News

Entries for 'besaduriqi'


22
Versioni më i ri PANTHEON 10.0.26.00 është publikuar. Për zhvillimet dhe ndryshimet e reja në program vizitoni linkun https://usersite.datalab.eu/Verz...
02
Të dashur përdorues të PANTHEON,Nga versioni 10.0.23.00 e tutje, në PANTHEON zhvillimet do të bëhen duke përdorur versionin e ri 10.4.1 (Sydney) të ...
24
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.22.00 është publikuar.
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.22.00 është publikuar.
05
Lajmërim! Upgrade SQL SERVER!
Të nderuar përdorues, Siç ju informuam në nëntor - për të siguruar një siguri më të madhe t&eum...
17
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.21.30 është publikuar.

Versioni i ri i Pantheonit 10.0.21.30 është publikuar.

16
Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

Add Content...