Novice

Dodal(a) 'besaduriqi'


24
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.22.00 është publikuar.
17

Versioni i ri i Pantheonit 10.0.21.30 është publikuar.

16
Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

Add Content...