Vesti

Entries for 'marijanik'


26
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.00

28
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50

07
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40

11
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30

10
Одложување на PANTHEON 11 и новата верзија 27.00

Почитувани корисници на PANTHEON,
Поради развојот на фискализацијата за Србија и најавената транзиција за Хрватска во ЕУР, имавме зголемен обем на работа во одделот на развој. 

27
ВАЖНА НАПОМЕНА - Форумот е привремено оневозможен

Поради прекумерен безбедносен ризик, привремено го оневозможивме форумот на нашите кориснички страници.

25
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20

25
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.10

23
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.00

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.00

23
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30

22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.20

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.20

01
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10

21
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.00

09
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31

24
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10
22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.00

Почитувани корисници,

Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.00

19
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30

27
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20

Почитувани корисници,

Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20

13
Известување за продадена 70.000-та лиценца на PANTHEON

Даталаб Технологије д.д., Водечката словенечка компанија за развој на деловен информациски систем го доби 70.000-от корисник на деловната програма PANTHEON, на 12 август 2021 година.

18
Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена програмата Delphi, Sydney 10.4.1.

Почитувани корисници на PANTHEON,

Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена новата верзија на програмскиот јазик Delphi, Sydney 10.4.1. Како резултат на дополнително тестирање, во верзијата 10.0.23.30 нема да биде објавена.

Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   

Add Content...

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content