Novice

Dodal(a) 'eminames'


04
Kraj podrške za Microsoft SQL server 2008 R2

U julu 2019. Microsoft će prestati s podrškom za Microsoft SQL Server 2008. Datalab će pružati podršku za SQL Server 2008 R2 do 31.12.2019. S ovim datumom, Datalab će prestati razvijati, testirati  i auto-testirati vlastite proizvode na ovoj verziji SQL Servera.

26
Posebna ponuda u decembru

Pravo je vrijeme za digitalizaciju poslovanja.  Pripremili smo izuzetne ponude digitalnih alata. Pripremite teren za uspješan početak godine! Go Digital!

09
Elektronski KIF i KUF – izvoz u propisanom .csv formatu i uvoz preko UINO portala

PANTHEON je spreman za elektronsko dostavljanje knjigovodstvenih evidencija. Sve informacije pronađite na blogu, a za dodatne informacije smo na raspolaganju.

04
INTERVJU ANDREJ MERTELJ - Koronavirus je udarac koji nam je trebao

Pročitajte intervju sa Mertelj Andrejem, izvršnim direktorom Datalab Tehnologije d.d., za časopis Delo. Razgovarali smo o trenutnoj situaciju s koronavirusom, utjecaju na poslovanje, prilagođavanju kompanija, digitalizaciji i budućnosti poslovanja.

04
Pogledajte funkcionalnosti online poslovnog programa PANTHEON Web Light

Pozivamo vas da pogledate video prezentaciju online programa koji pojednostavljuje poslovanje i vođenje kompanije! Predstavljamo jednostavan i sažet pregled funkcionalnosti PANTHEON Web Light-a, njegove upotrebe i performansi.

21
Elektronski KUF i KIF praktično kroz PANTHEON – novosti, tipične situacije, primjeri, pitanja i odgovori

Besplatan webinar, 5. novembar 2020 u 11 sati. Obavezno dostavljanje UINO podataka iz KUF i KIF evidencije elektronskim putem se bliži. PANTHEON je uveliko spreman, želimo da budu i svi naši korisnici, te organizujemo još jedan webinar na ovu temu. Želimo Vam maksimalno olakšati ovu zakonsku obavezu kroz praktične primjere i odgovoriti sva Vaša pitanja.

28
OBAVJEŠTENJE za sve korisnike PANTHEON – Novi POS

Bitna obavijest za korisnike rješenja Novi POS.

02
Datalab BH kancelarije na novoj lokaciji

Datalab BH kancelarije imaju novu adresu: Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo. Tu smo za Vas.

27
Smanjenje veličine baza u verzijama 10.0.13.XX do 10.0.15.XX

U trima verzijama i njihovim korekcijama pretvorili smo tipove polja iz CHAR u VARCHAR i odstranili neaktivne objekte.

23
Obavezna nadogradnja sa starih buildova na build 10.0.15.00

Odlučili smo se optimizirati postupak nadogradnje, zato ćemo počevši s buildom 10.0.15.00 prestati s korištenjem koraka za nadogradnju za starije verzije. Pročitajte više...

22
Microsoft SQL Server Collations i PANTHEON

Microsoft SQL server collation određuje kodnu stranicu pohranjenih podataka koji nisu Unicode i određuje kako se tekstualni podaci uspoređuju i sortiraju. Više pročitajte u nastavku...

25
Događaj 14.3.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 14. marta u Derventi! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

18
Događaj 5.2.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 5. februara u Zenici! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

11
Izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.20

Poštovani korisnici, izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.20. Detalje možete pogledati ovdje. Više informacija slijedi.

23
Datalab d.d. i ove godine proglašen državnim prvakom na takmičenju European Business Awards

 

Datalab je imenovan za slovenskog državnog prvaka na takmičenju European Business Awards, najvećeg takmičenja za preduzeća u Evropi, koje ima cilj da se prepozna i promovira uspješno poslovanje i podrži razvoj snažne poslovne zajednice širom Evrope. Više detalja...

 

16
Izašla je verzija PANTHEON X – 10.0.04.00.

Izašla je nova verzija PANTHEON-a 10.0.04.00. Detalje možete pogledati ovdje.

16
Nadograđen generator ispisa

U verziji Pantheona 10.0.04.00. nadograđen je generator ispisa. Glavni razlog je mogućnost izvoza u PDF/A format koji se može otvoriti i na IOS.

 

20
Vesele praznike Vam želi Datalab!

Želimo vam čarobne i mirne praznike. Neka 2017 bude puna poslovnih uspjeha, inovacija i napretka!

14
49.000 PANTHEON korisnika

Da li vam se čini malo čudno što se radujemo svakom novom 1000-tom korisniku? Zašto se zapravo radujemo svakom 1000-tom, svakom 100-tom, svakom pojedinačnom korisniku? Radujemo se, jer to je idealna prilika da se zahvalimo i izrazimo sreću što sve više preduzeća koristi PANTHEON.

 

07
Datalab Blog – novi kanal za novo vrijeme

U današnjem svijetu važi da kada imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama. Korisni savjeti, novosti u zakonodavstvu, primjeri iz prakse, poslovna rješenja za mala, velika i internacionalna preduzeća, novosti i događaji iz Datalabovih krugova i mnogo toga još…

Čekamo Vas na Datalab BLOG-u.

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content