Novice


Dogodki

Dogodki
27
Prva PANTHEON konferenca v Beogradu

Datalab Srbija je 20. maja prvič organiziral PANTHEON konferenco, in sicer v beograjskem hotelu Holiday Inn. Tradicionalni dogodek, ki je že večkrat potekal v različnih državah v regiji, se je začel izvajati tudi v Srbiji.

10
Zakaj vam je lahko žal, da vas ni bilo na tokratno UG srečanje?

....ker so uporabniki, partnerji in Datalabovci učinkovito izmenjali svoje znanje in izkušnje o delu s PANTHEON-om in debato veličastno zaključili z neuradnim delom ali tudi PPP=pogovorom ob pici in pivu. Poglejte si foto-utrinke in pridite naslednjič tudi vi!

05
Datalab sponzor na dogodku ZAUH EXPO, 12.5.2011

Vabimo vas, da se 12.5.2011 oglasite na dogodku ZAUH EXPO na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer bomo skupaj z Biro Bonusom in Jamado predstavljali PANTHEON in sistem brezpapirnega računovodstva.

03
Vabljeni na naslednje UG srečanje 10. maja!

Vas zanima kakšno področje PANTHEON-a, bi želeli kaj v zvezi z njim vprašati, pripomniti, predlagati in deliti svoje znanje in izkušnje z drugimi uporabniki? Če je vaš odgovor: DA, potem pridite 10. 5. na Datalab!

15
Prestavljen termin za UG srečanje za področje proizvodnje

Srečanje uporabnikov, partnerjev in Datalaba za področje proizvodnje, ki je planirano za torek 19.4.2011 je zaradi premajhnega števila prijav prestavljeno na mesec september.

26
12. kongres računovodskih servisov - DATALAB navdušil s predstavitvijo PANTHEON Gostovanja

Datalab je na 12. kongresu računovodskih servisov, ki je potekal 14. in 15. oktobra v Hotelu Slovenija v Portorožu, predstavil prednosti uporabe PANTHEON gostovanja.

11
Intenzivno prodajno šolanje za Datalab team in partnerje

7. in 8.4.2011 je v prelepem, majhnem mestu Brčko v Bosni potekalo intenzivno prodajno šolanje za Datalab team in partnerje. Izobraževanje je bilo nadvse naporno in poučno. Druženje po izobraževanju in med njim pa nepozabno.

26
Datalab pokrovitelj predavanja dr. Andreja Vizjaka

Britanska gospodarska zbornica v Sloveniji je v torek, 22. marca 2011, v ljubljanskem Hotelu Lev priredila poslovno kosilo z dr. Andrejem Vizjakom, strokovnjakom za strateško svetovanje podjetjem. V veliko čast in veselje nam je bilo, da smo lahko nastopili kot pokrovitelj, saj smo tako lahko omogočili izvedbo res enkratnega dogodeka in prenos neprecenljivega znanja.
 

16
6. PANTHEON konferenca bo tokrat še posebej zanimiva!

Med priznanimi predavatelji se nam bo 1. in 2. junija na Bledu pridružila tudi karizmatična radijska in televizijska voditeljica, voditeljica seminarjev in treningov javnega nastopanja, Saša Einsiedler!

16
Vabilo na poslovno kosilo v Britanski gospodarski zbornici v Sloveniji

Britanska gospodarska zbornica v Sloveniji vabi v torek, 22. marca 2011, v ljubljanski Hotel Lev na poslovno kosilo z dr. Andrejem Vizjakom, strokovnjakom za strateško svetovanje podjetjem.

10
Datalab svetuje podjetnikom in članom Območne zbornice Ljubljana

Podjetje Datalab in izvršni direktor Andrej Mertelj je 9. marca 2011 v občini Škofljica izvedlo prvo predavanje za podjetnike v nizu, ki jih načrtuje to pomlad. Predavanje je bilo izvedeno v okviru sodelovanja z Območno zbornico Ljubljana, v želji pomagati podjetnikom v borbi s krizo ter s tem prispevati svoj delež k okrevanju slovenskega gospodarstva.

02
ORGANIZIRALI SMO 4. SREČANJE NAJAKTIVNEJŠIH OBISKOVALCEV UPORABNIŠKIH STRANI

Blanka Poglajen Čuvalo, Andreja Oblak in Oton Lokar so bili tisti izbrani uporabniki PANTHEON-a v februarju, ki so ob izbrani hrani in pijači restavracije Harfa poklepetali z nami o prednostih in slabostih dela s PANTHEON-om. Spet je bilo poučno in zabavno! :-)

22
Datalab team building (Bovec, februar 2011)

Kako smo se (po datalabovsko) spoznavali in povezovali in učinkovito "nabildali tim".  :-)

15
Vabljeni na februarsko UG srečanje uporabnikov, partnerjev in Datalaba!

Kdaj? 22. in 23. februarja, od 10. do 13. ure. Kje? Na Datalabu (Koprska 92,  Ljubljana). Zakaj? Ker si želite skupaj z nami razvijati PANTHEON!

10
Datalab 11. in 12. 2. na informativnih dnevih Ekonomske fakultete!
17
3. SREČANJE NAJAKTIVNEJŠIH OBISKOVALCEV UPORABNIŠKIH STRANI

Tokrat sta bila z nami v restavraciji Harfa PA uporabnika, Alenka Dajč in Stane Brunčič, ter PA prijatelj Džangir Kolar.

 

26
Datalab na Poslovnih dnevih v Makedoniji
17.11.2010 se je Datalab MK d.o.o. v Skopju udeležil dogodka »Poslovni dnevi v Makedoniji 2010«, ki ga je organiziral Slovensko-makedonski klub za poslovno sodelovanje. Dogodek je potekal v stavbi GTC (Gradsko-Trgovski Centar).
Page 11 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  Next   Last   

Add Content...