Novice


PANTHEON™

PANTHEON™
17
Širitev funkcionalnosti iz poslovnega registra AJPES
Konec leta 2010 bomo dodali tri večje funkcionalnosti, povezane s poslovim registrom, ki ga vodi Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) - stečaje, preverjanje posameznega subjekta in vnos subjekta iz tujine.
13
Spremembe zakona o davku na dodano vrednost
Ministrstvo za finance je na svoji spletni strani objavilo predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika za izvajanje Zakona o davku na dodano vrednost. Predlog je bil predhodno usklajen za zainteresirano javnostjo in je bil poslan v pregled Službi Vlade RS za zakonodajo. Ko bo objavljen v Uradnem listu RS, vas bomo o tem obvestili.
06
PANTHEON praktično zastonj
Do 8. decembra - PANTHEON LX za samo 1€ + brezplačni začetni tečaj.
03
Nekaj se kuha - ponudba, kot je še ni bilo
Ne pozabite preveriti Uporabniških strani v ponedeljek, ko bomo začeli z izjemno (a zelo kratko) prodajno akcijo. Podrobnosti so še zavite v meglo oz. zakopane pod snegom, ampak kaj takega baje še ni bilo... :)
28
Pozor! Začeli smo z decembrsko nagradno igro: DATALABOV ADVENTNI VENČEK

Z današnjo prvo adventno nedeljo začenjamo z nizom nagradnih iger, ki smo jih poimenovali letnemu času primerno: »Datalabov adventni venček«.

30
Datalab PANTHEON odslej tudi na Facebooku!
Ker gre tudi Datalab v korak s časom in s tem v uporabo družbenih medijev vas obveščamo, da imamo odslej svojo Facebook stran oboževalcev "Datalab PANTHEON-spremenite podatke v dobiček"!
Page 37 of 37First   Previous   28  29  30  31  32  33  34  35  36  [37]  Next   Last   

Add Content...