Novosti

 

Entries for 'boruthac'


08

Datalab 8. 7. 2015 od 16. do 23. ure brez elektrike.

01
Glasujte za Agro IT rešitev!

Deutsche Telekom vsako leto organizira Business Wall of Fame tekmovanje, na katerem išče najboljše “Internet of things” rešitve. Pomagajte nam dvigniti in širiti zavest o sodobnem kmetijstvu, katerega del je tudi naša Agro IT rešitev.

21
Vabljeni na 2. Agrobiznis konferenco!

12. junija, bo v organizaciji spletnega portala Agrobiznis (katerega pokrovitelj je tudi podjetje Datalab) in v sodelovanju s časnikom Finance potekala 2. Agrobiznis konferenca.

15
Obiskali smo Dan poslovne informatike na EF
13. maja je v organizaciji katedre za poslovno informatiko in logistiko na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekal tradicionalni Dan poslovne informat...
12
Datalabovi ekipi letos ponovno na Teku trojk
Datalab se je letos že drugo leto zapored z ekipama DATALAB FORCE I. in II. udeležil Teka trojk. Kaja, Danica, Zvone, Simon, Borut, Robert in Adrian s...
03
UJP priporoča, da proračunski uporabniki ne zavračajo računov z manjkajočimi referenčnimi podatki

UJP poziva proračunske uporabnike, naj eRačune v primerih, ko priloga ne vsebuje računa v pdf obliki ali ustrezne vizualizacije e-računa, ne zavračajo, saj slednji nista obvezni.

30
Nov sistem osebnega dopolnilnega dela v 2015

Ministrstvo RS za finance sporoča, da od 1. 1. 2015 velja nov sistem osebnega dopolnilnega dela, za katerega veljajo določene novosti.

11
CeBIT in PANTHEON Farm

Datalab se je tudi letos predstavlja na mednarodnem sejmu CeBIT, kjer bomo do 14. marca obiskovalcem predstavljali program PANTHEON Farm, celovito informacijsko rešitev za kmetije. 

Add Content...