News

Entries for 'PANTHEONTVSI'


19
Navodila - Poročilo o embalaži na DROE - Embalaža 2021

Vlada Republike Slovenije je sprejela novo Uredbo o embalaži in odpadni embalaži, po novem so zavezanci za plačevanje stroškov ravnanja z nastalo odpadno embalažo vsa podjetja in samostojni podjetniki, brez izjem. Za vas smo pripravili obsežna navodila s primeri za Poročanje o embalaži na DROE.

24
Solidarnost je tudi pravica

Preberite si nov zanimiv članek "Solidarnost je tudi pravica", katerega je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

09
Umnost in racionalnost

Preberite si nov zanimiv članek "Umnost in racionalnost", ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

07
Program - Dan PANTHEON računovodij 2020

eBOL, DDV novosti po 1.1.2020, uspešne prakse digitalizacije računovodstva s PANTHEONom ter ostale zanimive teme v okviru dogodka Dan PANTHEON računovodij 2020. Dne 23.1.2020 se družite z nami ter spoznajte zanimive predavatelje in pridobite pomembna nova znanja. Prijavite se >> Več

12
Zahvalite se svojemu računovodju

Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVODJO 2019 in polepšajte novo leto njemu ali njej, saj si po vašem mnenju to zasluži. Oddajte vašo nominacijo tukaj.

21
Računovodstvo in računovodje

Preberite si nov zanimiv članek Računovodstvo in računovodje, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

18
Vavčer za dvig digitalnih kompetenc – ponovno odprt

Izkoristite nepovratna sredstva za izobraževanja. Vavčer za dvig digitalnih kompetenc je ponovno odprt! Subvencijo lahko prejmejo podjetja z sedežem v vzhodni regiji. Višina subvencije za vavčer znaša od 1.000 do 9.999,99 €. Ne čakajte! Oddajte vlogo že danes. Več informacij.

 

09
Izboljšanje kakovosti računovodskih informacij

Preberite si nov zanimiv članek o Izboljšanju kakovosti računovodskih informacij, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

17
9. šola PANTHEON računovodstva, od 28.5.2019

Vabimo vas, da se udeležite že 9. šole PANTHEON računovodstva, ki bo izvedena od 28.5.2019 dalje. Ujemite popuste na zgodnje prijave in se pridružite številnim zadovoljnim obiskovalcem preteklih šol. >>Več

15
Učinkovitost in uspešnost

Preberite si nov zanimiv članek o Učinkovitosti in uspešnosti,  ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

07
Delni sistemi računovodstva

Preberite si nov zanimiv članek o Delnih sistemih računovodstva, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

20
Zakon dodane vrednosti z ekonoskega vidika

Preberite si nov zanimiv članek o Zakonu dodane vrednosti z ekonomskega vidika, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

12
Izkaz presežene dodane vrednosti

Preberite si nov zanimiv članek o Izkazu presežene dodane vrednosti, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

10
Ceneje do PANTHEON znanja

Med 5.7. in 27.7.2018 izkoristite posebene popuste do 70%, na PANTHEON spletna izobraževanja.

10
Dodana vrednost in družbena odgovornost

Preberite si nov zanimiv članek o Dodani vrednosti in družbeni odgovornosti, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

14
Delitev dodane vrednosti

Preberite si nov zanimiv članek o Delitvi dodane vrednosti, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

13
Notranje računovodsko poročanje

Preberite si nov zanimiv članek o Notranjem računovodsekm poročanju, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

10
Spremembe REK in poročanje po novem

Seznanite se s spremembami REK in poročanjem po novem. Več informacij in prijava.

05
Zakon dodane vrednosti

Preberite si nov zanimiv članek o Zakonu dodane vrednosti, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

09
Kakovost računovodenja

Preberite si nov zanimiv članek o Kakovosti računovodenja, ki ga je za vas v Podjetniški enciklopediji pripravil dr. Živko Bergant.

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...