Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
08
Резервирајте си место на обуката за Основни средства и амортизација!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  10.04.2013.

01
Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000

Проблемот со плата е корегиран во patch 5611, на кој сега веќе може да се надоградува.

01
Резервирајте си место на обуката за Набавка и залихи!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 08.04.2013.

29
Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000

Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000.

29
Резервирајте си место на обуката за Царински Складишта во Pantheon!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 03.04.2013

28
Резервирајте си место на обуката за Материјално Работење!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 01.04.2013

19
Резервирајте си место на обуката за Основи на PANTHEON!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 24.03.2013.

18
Излезе верзијата 55.60.00

Излезе новиот билд на PANTHEON.

15
Резервирајте си место на обуката за Интензивен курс за почетници!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 19.03.2013.

15
Резервирајте си место на обуката за Заклучок на година!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 17.03.2013.

10
PANTHEON Cloud корисник - ТП МАРАНД КОНСУЛТАНТИ

“Без PANTHEON станува незамисливо функционирањето на нашиот бизнис, а хостингот претставува можност за развој во 2 правци. Со Хостингот, средбите со клиентите може да ги остварувам на било која локација, а со notebook-от во ташна ќе ги носам со себе сите информации кои може да ми затребаат . . .“

08
30.000-от корисник се придружи на PANTHEON заедницата!

Сакам да се заблагодарам на наградата и верувам дека со поддршка на програмот PANTHEON и со наша посветеност ќе успееме да ја развиеме фирмата  Pansport-Banja Luka на начин и големина како што веќе успеавме да го направиме тоа во Србија. Компанијата во Србија веќе неколку години работи со деловното решение PANTHEON и бидејќи сме задоволни корисници, решивме да го користиме истиот програм и во новоотворената фирма во Босна и Херцеговина.

08
Трката е завршена!!! PANTHEON заедницата го доби својот 30.000-ти корисник!

Им се заблагодаруваме на сите наши деловни партнери а пред се на нашите корисници, кои ни ја дадоа својата доверба и се наша секојдневна мотивација за да целосно се посветиме на развивање уште подобар PANTHEON за Вас!

31
Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата?

Придружете се во регионалната трка! Само два чекора ве делат од наградата! Сте купиле Pantheon лиценца во периодот од 01.02.2013 до 28.02.2013? Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата? Три компании со најбрзи и најточни одговори добиваат НАГРАДА!

09
Вонреден patch - 55.59.11

Во patch-от се содржани корекциите за фискализацијата во хрватската локализација.

24
Нови видео снимки за LT/LX верзиите

Снимени се нови видео упатства за работа со PANTHEON LT/LX верзиите.

24
Излезе верзија 55.59.00

Излезе новиот билд на PANTHEON.

30
Обука за финансиско работење во РА - пријавете се!

Пријавете се најдоцна до 05.12.2012

30
Има уште неколку места за Обуките за основни средства и пресметка на амортизација

Пријавете го вашето присуство најдоцна до 05.12.2012.

30
Обука за Набавки и залихи - резервирајте си место!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 04.12.2012.

Page 8 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  Next   Last   

Add Content...