Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
23
Резервирајте си место на обуката за Финансии 1!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 30.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

17
Резервирајте си место на обуката за кадрова евиденција!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 24.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

13
Излезе верзијата 55.62.00

Излезе верзијата 55.62.00

13
Резервирајте си место на обуката за POS!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

06
Резервирајте си место на обуката за материјално работење!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 15.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

06
Резервирајте си место на обуката за набавка и залихи во Pantheon!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 09.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

17
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Прилеп и Куманово !

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

03
Брза надоградба - креирање МПИН фајл (61.00 и 61.10)

Корисниците кои надоградиле на верзии 5561.00 и 5561.10, потребно е да ја стартуваат брзата надоградба за да се реши проблемот со експорт на МПИН фајл

29
Резервирајте си место на обуката за подесувања и пресметка на плати!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  03.06.2013. Бројот на учесници е ограничен.

17
Редовен patch - 55.60.30

Излезе редовниот patch 55.60.30.

17
Пофалба за Pantheon во хрватскиот бизнис дневник!

Pantheon покрај неговата функционалност е опишан како “програм развиен од најдобрите програмери и даночни експерти”.

30
Резервирајте си место на обуката за интензивен курс за почетници!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  02.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

11
Пресметка на Јунската плата!

Од 01.06.2013 нов МПИН.

24
Излезе верзијата 55.61.00.

Излезе верзијата 55.61.00.

29
Резервирајте си место на обуката за кадрова евиденција!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  31.05.2012. Бројот на учесници е ограничен.

13
Резервирајте си место на обуката за евиденција на тендери во Pantheon!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  13.05.2013. Бројот на учесници е ограничен.

13
Резервирајте си место на обуката за биланси!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  15.05.2013. Бројот на учесници е ограничен.

19
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  22.04.2013. Бројот на учесници е ограничен.

19
Резервирајте си место на обуката за ZEUS!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  24.04.2013. Бројот на учесници е ограничен.

08
Редовен patch  - 55.60.20

Излезе редовниот patch 55.60.20.

Page 7 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...