Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
30
Обука за Набавки и залихи - резервирајте си место!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 04.12.2012.

28
Резервирајте си место на обуката за Материјално работење во РА

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  03.12.2012.

01
За неодамнешното отстранување на верзии

Со верзијата 55.58.00 (12.09.12) во кодот за одржување на референцијалниот интегритет на податоците беше отстранета грешката, која во ограничени случаи предизвикува неточен референцијален интегритет.

08
Дознајте повеќе за PANTHEON Farm Accounting

Посетете не на АГРОФУД 2012 и погледнете го PANTHEON FA.

03
Распоред и ценовник на едукации - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА

Даталаб МК го објави распоредот на едукации за првиот едукациски циклус во Даталаб Академија  за 2012-2013 година.

23
Нова Даталаб подружница во Албанија

Новата подружница треба да го прошири пазарот и да го комплетира нашето присуство на пазарот со целиот спектар на производи и услуги на Даталаб.

09
Проблем со отворени ставки - верзија 55.58.10

Ако после надоградбата на верзија 55.58.10 имате проблеми со отворени ставки, преку  брза надоградба, може да го решите овој проблем.

09
Излезе верзија 55.58.12

Денеска, во текот на денот ќе излезе верзија 55.58.12, која ќе ги спречи потенцијалните проблеми кои би можеле да настанат во текот на надоградбата на 55.58.11.

28
Повлечени се верзиите 55.58.00 и 55.58.10 корекции во новата 55.58.11

Вчера е откриена грешка во системот за поставување на интегритет на податоците во базата, затоа од  FTP превентивно се отстранети верзиите 55.58.00 и 55.58.10

13
Излезе верзија 55.58.00

Од 12.9.2012. на располагање Ви е верзијата 55.58.00.

21
Редовен patch - 55.57.30

На 20.08.2012 излезе редовен patch - 55.57.30.

20
Редовен patch - 55.57.20

На 20.07.2012 излезе редовен patch - 55.57.20.

06
Редовен patch - 55.56.20 и нова заштита на лиценците

На 06.04.2012 излезе редовниот patch  55.56.20, во кој најважна промена е веќе споменатата промена на начинот на заштита на PANTHEON лиценци.

20
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули.

10
Во Даталаб славиме нова победа!

Даталаб семејството го доби 26.000-от корисник!

10
Build 55.56.20: Читање на unique server ID - проблемот е решен

Ве известуваме дека проблемот врзан  за читање на unique server ID е решен!

09
Корисници на SQL 2005: не правете надоградба на 55.56.20

Доколку користите SQL 2005, не правете надоградба на верзија 55.56.20!!!

05
Новости во заштитата на PANTHEON

Ве известуваме дека со следниот patch 55,56,20, кој излегува во петок, 06 Април, се менува начинот на заштита на лиценците.

23
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули.

13
Ново во 55.60 - Авторизации кај нарачки

Во верзијата 55.56.00 овозможивме за документите за нарачки да бидат одвоени авторизациите за промена на продажна цена, попуст и калкулација на набавната цена.

Page 9 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  Next   Last   

Add Content...