Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
16
Резервирајте си место на обуката за Изработка на документација за отпад и амбалажа!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  18.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

16
Резервирајте си место на обуката за Биланси!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  17.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  11.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за SE - производство!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  10.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

03
Резервирајте си место на обуката за основни средства и амортизација!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 04.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

30
Резервирајте си место на обуката за набавка и залихи во PA!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 02.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

28
Резервирајте си место на обуката за царински складишта!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 30.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

26
Резервирајте си место на обуката за материјално работење!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 28.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

26
Резервирајте си место на обуката за ПОС!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 27.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

19
Резервирајте си место на обуката за Интензивен Курс за Почетници!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

02
Даталаб на Изборната Седница на Редовното Собрание на ФФРМ како партнер соработник во проектот АгроИТ

На 23.04.2014, Даталаб МК имаше чест да присуствува и да биде поканетa од страна на Федерација на Фармери на Република Македонија (ФФРМ), на свечениот настан на Изборната Седница на Редовното Собрание на ФФРМ како партнер соработник во проектот АгроИТ.

26
Излезе верзијата 55.64.00
Излезе верзијата 55.64.00. Краток преглед на новостите можете да ги погледнете подолу во тесктот. Дел од новостите може да ги погледнете и преку сним...
28
Промотивен настан за сметководствени бироа во Прилеп!

Промотивен настан во Прилеп за компании со почеток во 10 часот на 04.12.2013 во ресторан ЕXCALIBUR.

28
Промотивен настан во Прилеп за компании!

Промотивен настан во Прилеп за компании со почеток во 13 часот на 04.12.2013 во ресторан ЕXCALIBUR.

01
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 03.11.2013. Бројот на учесници е ограничен.

21
PANTHEON промотивен настан во Велес!

Промотивен настан во Велес на 24.10.2013, со почеток во 10 часот во библиотеката "Гоце Делчев".

10
Резервирајте си место на обуката за Производство SE!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за основни средства и пресметка на амортизација!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 15.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

04
Резервирајте си место на обуката за подесувања и пресметка на плата!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 13.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

02
Резервирајте си место на обуката за финансии 2!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 06.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

Page 6 of 11First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...