Novice

Dodal(a) 'eminames'


04
Kraj podrške za Microsoft SQL server 2008 R2

U julu 2019. Microsoft će prestati s podrškom za Microsoft SQL Server 2008. Datalab će pružati podršku za SQL Server 2008 R2 do 31.12.2019. S ovim datumom, Datalab će prestati razvijati, testirati  i auto-testirati vlastite proizvode na ovoj verziji SQL Servera.

26
Posebna ponuda u decembru

Pravo je vrijeme za digitalizaciju poslovanja.  Pripremili smo izuzetne ponude digitalnih alata. Pripremite teren za uspješan početak godine! Go Digital!

09
Elektronski KIF i KUF – izvoz u propisanom .csv formatu i uvoz preko UINO portala

PANTHEON je spreman za elektronsko dostavljanje knjigovodstvenih evidencija. Sve informacije pronađite na blogu, a za dodatne informacije smo na raspolaganju.

04
INTERVJU ANDREJ MERTELJ - Koronavirus je udarac koji nam je trebao

Pročitajte intervju sa Mertelj Andrejem, izvršnim direktorom Datalab Tehnologije d.d., za časopis Delo. Razgovarali smo o trenutnoj situaciju s koronavirusom, utjecaju na poslovanje, prilagođavanju kompanija, digitalizaciji i budućnosti poslovanja.

04
Pogledajte funkcionalnosti online poslovnog programa PANTHEON Web Light

Pozivamo vas da pogledate video prezentaciju online programa koji pojednostavljuje poslovanje i vođenje kompanije! Predstavljamo jednostavan i sažet pregled funkcionalnosti PANTHEON Web Light-a, njegove upotrebe i performansi.

21
Elektronski KUF i KIF praktično kroz PANTHEON – novosti, tipične situacije, primjeri, pitanja i odgovori

Besplatan webinar, 5. novembar 2020 u 11 sati. Obavezno dostavljanje UINO podataka iz KUF i KIF evidencije elektronskim putem se bliži. PANTHEON je uveliko spreman, želimo da budu i svi naši korisnici, te organizujemo još jedan webinar na ovu temu. Želimo Vam maksimalno olakšati ovu zakonsku obavezu kroz praktične primjere i odgovoriti sva Vaša pitanja.

28
OBAVJEŠTENJE za sve korisnike PANTHEON – Novi POS

Bitna obavijest za korisnike rješenja Novi POS.

02
Datalab BH kancelarije na novoj lokaciji

Datalab BH kancelarije imaju novu adresu: Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo. Tu smo za Vas.

27
Smanjenje veličine baza u verzijama 10.0.13.XX do 10.0.15.XX

U trima verzijama i njihovim korekcijama pretvorili smo tipove polja iz CHAR u VARCHAR i odstranili neaktivne objekte.

23
Obavezna nadogradnja sa starih buildova na build 10.0.15.00

Odlučili smo se optimizirati postupak nadogradnje, zato ćemo počevši s buildom 10.0.15.00 prestati s korištenjem koraka za nadogradnju za starije verzije. Pročitajte više...

22
Microsoft SQL Server Collations i PANTHEON

Microsoft SQL server collation određuje kodnu stranicu pohranjenih podataka koji nisu Unicode i određuje kako se tekstualni podaci uspoređuju i sortiraju. Više pročitajte u nastavku...

25
Događaj 14.3.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 14. marta u Derventi! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

18
Događaj 5.2.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 5. februara u Zenici! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

11
Izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.20

Poštovani korisnici, izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.20. Detalje možete pogledati ovdje. Više informacija slijedi.

23
Datalab d.d. i ove godine proglašen državnim prvakom na takmičenju European Business Awards

 

Datalab je imenovan za slovenskog državnog prvaka na takmičenju European Business Awards, najvećeg takmičenja za preduzeća u Evropi, koje ima cilj da se prepozna i promovira uspješno poslovanje i podrži razvoj snažne poslovne zajednice širom Evrope. Više detalja...

 

16
Izašla je verzija PANTHEON X – 10.0.04.00.

Izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.00. Detalje možete pogledati ovdje.

16
Nadograđen generator ispisa

U verziji Pantheona 10.0.04.00. nadograđen je generator ispisa. Glavni razlog je mogućnost izvoza u PDF/A format koji se može otvoriti i na IOS.

 

20
Vesele praznike Vam želi Datalab!

Želimo vam čarobne i mirne praznike. Neka 2017 bude puna poslovnih uspjeha, inovacija i napretka!

14
49.000 PANTHEON korisnika

Da li vam se čini malo čudno što se radujemo svakom novom 1000-tom korisniku? Zašto se zapravo radujemo svakom 1000-tom, svakom 100-tom, svakom pojedinačnom korisniku? Radujemo se, jer to je idealna prilika da se zahvalimo i izrazimo sreću što sve više preduzeća koristi PANTHEON.

 

07
Datalab Blog – novi kanal za novo vrijeme

U današnjem svijetu važi da kada imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama. Korisni savjeti, novosti u zakonodavstvu, primjeri iz prakse, poslovna rješenja za mala, velika i internacionalna preduzeća, novosti i događaji iz Datalabovih krugova i mnogo toga još…

Čekamo Vas na Datalab BLOG-u.

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...