Novice

Dodal(a) 'marijanik'


14
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.13.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.13.00!

22
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.30!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.30!

15
Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

26
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.20!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.20!

22
Известување за PANTHEON конектор лиценци!

Драги корисници на PANTHEON!

Во денешниот деловен свет, сите ние се стремиме да ја поедноставиме и максимизираме автоматизацијата на деловните процеси. Со цел да се постигне ова, често е неопходно меѓусебно да се поврзат различни системи односно апликации.

10
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.10!
Почитувани корисници, ​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.10! 54295 - Show Onyl Item Categories Listed for Doc. Type adn no Active Cha...
04
PANTHEON Crew на традиционално Даталаб Едрење
Од 22 до 29 септември ги отворивме едрата и заедно со нашите партнери, корисници и вработени од регионот се впуштивме во истражувачка акција на хрватс...
26
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.01!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.01!

19
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.00!

Почитувани корисници,
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.00!

20
Драги корисници на PANTHEON,  Ве известуваме дека верзијата на PANTHEON 1001140, која ја планиравме за 21.08.2018, нема да биде објавена.

Драги корисници на PANTHEON,

Ве известуваме дека верзијата на PANTHEON 1001140, која ја планиравме за 21.08.2018, нема да биде објавена.

13
Пуштена е нова верзија на PANTHEON X 10.0.11.30!

Почитувани корисници,
Пуштена е нова верзија на PANTHEON X 10.0.11.30!

25
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.20 !

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.20 !

05
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.10!

18
HelpDesk апликација – полесен пристап до поддршка

Почитувани корисници на програмскиот пакет PANTHEON,

Дури 93% од корисниците на апликацијата Help Desk и поддршката на Даталаб МК, потврдија дека ваквиот начин на комуникација им ја олеснува работата и помага за побрзо решавање на проблемите!

14
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.00!

21
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.30!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.30!

27
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.20!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.20!​

11
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.10!

16
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.00

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.00.

05
Грешкa при објавување на примени документи во 1000930

Грешкa при објавување на примени документи во 1000930!
Доколку примените документи биле создадени од повеќе внатрешни документи со опција која ги сумира предметите на креираниот документ,

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last