News

Entries for 'EMATOS'


13
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поддршка и помош на 14.09.2015

Ве известуваме дека на 14.09.2015 (понеделник), вработените од Даталаб МК ќе бидат на интерни обуки, што значи дека нема да ги извршуваат своите редовни работни задачи поврзани со поддршка и помош на крајните корисници.

29
XML за ПДД-ГИ

Во верзијата 5567.21 е функционален извозот на XML фајл за ПДД-ГИ пријавата. Доколку не работите на посочената верзија, обратете се на Вашиот партнер за поддршка за спроведување на надоградбата.

25
Сашо Јовановски, директорот на ДЛ МК на отварањето на CEED-Молдавија

Како ментор и учесник во Top Class програмите на ЦЕЕД, тој говореше за своето позитивно искуство во ЦЕЕД Македонија и ги споделии знаењата со тамошните ментори.

03
Брза надоградба - креирање МПИН фајл (61.00 и 61.10)

Корисниците кои надоградиле на верзии 5561.00 и 5561.10, потребно е да ја стартуваат брзата надоградба за да се реши проблемот со експорт на МПИН фајл

08
30.000-от корисник се придружи на PANTHEON заедницата!

Сакам да се заблагодарам на наградата и верувам дека со поддршка на програмот PANTHEON и со наша посветеност ќе успееме да ја развиеме фирмата  Pansport-Banja Luka на начин и големина како што веќе успеавме да го направиме тоа во Србија. Компанијата во Србија веќе неколку години работи со деловното решение PANTHEON и бидејќи сме задоволни корисници, решивме да го користиме истиот програм и во новоотворената фирма во Босна и Херцеговина.

08
Трката е завршена!!! PANTHEON заедницата го доби својот 30.000-ти корисник!

Им се заблагодаруваме на сите наши деловни партнери а пред се на нашите корисници, кои ни ја дадоа својата доверба и се наша секојдневна мотивација за да целосно се посветиме на развивање уште подобар PANTHEON за Вас!

31
Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата?

Придружете се во регионалната трка! Само два чекора ве делат од наградата! Сте купиле Pantheon лиценца во периодот од 01.02.2013 до 28.02.2013? Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата? Три компании со најбрзи и најточни одговори добиваат НАГРАДА!

24
ДЛ МК го промовираше е-Сметководството во Р.Македонија

“PANTHEON е-Сметководство“ е првиот деловен софтвер во Cloud во Македонија, револуционерен систем преку кој корисниците и сметководствените бироа ќе имаат заеднички пристап до своите податоци од било каде, со што ќе заштедат време и пари.

14
Среќна стара-нова година! :)

Денеска во ДАТАЛАБ МК, по повод Василица, според стариот обичај, се кршеше пита со паричка!

10
Прва едукација во 2013 - Пресметка на плати! Пријавете се!

На 17.01.2013 е планирана едукација за Пресметување на плати во PANTHEON, која е наменета за вработените во кадровата служба и лицата одговорни за пресметка на плати

09
Вонреден patch - 55.59.11

Во patch-от се содржани корекциите за фискализацијата во хрватската локализација.

02
Подесувања во МПИН за 2013 година

Доколку при увезувањето на плата во МПИН ви се појави грешка тоа значи дека немате отворено нов период за 2013 година со ново даночно ослободување.

 

25
Од 01.01.2013 - македонските ДЕНИ се надвор од употреба

Доколку имате заокружување во ДЕНИ, контактирајте го вашиот партнер за поддршка, за да ја направи промената на време во PANTHEON.

28
Даталаб МК во соработка со ПроКредит банка - додели ваучери за PA FARM лиценци

На 25.12.2012 во соработка со ПроКредит Банка, беа доделени ваучери за РАNTHEON FA за најпроактивните земјоделци во Р.Македонија.

24
Нови видео снимки за LT/LX верзиите

Снимени се нови видео упатства за работа со PANTHEON LT/LX верзиите.

24
Излезе верзија 55.59.00

Излезе новиот билд на PANTHEON.

07
Промотивен настан: е-Сметководство во Р.М.

На настанот ќе ги прикажеме можностите и придобивките кои сметководствените бироа ги добиваат со употребата на современи технологии, како и од преминот од традиционалниот начин на работа, кон е-Сметководство.

20
Нов распоред за едукации во ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА

Даталаб Академијата ги обнови термините за одржување на обуките од различни области на PANTHEON.

30
Обука за финансиско работење во РА - пријавете се!

Пријавете се најдоцна до 05.12.2012

30
Има уште неколку места за Обуките за основни средства и пресметка на амортизација

Пријавете го вашето присуство најдоцна до 05.12.2012.

Page 1 of 7First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  Next   Last   

Add Content...