News

Entries for 'filipned'


18
Анкета - PANTHEON едукации за 2016/2017 година

Почитувани клиенти и партнери, ние за вас сакаме да создадеме и понудиме обуки кои ви се потребни. За подготовка за квалитетен план ни се потребни вашите мислења. Ве молиме да пополните кратко истражување анкета. Заедно можеме да ги пронајдеме вистинските PANTHEON знаења кои ќе ги задоволат вашите потреби.

11
PANTHEON X верзија 10.0.01.30 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите можности.
27
Државни празници(неработни денови) Даталаб
Почитувани, Сакаме да ве информираме дека Даталаб Македонија нема да работи од 29.04.2016 до 02.05.2016 поради државните празници Велигден и 1-ви...
20
PANTHEON X  верзија 10.0.01.20 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите можности.
05
PANTHEON X верзија 10.0.01.10 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите придобивки.

Add Content...