News

PANTHEON 11

Entries for 'katerinam'


23
Нов распоред за едукации во ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА 2014!

Даталаб Академијата ги обнови термините за одржување на обуките од различни области на PANTHEON за 2014.

17
CEED Македонија - Свечено доделување на сертификати

И оваа година ДАТАЛАБ МК зеде учество на регионалната конференција на CEED за млади менаџери и претприемачи.

10
Еуро колеџ ќе соработува со Даталаб

Со потпишување на договорот, "Еуро Колеџ" ќе го користи PANTHEON во реализација на наставата и со тоа стана четврт партнер од сферата на високо образовните установи покрај Економскиот факултет Скопје, Машински факултет Скопје и Универзитетот Гоце Делчев Штип.

10
Едрење во PANTHEON друштво!

Со тимски дух и многу бои, ветер и добро расположение и оваа година се одржа традиционалното Даталаб едрење.

24
Резервирајте си место на обуката за MF Производство (MRP II)!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  25.06.2014 Бројот на учесници е ограничен.

20
Резервирајте си место за обуката ZEUS!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  24.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

20
Резервирајте си место на обуката за Тендери во PA!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  23.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

 

16
Резервирајте си место на обуката Финансии 1!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  19.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

16
Резервирајте си место на обуката за Изработка на документација за отпад и амбалажа!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  18.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

16
Резервирајте си место на обуката за Биланси!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  17.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  11.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за SE - производство!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  10.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

03
Резервирајте си место на обуката за основни средства и амортизација!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 04.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

30
Резервирајте си место на обуката за набавка и залихи во PA!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 02.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

28
Резервирајте си место на обуката за царински складишта!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 30.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

26
Резервирајте си место на обуката за материјално работење!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 28.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

26
Резервирајте си место на обуката за ПОС!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 27.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

19
Резервирајте си место на обуката за Интензивен Курс за Почетници!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

02
Даталаб на Изборната Седница на Редовното Собрание на ФФРМ како партнер соработник во проектот АгроИТ

На 23.04.2014, Даталаб МК имаше чест да присуствува и да биде поканетa од страна на Федерација на Фармери на Република Македонија (ФФРМ), на свечениот настан на Изборната Седница на Редовното Собрание на ФФРМ како партнер соработник во проектот АгроИТ.

17
Неработни денови 18.04 и 21.04.2014

Среќни Велигденски Празници!

Page 1 of 5First   Previous   [1]  2  3  4  5  Next   Last   

Add Content...