Novice


Dogodki

Dogodki
11
U-site praznuje 2. novembra 1. rojstni dan - znani so zmagovalci prve v nizu nagradnih iger!

2. novembra U-site praznuje svoj 1. rojstni dan (ja, že leto dni je od tega, ko smo prenovili uporabniške strani in vas začeli obveščati o aktualnih informacijah in novostih o PANTHEON-u in drugih zanimivih podjetniških vsebinah!), in vas zato ob tej priložnosti želimo razveseliti z nizom nagradnih iger. Prva igrica je za nami - vas zanima, kdo so zmagovalci?

10
Sooblikujte program PANTHEON konference

Za vas smo se povezali z zunanjimi svetovalnimi institucijami ter večino Datalabovih strokovnjakov. Pozvali smo jih k prijavi zanimivih predavanj. Katera od teh predavanj so tista prava, zanimiva? Morda katero manjka? Sooblikujte končno formo programa PANTHEON konference in si "prislužite" nagrade. Izbirajte, predlagajte do vključno 13.10.2011!

13
Zaradi Vaših predlogov boljši program - hvala za pomoč

S svojimi predlogi ste nam pomagali pri končni sestavi programa! Prvih 10 sodelujočih je prejelo lepe USite majčke. Ostali, ki še lahko glasujete do konca dne pa prejmete 5% dodatni popust, na kotizacijo za PANTHEON konferenco. Hvala vsem za sodelovanje!

11
Datalabovci vseh dežel, združite se!

Še ena priložnost za medsebojno povezovanje Datalabovcev skozi naravo, šport in zabavo je za nami. Skok nazaj v vroče počitniške dni sredi letošnje prelepe jeseni je bil zabaven, prijeten in poživljajoč! Poglejte si foto-utrinke in si privoščite še nekaj poletnega utripa, preden se prikrade zima... 

28
Organizirali smo prvega v nizu jesenskih srečanj obiskovalcev U-sitea!

Konec septembra smo priredili prvega v nizu jesenskih  srečanj z  obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami na prijetnem druženju v restavraciji Harfa gospod  Rado Gladek  (izvršni direktor podjetja Biring) in gospod Ladislav Krašovec (direktor podjetja Geoportal), na srečanje pa smo povabili tudi Leonido Kraševec, vodjo podpore na Datalabu. Preberite si tudi komentarje Datalaba na mnenje in sugestije obeh uporabnikov o našem delu!

 

05
Gospa Edita Cetinski Malnar z nami na PANTHEON konferenci!

Na PANTHEON konferenci za računovodje, ki bo potekala 25. novembra 2011 na Gospodarskem razstavišču, bomo gostili priznano avtorico in scenaristko, voditeljico ter urednico oddaje Prava ideja, gospo Edito Cetinski Malnar. Preberite si več...

28
Se vidimo na Underground 20 x 20

Datalab prispeva k druženju in izobraževanju na temo oglaševanja, medijev, družbenih orodij, oblikovanja … Srečanje organizira GZS, 29.9.2011 na Dimičevi 13. 

12
Vabljeni na predavanje »Primer priprave konsolidiranih poročil v mednarodnem okolju«

V četrtek 15.9.2011 od 9:15 do 10:00 vas vabimo, da se udeležite brezplačnega predavanja na temo »Primer priprave konsolidiranih poročil v mednarodnem okolju«, ki ga bo izvedel Simon Klemen, produktni vodja za modul Denar, v sklopu dogodka Teden računovodij.

02
ZNANIH JE 9 SREČNEŽEV IN SREČNIC, KI JIH ČAKA JESENSKO JADRANJE!

 ....vas zanima, kdo si je prislužil to čast? Preberite si!

04
Poletni teambuilding v Bosni: Datalabovci vseh dežel, združite se! :)

Za nami je poletni Datalabov teambuilding v Bihaću, vendar tokrat malo drugačen. Potepuška črna psička, ki je prvi večer zbegano tekala  med krožniki čevapčičev, nam je tako ganila srca, da smo se jo odločili posvojiti. Datalab gre torej v korak s časom - tako kot je zdaj moderno, da zvezdniki posvojijo črnčka ali kitajčka, smo mi posvojili najlepšo kužico na svetu, ki je dobila ljubeče naročje v Sloveniji. :)

19
Organizirali smo 6. srečanje najaktivnejših obiskovalcev uporabniških strani

Tokrat sta bila z nami na prijetnem druženju v restavraciji Harfa Martin Žohar (Figura-MS d.o.o.) in Martin Terlep (Alpod d.o.o.), na srečanje pa smo od Datalabovcev povabili tudi Klavdijo Kopač Zagožen,podpornico za PANTHEON-ov modul denar in DDV.

17
Podelili smo priznanja najboljšim PANCON predavateljem!

Med prvih pet najboljših so se po mnenju udeležencev konference uvrstili: Blaž Kos (Poslovni angeli Slovenije, Nataša Tovornik (Inspiris), Dare Rihter (Datalab), Branko Žunec (BMC Int.) in Borut Puklavec (Datalab). Poglejte si foto-utrinke s podelitve!

17
Video posnetki 6. PANTHEON konference

Za vas pridno nalagamo video vsebine PANCON 2011 na uporabniški strežnik. Preverite sveže video vsebine na PANTHEON TV.

14
4 kratki brezplačni seminarji v 1 dnevu za podjetnike

Inkubator Šentjur 23. 6. prireja štiri brezplačne seminarje za podjetnike. Dogodek poteka v okvirju projekta Pisarna na netu, ki ga podpira več organizacij in podjetij, med njimi je tudi Datalab.

Vabljeni!

07
Na forumu najaktivnejše uporabnike, partnerje in Datalabovce smo bogato nagradili!

Kdaj? Na PANTHEON konferenci. Zakaj?Ker so v preteklem letu  najbolj pridno odgovarjali na vprašanja uporabnikov na forumu in s tem dodali kamenček v mozaiku preobrazbe Datalaba v uporabnikom prijazno podjetje. Kako?S pomočjo naših sponzorjev - salona tajskih masaž ONZONTHAI, Sava hotelov in podjetja 507 d.o.o., z njihovo novo linijo naravnih kozmetičnih izdelkov DELAROM.

20
Obisk študentov poslovne informatike na Datalabu

V torek 19. aprila 2011, so Datalab pod pod mentorstvom doc. dr. Aleša Popoviča iz Katedre za informatiko Ekonomske fakultete obiskali študentje prvega letnika njihovega visokošolskega programa poslovne informatike.

03
...Kako je videti, ko se Datalabovci odločijo zabavati?

Na začetku večera, preden konzumirajo od 5 do 12 deci alkohola, so podobni grozdu globoko zmrznjenih rib na tržnici, ki jih še tako ognjevita moderatorka (ali pa visoko strokoven nastop izvršnega direktorja, z grafičnim prikazom poslovanja v iztekajočem se letu), ne moreta odtajati. Proti jutru, ko so Datalabovci že nehumano pod gasom, pa postanejo pravi »IT-party animals«...! :-) In tako je tudi prav: work hard - party hard! :-) Čestitke za vse poslovne zmage in še na veliko novih v prihajajočem letu!

03
Kako smo preživeli PANTHEON konferenco (in se lahko po tem še vedno smejali)? :-)

V  ledeno mrrrrrrrrrrrrrrrrzlem, zgodnjem jutru, na prvi dan prazničnega meseca, smo se skozi divji snežni metež prebili do predavalnic na Brezovici. Kako mi je, zapriseženi »nočni ptici«, uspelo tistega dne vstati ob 5.30 in biti »štart berajt« pri projektorju ob 7.30, še danes ne vem. :-) Vem pa, da se je bilo vredno potruditi, ker je sledil ultra pester in zanimiv dan v družbi računovodske in IT-srenje. :-)

07
PANTHEON konferenca 2010: vas zanima, kako so se izkazali predavatelji in organizator?

1. decembra 2010 je v računovodski hiši Unija na Brezovici pri Ljubljani potekal 2. izobraževalni dogodek - PANTHEON konferenca 2010.

V pravem zimskem, zasneženem dnevu nas je obiskalo več kot 160 slušateljev. Znanja je podajalo več kot 20 zunanjih ter Datalabovih strokovnjakov, ki so skupno izvedli kar 29 predavanj in demonstrativnih delavnic. In kdo je bil najbolje ocenjeni predavatelj?

24
Najbolj aktivne obiskovalce uporabniških strani smo spet nagradili!

Sredi novembra smo priredili že drugo srečanje Datalabovcev z najbolj aktivnimi obiskovalci naših prenovljenih uporabniških strani. Na sončno petkovo popoldne je bilo ob izvrstni hrani in pijači, v prijetnem okolju restavracije Harfa, spet zabavno in poučno ! :-)

Page 10 of 12First   Previous   3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  Next   Last   

Add Content...