Новости

Entries for 'ninaorel'


03
Obiskali smo otroke Mladinskega doma Malči Beličeve na počitnicah v Poreču!

V okviru dobrodelne akcije Morski objem smo s pomočjo vas, spoštovane uporabnice in uporabniki PANTHEON-a, cenjeni partnerji in zaposleni na Datalabu, zbrali za otroke Mladinskega doma Malči Beličeve več kot 7 tisoč evrov in jim s tem omogočili poletne počitnice ob morju. Še enkrat hvala in - poglejte si nekaj foto-utrinkov našega skupnega dne!

28
PANTHEON konferenca za računovodje je za nami....

....in spodobi se, da jo v besedi in sliki na kratko povzamemo.

08
Srečni prejemnik U-site helikopterja nam je poziral...

...še preden je naredil izpit za "vožnjo" helikopterja na daljinsko upravljanje. :-) Zagotovil nam je, da hujših nesreč (potrganih zaves, okrušenega ometa in podobno) kljub temu, da si je dovolil njegovo uporabo, še preden je dobil za to tudi "formalno dovoljenje", ni bilo.

15
VAS ZANIMA, KDO JE TOKRAT PREJEL U-SITE HELIKOPTER?

Boj za najbolj privlačno »igračo za velike otroke« je končan - vas zanima, kako se je izšel?

15
Datalabovci vseh dežel, združite se!

Tudi letošnjo jesen smo združili prijetno s koristnim in poglabljali stike s poslovnimi partnerji in sodelavci Datalaba iz Slovenije ter podružnic iz Makedonije, Srbije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine, na jadranju po Dalmaciji. Poglejte si nekaj foto-utrinkov!

12
...IN SMO SE SPET POGOVORILI Z UPORABNIKI, KJE GA NAJBOLJ LOMIMO...

In ker je za »težka spoznanja« bolje izbrati »lahkotno« okolje,  smo se spet odločili za prijeten kotiček v restavraciji Harfa. Svoje mnenje o PANTHEON-u so nam tokrat zaupali: gospa Irena Komatar  (direktorica podjetja Lastra Company), gospod Alen Beganović (direktor podjetja Dekora) in gospod Jernej Suhadolc (direktor podjetja Virtua). Na srečanje pa smo povabili tudi  Datalabovca Jureta Bovho.

28
Vodja kot inspirator

Ljudje potrebujemo nove cilje, zanimivejše okolje, izredne dosežke…, da smo uspešni in srečni. Če ne vemo, kam gremo, ne bomo nikamor prišli. Brez vizije ne moremo postavljati ciljev in strategij za njihovo doseganje. Toda kako do njih? Več o tem v najnovejšem članku Nataše Tovornik , direktorice podjetja INSPIRIS, v U-site Podjetniški enciklopediji!

 

30
Zakaj je pomembno obvladati veščine nastopanja?

Danes ni več dovolj, da smo sami prepričani v svoje kvalitetno delo, pomembno je, kako znamo to predstaviti drugim. Ker pri tej komunikaciji sodeluje celotno telo in velikokrat neverbalni znaki sporočajo nekaj drugega kot naš govor, moramo biti notranje uglašeni, da smo zares prepričljivi. Kako to doseči? Preberite si najnovejši članek Saše Einsiedler v U-site Podjetniški enciklopediji!

 

24
Ali res "pokrivamo" obveznosti podjetja?

V analizah in poslovnih poročilih pogosto zasledimo, da so: "odhodki so pokriti s prihodki", prejemki so pokriti z izdatki" itd.. Kaj pravzaprav to pomeni? Ali je dobro, če imamo obveznosti "pokrite"? Kaj lahko na osnovi take informacije sklepa poslovodstvo o finančnem položaju podjetja? Odgovore najdete v najnovejšem članku dr. Živka Berganta

23
PANTHEON FARMER na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA

Po odmevnih predstavitvah na sejmu CEBIT v Hannovru in na 79. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Novem Sadu bomo zadnji teden avgusta predstavili PA FA na 50. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.

23
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delila mnenje Višnja Palaić, računovodja v podjetju Racman. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

11
Ob 15. obletnici Datalaba 7677 evrov za otroke Mladinskega doma Malči Beličeve!

Sedmo PANTHEON konferenco, ki je potekala 7. junija v Laškem, smo oplemenitili z dobrodelno  akcijo “Morski objem“. Skupaj s poslovnimi partnerji, zaposlenimi in vami, drage uporabnice in uporabniki, smo v treh mesecih zbrali 7677 evrov in s tem pričarali vsem šestdesetim varovancem  Mladinskega doma Malči Beličeve nepozabne poletne počitnice!

15
Odslej možnost U-site glasovanja za spremembe v PANTHEON-u!

Na željo številnih uporabnic in uporabnikov lahko odslej glasujete za spremembe v PANTHEON-u! Kje in kako?  

11
Kdo vse nam je pomagal organizirati 7. PANTHEON konferenco?

Številnim sponzorjem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč - brez vas takšna veličastna obeležba (skorajšnje) 15. obletnice Datalaba ne bi bila mogoča!

01
....IN JE (SKORAJ) ODLETEL Z DATALABA - S HELIKOPTERJEM! :)

....ki si ga je priigral v naši nedavni U-site nagradni igri. Dejan Kosi iz podjetja VOBO, eden izmed najbolj zverziranih (in zvestih) uporabnikov PANTHEON-a, je bil srečni prejemnik helikopterja na daljinsko upravljanje. Igrača za odrasle je šla v prave roke. :)

01
NA DATALABU IŠČEMO PODPORNIKA ZA MODULA DENAR IN DDV!

Vas zanima, kaj konkretno bi delali, kaj od vas pričakujemo in kaj nudimo?  - Preberite si več!

06
...IN SMO SE SPET POGOVORILI Z UPORABNIKI, KJE GA NAJBOLJ LOMIMO... :)

Za to priložnost smo izbrali junijsko srečanje v restavraciji Harfa. Svoje težave in tudi pohvale (ja, prav ste prebrali!:)) glede PANTHEON-a sta nam tokrat zaupala gospa Višnja Palaić (računovodja v podjetju Racman) in gospod Jože Keršič (računovodja v podjetju Aerodent). Na srečanje pa smo povabili tudi Anjo Nose, eno izmed zverziranih podpornic na Datalabu.

22
ZMAGOVALCA NAJBOLJ PRIVLAČNE NAGRADNE IGRE V ZGODOVINI U-sitea STA....

Če je Angelina Jolie kupila svojemu zaročencu Bradu Pittu helikopter za 1, 2 milijona evrov, vam Datalab helikopter podarja! In to ne enega, ampak celo dva. Zakaj? Da vam izpolnimo vašo željo iz otroštva in da vas obenem z najnovejšo nagradno igro diskretno opomnimo: peruti že imate – vse, kar morate narediti je, da poletite! :) Dovolite si biti to, kar ste in razprite drzna krila svoje ustvarjalnosti. Vas zanima, kdo bo to lahko storil?

22
Datalab na 79. mednarodnem kmetijskem sejmu Novi Sad

Nedavni Kmetijski sejem v Novem Sadu - eden izmed petih najuglednejših tovrstnih v Evropi - je letos privabil več kot 250 tisoč obiskovalcev, ki si je z zanimanjem ogledalo številne razstavljavce iz Srbije in 58-ih držav sveta, med katerimi se je podjetje Datalab predstavilo s poslovnim programskim paketom PANTHEON Farm Accounting (FA).

18
Veste za koga, ki bi ga med javnim nastopanjem pojedel lev?

...vas tokrat v svojem najnovejšem prispevku U-site Podjetniški enciklopediji sprašuje svetovalka za javno nastopanje in direktorica podjetja Heliopolis, Saša Einsiedler, in v nadaljevanju ponuja vrsto spodbudnih odgovorov na to večno pereče vprašanje, zakaj nas je vendar javnega nastopanja tako zelo strah, da nekateri celo pravijo: "Lažje mi je ležati v krsti, kot imeti poslovilni govor na pogrebu!"  

 

Page 1 of 10First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...