Новости

Entries for 'anicamil'


15
Неработен ден 19.01.2015
Почитувани,   поради верскиот празник Богојавление (Водици), Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!
29
Нов партнер на Даталаб МК

Организиран промотивен настан во Битола по повод мигрирањето на Пантеон од страна на Мегасофт, новиот партнер на Даталаб МК.

05
Даталаб и ФФРМ организатори на конференцијата „Менаџирање на фарма преку информатички–комуникациски технологии (позитивни примери)“

Даталаб МК заедно со Федерацијата на Фармери на Македонија (ФФРМ) организираа конференција „Менаџирање на фарма преку информатички – комуникациски технологии (позитивни примери)".

05
Неработен ден 08.12.2014
Почитувани,   поради државниот празник св. Климент Охридски, Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!

Add Content...