Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
06
Видео новости - PANTHEON 55.56.00

За новостите во верзјата 55.55.00 ви подготвивме видео снимки во кои се претставени сите новости и подобрувањa во новата верзија на PANTHEON.

06
Важно! Промена на подесувањата на POS!

Во новата верзија на Pantheon, во POS се направени значајни промени на Подесувањата.

22
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули

16
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon!

22
Видео новости - PANTHEON 55.55.00

За новостите во верзјата 55.55.00 ви подготвивме видео снимки во кои се претставени сите новости и подобрувањa во новата верзија на PANTHEON.

22
Го добивме 25.000-от корисник!!!

На 19.12.2011 го добивме 25.000-от корисник, кој одлучи дека PANTHEON е вистинскиот избор за него!

19
Билд 55.55.00 е одложен

Поради комплетирање во развојот и тестирање на сите планирани промени и подобрувања за верзијата 55.55.00 приморани сме да го одложиме излегувањето на верзијата од 20.12.2011 на 22.12.2011.

21
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon!

24
Ново наградно прашање- тројца од вас ве чека U-site фитнес маица!

Имате време до петок 28.10.2011 до 15:00h да го погодите точниот одговор

21
Јухухуууу....PANTHEON во 8000 претпријатија!!!

Горди сме што можеме да ви соопштиме дека достигнавме бројка од 8.000 претпријатија кои го користат PANTHEON!

17
Нови видео упатства - Внес на спецификација за готов производ

Ви подготвивме нови видео упатства за внес на спецификација за готов производ во PANTHEON.

17
U-Site на 02. ноември го прославува својот 1-роденден - Ве повикуваме на низа есенски наградни игри!

Од сега секој петок до 2.ноември, кога U-Site го слави својот 1.роденден,  ќе ве развеселуваме со привлечни награди (нема да ве “бомбардираме“ со претешки прашања) :)

13
Нови видео упатства - новости во PANTHEON

 Ви подготвивме нови видео упатства врзани за новостите во Pantheon.

13
Заврши традиционалното ДЛ едрење во Хрватска!

Се заврши и нашето традиционално едрење во Далмација, последната недела од септември. Како и секоја година така и оваа беа сите наши партнери, и најактивни посетители на нашата корисничка страна во изминатава година кои учествуваа и освоија награда два дена одмор.

13
Излезе новата верзија 55.54

Ве известуваме дека на 11.10.2011 излезе новата верзија на PANTHEON - 55.54, која е достапна на нашиот FTP сервер.

 

10
Datalab PANTHEON  на Facebook!

Бидете наш фан! ;)

15
Го добивме 24.000-от корисник!!!

За помалку од 4 месеци добивме дополнителни 1000 корисници на Pantheon... моментално нивната бројка е 24.000!

Очекуваме во следните 4 месеци, да бидеме уште повеќе...!

18

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon!

25

Од сега на Форумот на страната за корисници ќе го објавуваме воведот од Е-Новостите на извршниот директор на Даталаб Технологии, Андреј Мертељ

22

Проверете какви новитети ви подготвивме на страната за корисници!

Page 10 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  Next   Last   

Add Content...