Novice


PANTHEON™

PANTHEON™
04
JUHUHUUU; 22-tisoči uporabnik PANTHEON-a je tu!!! :-)

Spoštovani, ponosno in veselo vas obveščamo, da smo v Datalabu z 31. decembrom 2010 dobili že 22- tisočega uporabnika poslovnega programa PANTHEON! Hvala, ker nam zaupate!

 

27
Začasni umik builda
  Zaradi težav pri nadgradnji je bila nadgradnja začasno umaknjena s strežnikov. 

Do danes (27.12.2010) do 15-ih bo nadgradnja ponovno na voljo.
27
Nadgradnja PANTHEON-a na build 55.51.00
Spoštovani uporabniki PANTHEON-a, obveščamo vas, da je od petka 24.12.2010 na voljo nadgradnja programa na nov build 55.51.00.
03
Novi izpisi in izvozi v modulu Denar (Opomba 29707, 29421, 29662 itd.)
Pripravili smo nastavitve za pripravo poročila DDPO. Datoteka z nastavitvami bo na voljo na FTP strežniku in v prihodnje tudi preko webservice-a. Omogočili smo tudi izpis poročila in pripravo XML datoteke.31
 Možnost knjiženja več bančnih izpiskov v LT različici programa (Opomba 29708)
Marsikateri uporabnik LT različice PANTHEON-a ima dva ali več transakcijskih računov. Zaradi tega smo se odločili, da bomo vsem uporabnikom PANTHEON-a LT z novo različico programa 555100 omogočili knjiženje 5-ih različnih bančnih izpiskov.29
RT licenco smo obogatili z Administratorsko konzolo
Z namenom lažjega upravljanja z blagajnami na RT licenčni shemi, smo dodali neodvisno nastavitve na Administratorski konzoli naslednje novosti.


27
Zaslon na dotik je odslej vključen tudi v SE/RE/LT/LX licenco
Maloprodaja v PANTHEON-u vsebuje veliko novost; odslej je namreč omogočen zagon  POS ekranske maske na zaslonu, občutljivem na dotik.


24
Video posnetki PANTHEON novosti
Na voljo je sveža, nova različica PANTHEON 5551. Oglejte si video novosti, izboljšave ter odpravljene napake.
21
Modul Trošarinska skladišča in kreiranje Trošarinskega dokumenta
V prejšnjem buildu smo v program vpeljali trošarine na strani nabave in skladno s tem naredili še nekaj dodatnih popravkov v samem programu. V tem buildu (55.51.00) pa smo dodali še nov modul: Trošarinska skladišča. Prav tako smo omogočili kreiranje Trošarinskega dokumenta.Vas zanima več o tem?17
Širitev funkcionalnosti iz poslovnega registra AJPES
Konec leta 2010 bomo dodali tri večje funkcionalnosti, povezane s poslovim registrom, ki ga vodi Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) - stečaje, preverjanje posameznega subjekta in vnos subjekta iz tujine.
13
Spremembe zakona o davku na dodano vrednost
Ministrstvo za finance je na svoji spletni strani objavilo predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika za izvajanje Zakona o davku na dodano vrednost. Predlog je bil predhodno usklajen za zainteresirano javnostjo in je bil poslan v pregled Službi Vlade RS za zakonodajo. Ko bo objavljen v Uradnem listu RS, vas bomo o tem obvestili.
06
PANTHEON praktično zastonj
Do 8. decembra - PANTHEON LX za samo 1€ + brezplačni začetni tečaj.
03
Nekaj se kuha - ponudba, kot je še ni bilo
Ne pozabite preveriti Uporabniških strani v ponedeljek, ko bomo začeli z izjemno (a zelo kratko) prodajno akcijo. Podrobnosti so še zavite v meglo oz. zakopane pod snegom, ampak kaj takega baje še ni bilo... :)
28
Pozor! Začeli smo z decembrsko nagradno igro: DATALABOV ADVENTNI VENČEK

Z današnjo prvo adventno nedeljo začenjamo z nizom nagradnih iger, ki smo jih poimenovali letnemu času primerno: »Datalabov adventni venček«.

30
Datalab PANTHEON odslej tudi na Facebooku!
Ker gre tudi Datalab v korak s časom in s tem v uporabo družbenih medijev vas obveščamo, da imamo odslej svojo Facebook stran oboževalcev "Datalab PANTHEON-spremenite podatke v dobiček"!
Page 41 of 41First   Previous   32  33  34  35  36  37  38  39  40  [41]  Next   Last   

Add Content...