News

Entries for 'marijanik'


23
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.00

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.00

23
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30

22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.20

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.20

01
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10

21
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.00

09
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31

24
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10
22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.00

Почитувани корисници,

Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.00

19
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30

27
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20

Почитувани корисници,

Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20

13
Известување за продадена 70.000-та лиценца на PANTHEON

Даталаб Технологије д.д., Водечката словенечка компанија за развој на деловен информациски систем го доби 70.000-от корисник на деловната програма PANTHEON, на 12 август 2021 година.

18
Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена програмата Delphi, Sydney 10.4.1.

Почитувани корисници на PANTHEON,

Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена новата верзија на програмскиот јазик Delphi, Sydney 10.4.1. Како резултат на дополнително тестирање, во верзијата 10.0.23.30 нема да биде објавена.

19
Повеќе од 65.000 корисници на PANTHEON не избраа нас

На 16.04.2021 го активиравме 65.000 корисник на деловната програма PANTHEON. Помина една година од објавувањето на нашиот 60.000 корисник. PANTHEON заедницата на корисници на деловната програма е една од најсилните заедници во регионот.

25
Барање за надградба на локалните сервери

Почитувани корисници на PANTHEON,

Како што Ве информиравме во ноември - со цел да се обезбеди поголема безбедност на корисничките податоци, кои Мајкрософт ги воведе со верзијата на SQL Server 2016, Ве известуваме дека ќе ги поддржуваме постарите верзии на Microsoft SQL Server 2012 и 2014 година само до 19.03.2021 година. Тогаш излегува PANTHEON, верзија 1002300, што повеќе нема да поддржува постари сервери!

27
За одличен старт на годината

Завршувањето на годината е времето кое ги сумираме настаните од изминатата додина и ги планираме следните чекори. Исто како и за деловните активности. Затоа, ние им нудиме на компаниите исклучителни понуди за дигитализација на бизнисот.

06
Во март 2021 година, ќе ставиме крај на поддршката за Microsoft SQL Server 2012 и 2014!

За да обезбедиме поголема безбедност на податоците на корисниците, што Microsoft го воведе со верзијата SQL Server 2016 и понови, би сакале да ве известиме дека постарите верзии на Microsoft SQL серверите 2012 и 2014 ќе ги поддржуваме само до 19 март 2021. 

28
Известување за сите корисници на PANTHEON - Нов POS

Почитувани корисници,

Како што Ве известивме пред извесно време, НОВИОТ POS производ повеќе не се развива во рамките на програмот PANTHEON, а со тоа и одделот за поддршка повеќе не ги нуди своите услуги за поддршка.

28
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.21.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.21.00!

07
Известување за последната верзија на Pantheon RE (retail) - се појави грешка.

Почитувани корисници,

Сакаме да ве известиме, дека на последната верзија на Pantheon RE (retail) се појави грешка.

16
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.20.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.20.10!

Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   

Add Content...