Novice

Dodal(a) 'aleksandrad'


21
Корекција на програм Clotho во верзија 10.0.4.00
Почитувани Корисници, Програмот Clotho е корегиран во новата верзија на Pantheon 10.0.4.00. Само програмот PAUpgrade.exe е корегиран.   ...
21
Нов Генератор на Извештаи - Fast Report
Нов генератор на извештаи   Во Pantheon верзија 10.0.4.00 генераторот на извештаи во Pantheon е надограден. Основна причина е можноста за и...
21
PantheonX верзија 10.0.03.30 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на PantheonX верзија 10.0.03.30 46581 - Отворање на документи во Тргов...
02
Даталаб Академија - ПДД-ГИ Едукација
  ПДД-ГИ Едукација   Почитувани Корисници на PANTHEON, доаѓа времето за пријавување на Годишниот Извештај на Персо...
24
PantheonX верзија 10.0.03.20 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме Новостите во PantheonX верзија 10.0.03.20: 45369-Критериум Магацин и неговото вл...
24
PantheonX верзија 10.0.03.10 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PantheonX верзија 10.0.03.10: 45367-Предупредувањ...
30
Промена на адреса - ДАТАЛАБ МК
Почитувани Корисници, Поради промена на деловните простории на Даталаб МК, Ве известуваме дека на 31.08.2016 (среда) ќе имаме прекин во комуникациј...
26
PantheonX верзија 10.0.03.00 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на новата верзија на PantheonX 10.0.03.00 43434-На формата на Складишен Картон и Моментална ...
14
Pantheon верзија 10.03.00 доаѓа на 20.09.2016
Почитувани Корисници, Ве известуваме дека новиот билд 10.03.00 на Pantheon го одложуваме за една седмица, 20.09.2016. Направивме екстензивни тес...
13
Даталаб Академија - PANTHEON Сертифициран Сметководител
2 Академија Pantheon Сертифициран Сметководител Почитувани Сметководители, Финансиски Менаџери и сите останати, Ве покануваме да присуствувате на 2...
29
Даталаб Академија - Бизнис Интелегенција ЗЕУС
Бизнис Интелегенција - ЗЕУС Почитувани Раководители, Менаџери и Останати Корисници на Pantheon кои што имате желба да дознаете што се може да ви по...
29
PANTHEON има 48.000 Корисници
Почитувани Корисници, Убаво е да се види како во летните месеци не растат само температурите, паралелно со тоа и бројот на PANTHEON корисници. Од п...
08
Даталаб Академија - Производство, Процес, Создавање
Производство, Процес, Создавање Почитувани Корисници, cо задоволство ве информираме за новата Обука организирана од Даталаб Академија чија тема е П...
07
PantheonX верзија 10.0.02.20 новости!
Почитувани Корисници, Новата верзија на PANTHEONX – 10.0.02.20 е во употреба, во продолжение може да ги погледнете новостите: -ПЛАТИ И КАД...
15
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости!
Почитувани Корисници,   Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEONX верзија 10.0.02.10:   48437-Агро климатизаци...
15
PantheonX верзија 10.0.02.20 новости! Одложен Билд
Почитувани Корисници,   Ве известуваме дека новиот Билд на верзијата 10.0.02.20 на PantheonX ќе биде одложена поради подетални тестирања и ...
14
Грешка 7zip
Почитувани, Од PANTHEON Xверзија 10.0.01.2 која беше објавена на ден 20 Април,2016 година, го вклучивме и превземањето на компонентата 7ZIP како dl...
23
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости - Одложен БИЛД!
Почитувани Корисници,   Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 28.06.2016. Ви благодариме на раз...
16
PantheonX верзија 10.0.02.0 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги Претставуваме Новостите во PantheonX верзија 10.0.20.0, -11569: Цврсти Резервации на Сериски Броеви: Цврсти Рез...
21
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости! - Одложен билд!
Почитувани Корисници,   Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 23.06.2016. Ви благодариме на раз...
Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   

Add Content...