiček za izmenjavo informacij in znanj tudi v prihodnjem letu z veseljem vračali! :-)

Želimo vam vesel Božič in lepe praznike!

24
Vas zanima, kdaj boste danes prejeli darila od Božička?:-)
Potem si tukaj http://www.noradsanta.org/en/index.html čim prej poglejte, kje se ta trenutek nahaja - glede na njegove koordinate boste lažje predvideli, kdaj vas bo razveselil z darili! :-)
03
Novi izpisi in izvozi v modulu Denar (Opomba 29707, 29421, 29662 itd.)
Pripravili smo nastavitve za pripravo poročila DDPO. Datoteka z nastavitvami bo na voljo na FTP strežniku in v prihodnje tudi preko webservice-a. Omogočili smo tudi izpis poročila in pripravo XML datoteke.01
ŽELIMO VAM SUPER SREČNO & NORO BOGATO NOVO LETO!!! :-)

Spoštovani obiskovalci PANTHEON-ovih uporabniških strani, ob koncu letošnjega leta nam dovolite, da se vam še enkrat zahvalimo za vaše redne obiske tega našega virtualnega kotička za izmenjavo zanimivih informacij in uporabnih znanj.31
 Možnost knjiženja več bančnih izpiskov v LT različici programa (Opomba 29708)
Marsikateri uporabnik LT različice PANTHEON-a ima dva ali več transakcijskih računov. Zaradi tega smo se odločili, da bomo vsem uporabnikom PANTHEON-a LT z novo različico programa 555100 omogočili knjiženje 5-ih različnih bančnih izpiskov.29
RT licenco smo obogatili z Administratorsko konzolo
Z namenom lažjega upravljanja z blagajnami na RT licenčni shemi, smo dodali neodvisno nastavitve na Administratorski konzoli naslednje novosti.


27
Zaslon na dotik je odslej vključen tudi v SE/RE/LT/LX licenco
Maloprodaja v PANTHEON-u vsebuje veliko novost; odslej je namreč omogočen zagon  POS ekranske maske na zaslonu, občutljivem na dotik.


21
Modul Trošarinska skladišča in kreiranje Trošarinskega dokumenta
V prejšnjem buildu smo v program vpeljali trošarine na strani nabave in skladno s tem naredili še nekaj dodatnih popravkov v samem programu. V tem buildu (55.51.00) pa smo dodali še nov modul: Trošarinska skladišča. Prav tako smo omogočili kreiranje Trošarinskega dokumenta.Vas zanima več o tem?22
Znani so zmagovalci 4. dela nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK! :-)
Od vas smo želeli naj-zimsko fotografijo in najboljšim trem obljubili celodnevno smučarsko karto za Krvavec. Poglejte si zmagovalce, ki so nas prepričali z občutkom za to, kako ujeti čarobnost zimskega trenutka v večnost. 
Želimo vam prijetno smuko in - sodelujte v naših nagradnih igrah tudi v naslednjem letu! :-)
21
Preverite morebitno uporabo PVC-materiala za embaliranje vaših izdelkov!
31.decembra 2010 se bo namreč izteklo prehodno obdobje, v katerem velja, da je enota obremenitve za kilogram embalaže (EO/kg) iz vinil kloridov in drugih halogeniranih olefinov (PVC) enaka 1.
.


22
Intervju z MARJETO MAROLT, asistentko in raziskovalko na Fakulteti za organizacijske vede
Ker je nedavno oplemenitila našo Podjetniško enciklopedijo z zanimivim prispevkom, smo si jo želeli bolje spoznati.
19
Za Božička vam Datalab podarja 3 celodnevne smučarske karte za Krvavec!!!
Decembrska nagradna igra DATALABOV ADVENTNI VENČEK je dobila svoj sneženi epilog! :-) In kaj morate narediti za to, da si priigrate smučarski užitek...?
17
Širitev funkcionalnosti iz poslovnega registra AJPES
Konec leta 2010 bomo dodali tri večje funkcionalnosti, povezane s poslovim registrom, ki ga vodi Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) - stečaje, preverjanje posameznega subjekta in vnos subjekta iz tujine.
12
V 3. delu nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK podarjamo 6 slastnih pic!
Dve vroči, slastni in dišeči pici izpod veščih rok mojstrov peke v Pizzeriji oliva:  www.pizzeria-oliva.com čakajo vsakega od tistih treh, ki... 13
Spremembe zakona o davku na dodano vrednost
Ministrstvo za finance je na svoji spletni strani objavilo predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika za izvajanje Zakona o davku na dodano vrednost. Predlog je bil predhodno usklajen za zainteresirano javnostjo in je bil poslan v pregled Službi Vlade RS za zakonodajo. Ko bo objavljen v Uradnem listu RS, vas bomo o tem obvestili.
13
Seznam najbolj spektakularnih računalniških napak v zgodovini se sicer pojavi večkrat, a nič ni narobe, če si ga pogledamo vsako leto in si osvežimo spomin. Nazadnje so to storili na PC Pro. Nekajkrat so šle stvari narobe zaradi računalniških hroščev, spet drugič zaradi človeškega faktorja, vsem pa je skupna velikanska cena odprave posledic.  (Matej Huš / Slo-tech)

10
Vas zanima, kdo so trije srečneži, ki so si s haikujem "pripesnikovali" tajsko masažo?
Strokovno žirijo v sestavi Nina in Gal so prepričali trije haikuji z omembno besede CHAOTHAI. Njihovi avtorji so pokazali tolikšno ustvarjalnost in besedno iznajdljivost, obenem pa so zadostili tudi strogim literarnim kriterijem tradicionalne pesniške oblike haiku, da jim enourna, sproščujoča tajska masaža v salonu CHAOTHAI, enostavno - pripada. :-) ČESTITAMO!
09
"Uniformna kakofonija medijskega spremljanja »primera Wikileaks« in aretacije njenega predstavnika Julliena Assangea me moti. Informacijo najlažje skriješ v poplavi drugih informacij. Če uporabimo še nekaj znanja vsakega oglaševalca na internetu vemo tudi, da so besede, ki na spletu povzročajo največ šuma sex, rape, gay, terorist.  A čeprav so taktike uspešne pri večini medijskih konzumentov, za zahtevnejše uporabnike internet kot medij ponuja možnost globljega vpogleda." (Andrej Mertelj)
26
  PETKOVA NAGRADNA IGRA ZA SEKSI DATALABOVE COPATKE! :-)
Na prvi sneženi dan letošnje jeseni bi vam radi omogočili, da še uspešneje “pohodite recesijo”! Zato vas vabimo, da nam v komentar pod sliko copat napišete kakšno lepo zimsko misel.

Prvih 7 bralcev bo prejelo kar 3 pare seksi Datalabovih copatk!
26
Tri najizvirnejše zimske misli
Nagradna igra »Datalabovi copatki« je prinesla male kreativne  presežke! :-) Poglejte jih.Page 9 of 10First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  Next   Last   

Add Content...