Novice

Dodal(a) 'EMINAM'


22
Nikad lakši popis inventure robe i popis osnovnih sredstava uz aplikaciju Economico Inventory i PANTHEON

Posebna ponuda! Za sve korisnike PANTHEON-a odobravamo partnerski rabat u visini od 50%.

19
eKUF i eKIF - Obavijest o pravilnom slanju zahtjeva za pomoć podršci

Radni nalog sa konkretnim zahtjevom (Predmet: navesti .csv file i broj builda) jednostavno otvarate tako što pošaljete email na pomoc@datalab.ba (direktno iz Vašeg PANTHEON-a ili putem Korisničkih stranica/Usersite). Zahtjev možete uputiti sa email adresa koje su registrovane za korištenje Datalab podrške.

17
eKUF i eKIF: PANTHEON NOVOSTI, verzija 10.022.30

Uradili smo dodatne izmjene i dopune postojećeg rješenja za izvoz KUF-a i KIF-a u .csv format. Izmjene i dopune su već od ponedjeljka, 15. februara dostupne korisnicima u PANTHEON verziji 10.022.30.

12
Webinar: Primjeri evidencije uvoza i izvoza skladno uputama UINO

Na webinaru ćemo staviti fokus na najnovije instrukcije UINO tj. evidencije uvoza i izvoza. Evidencije ino računa za uvoz robe, računa za usluge povezane sa uvozom i JCI podataka. Evidencije ispostavljenih računa za izvoz robe i JCI podataka.

12
Posebna ponuda digitalnih rješenja

Iskoristite Go Digital ponudu! Bez uspostavljenog sistema za automatizaciju poslovnih procesa, upravljanje i organizaciju dokumenata te moćnog poslovnog sistema, posao se ne može efikasno odvijati. Rješenja u oblaku omogućavaju preduzećima da po pristupačnoj cijeni zadovolje svoje IT potrebe, a istovremeno dobiju pristup tehnologiji zasnovanoj na svjetskim standardima.

20
PANTHEON 55.69.40

Izašao je patch 55.69.40. Novosti možete pogledati ovdje.

04
PANTHEON Community Meeting 2015

PANTHEON COMMUNITY broji više od 43.200 članova. Cijenimo Vaše povjerenje. Podijelite s nama Vaše mišljenje i iskustvo, kako bismo sutra za Vas razvili još bolje rješenje PANTHEON i olakšali Vaš rad!

14
PANTHEON verzija 556930

Večeras izlazi PANTHEON verzija 556930. Novosti možete pogledati ovdje

06
Pridružite se PANTHEON Summer School!

Prijavite se na PANTHEON Summer School program edukacija. 1 preduzeće = 1 kotizacija! Neograničen broj posjetitelja. Neograničen broj radionica.

30
PANTHEON verzija 55.69.20

Izašla je 55.69.20 verzija PANTHEON-a. Novosti možete pregledati ovdje (potrebna prethodna prijava).

10
Izlazak builda 55.69.10

Obavještavamo Vas da večeras izlazi Pantheon build 556910. Pregled novosti i poboljšanja možete pogledati ovdje (potrebna prijava).

10
Poteškoće sa logiranjem u PANTHEON 8. jula - build 556900

Kako ste već informirani ranije, 8. jula Datalab u Ljubljani je ostao bez napajanja električne energije u periodu od 16 sati do 23 sata, gdje su smješteni naši serveri, tako da su svi naši korporativni serveri ostali bez napajanja električne energije. U regularnim slučajevima ovakvi prekidi nemaju bilo kakvog uticaja na rad PANTHEON-a, međutim greška u verziji 556900 (isključivo u toj verziji) spriječila je logiranje u PANTHEON uslijed nedostupnosti web servisa za provjeru PANTHEON licenci. Greška je uklonjena u PANTHEON verziji 556910, koja izlazi danas, 10. jula.

23
Nedostupnost Datalab servisa od 25.-28.6.2015

Datalab Tehnologije d.d. i Datalab SI d.o.o. se narednih dana sele na novu adresu, te će u periodu od 25. 6. do 28. 6. 2015, Datalab servisi biti van funkcije. Isto neće imati uticaja na rad PANTHEON-a. 

22
Izlazak build-a 55.69.00

Izašao je novi PANTHEON build 55.69.00. Video snimke novosti pogledajte ovdje. Za detaljan pregled novosti pogledajte ovdje (potrebna prijava na Korisničke stranice). Kratki pregled novosti prikazan je u nastavku vijesti.

11
Dodatno pomjeranja izlaska PANTHEON build-a 55.69.00

S obzirom da je trenutno verzija 55.69.00 još uvijek u fazi dodatnog ručnog i prije svega automatskog testiranja, se izlazak build-a pomjera na utorak, 16.6.2015, s ciljem osiguranja optimalnog kvaliteta proizvoda uprkos opsežnim izmjenama u programskom kodu Pantheon-a

03
Glasajte za Agro IT rješenje

Deutsche Telekom svake godine organizuje Business Wall of Fame takmičenje, na kojem traži najbolje “Internet of things” rješenje. Molimo Vas, da nam pomognete podići i širiti svijest o modernom gazdinstvu, čega je dio naše Agro IT rješenje.

03
Pomjeranje izlaska PANTHEON build-a 55.69.00

Radi obimnijih testiranja na PANTHEON-u, koji smo zadnjih sedmica do kraja migrirali na Unicode, će naredni build izaći predviđamo jednu sedmicu sa zakašnjenjem, kako bi se osiguralo potrebno testiranje i time posljedično kvalitet build-a. Na vidljivom dijelu PANTHEON-a neće biti primjetna promjena, dok je u pozadini programskog koda bilo ogromnih promjena i to zahtjeva poseban oprez pri izvođenju testiranja.

03
Poslovna analitika ZEUS - za korisnike PANTHEON ME, MF i GE licence

Temelji uspješnog poslovanja su dobro planiranje, izvještavanje i analiziranje, te je u sklopu poslovnog programa PANTHEON razvijen opsežan sistem za poslovnu analitiku (Business Inteligence) - ZEUS. Na svakom nivou odlučivanja u organizaciji bitno je imati odgovarajuće informacije o poslovanju preduzeća, kao npr. gdje su rezerve, koliko su uspješni projekti, kakva je likvidnost, tako da je moguće obzirom na postignute rezultate prilagoditi strategiju i planove za budućnost.  ZEUS to omogućava za svaki nivo organizacije / radno mjesto  kreiranjem predefinisanih izvještaja, koji se između ostalog mogu automatski slati na e-mail zaposlenog.

03
Osvježenje znanja u junu se posebno isplati!

Diskutujmo zajedno! Pitanja za predstojeće webinare proslijedite najkasnije dan pred održavanje webinara na koji se prijavljujete. Program PANTHEON certificirani računovođa! Iskoristite posljednju šansu za prijavu na prvi ciklus programa. Proslijedite nam Vaše prijave do 08.06. Video snimci PLUS! Video snimci PLUS su snimci koji, pored edukativnog sadržaja, dodatno sadrže i vježbe, kao i 3 pitanja Datalab konsultantima.

08
OmniMobile i OmniWMS - rješenja za terensku prodaju i upravljanje magacinom

U toku je promotivna akcija tokom koje svima koji se odluče za implementaciju OmniMobile Android rješenja za terensku prodaju Omnisoft poklanja 3 mjeseca korištenja i odobrava dodatni popust na uvođenje sistema.

Page 1 of 17First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content