Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
01

На  01.07.2011  излезе новиот - patch 555301, кој може да го најдете на FTP серверот.

28

Излезе нова верзија на PANTHEON 55.53. По успешната надоградба може да ги погледнете видео новостите, подобрувањата и отстранетите грешки.

17

15

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon.

01

05

23

На  23.04.2011  излезе новиот - patch 555203

20

На  20.04.2011  излезе новиот - patch 555202

15

Во Персонална мапа е додадена опција - Органиграм, односно графички приказ за организацијата на претпријатието.

11

Почитувани корисници на PANTHEON,

Ви подготвивме нови видео упатства за функционалностите на PANTHEON.

11

Помеѓу критериумите во исписите за платните листи е додадена опција за испраќање на платните листи по е-маил.

31

30

Од 30.03.2011 има нова верзија на програмот PANTHEON 55.52.00

17
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon.

14
Излезе новиот - patch 555104
На  14.03.2011  излезе новиот - patch 555104, кој може да го најдете на FTP серверот.
25

Во подготовка се нови видео упатства врзани со општите функционалности на Pantheon и неговото користење.

25

Datalab PANTHEON  на Facebook!

На нашата Facebook страна за фанови: "Datalab  PANTHEON – spremenite podatke v dobiček" можете да ги погледнете најинтересните информации за PANTHEON и Даталаб во помалку формален облик.

Page 11 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  Next   Last   

Add Content...