Novice


Dogodki

Dogodki
12
Prestavljamo v november!

Konferenco prestavljamo na nov datum za Vas in v skladu z Vašimi željami. Želimo vam podati le prave in aktualne informacije, v času ugodnem za Vas.

01
Glasujte za Agro IT rešitev!

Deutsche Telekom vsako leto organizira Business Wall of Fame tekmovanje, na katerem išče najboljše “Internet of things” rešitve. Pomagajte nam dvigniti in širiti zavest o sodobnem kmetijstvu, katerega del je tudi naša Agro IT rešitev.

26
Znan je program 9. PANTHEON konference - ne zamudite!

Za vas bomo v okviru 9. PANTHEON konference spregovorili o pomebnih zakonodajnih mejnikih za podjetnike in družbe, o davčnih blagajnah, o e-poslovanju v praksi, o novostih in načrtih za razvoj, v vseh pomembnih modulih v PANTHEONu, o optimizaciji in strategijah za analizo ter izboljšanje vašega poslovanja in financ. Za vas smo povabili FURS, GZS, produktne vodje za PANTHEON, PANTHEON uporabnike in druge goste. Konferenca bo potekala v hetelu FourPoints, dne 18.6.2015 (celodnevni dogodek). Prijavite se in ne zamudite all inclusive izobraževalnega dogodka!

21
Vabljeni na 2. Agrobiznis konferenco!

12. junija, bo v organizaciji spletnega portala Agrobiznis (katerega pokrovitelj je tudi podjetje Datalab) in v sodelovanju s časnikom Finance potekala 2. Agrobiznis konferenca.

15
Obiskali smo Dan poslovne informatike na EF
13. maja je v organizaciji katedre za poslovno informatiko in logistiko na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekal tradicionalni Dan poslovne informat...
12
Datalabovi ekipi letos ponovno na Teku trojk
Datalab se je letos že drugo leto zapored z ekipama DATALAB FORCE I. in II. udeležil Teka trojk. Kaja, Danica, Zvone, Simon, Borut, Robert in Adrian s...
26
PANTHEON Farming se je na sejmu v Abi-Dhabiju  predstavil tudi visokim gostom!

Med 9. in 10. februarjem 2015 smo se udeležili Globalnega foruma za inovacije v kmetijstvu – GFIA (Global forum for innovations in agriculture) v Abu Dhabiju, glavnemu mestu Združenih arabskih emiratov. 

26
Posebni paketi aktualnih izobraževanj do 3.4.2015!

V okviru Datalab Akademije smo v mesecu aprilu za vas pripravili ponudbo aktualnih izobraževanj. Predstavili vam bomo pomembne PANTHEON tematike in novosti ter povezane zakonodajne novostiNa koncu vsakega izobraževanja bomo odgovorili na vaša odprta vprašanja in vas povabili k aktivnem sodelovanju. Posebna ponudba velja izključno za prijave do 3. aprila 2015. Vljudno vabljeni!

24
Sooblikujte program 9. PANTHEON konference

Letos organiziramo že 9. PANTHEON konferenco , ki bo planirano potekala dne 16.6.2015 in katere redeča nit bodo tematike; davčne blagajne, Retail in 2 korak na poti do e-poslovanja - podjetja, začnimo e-poslovati med seboj! Lokacijo in program nam boste pomagali izbrati Vi. Nadejamo se vaše številčne udeležbe in se veselimo druženja z vami. Sooblikujte program konference

23
PANTHEON Mobilna blagajna je pripravljena na davčne blagajne!

19. marca smo v Grand hotelu UNION v Ljubljani v sklopu dogodka Spremenjena pravila gotovinskega prometa in dokazovanje denarnih tokov v organizaciji Akademije Finance in v sodelovanju s podjetjem Telekom Slovenije predstavili PANTHEON Mobilno blagajno.

20
Ugodna ponudba posnetkov, še do 31.3.2015!

Ugodno do naročila posnetkov še do 31.3.2015! Že od 49 € + DDV boste prejeli 4 posnetke iz paketa. Ob naročilu paketa posnetkov boste prihranili več kot 100 €. Do naročenih posnetkov boste imeli neomejen dostop v okviru PANTHEON TV. Primer posnetka tečaja si oglejte TUKAJ.

12
Pripravljeni na uvedbo davčnih blagajn?

19. marca bo v Grand hotelu UNION v Ljubljani potekal celodneven dogodek pod naslovom Spremenjena pravila gotovinskega prometa in dokazovanje denarnih tokov, na katerega se lahko brezplačno prijavite. 

20
PANTHEON Farming gre v svet!

PANTHEON Farming se bo 9. in 10. marca 2015 predstavil na Globalnem forumu za inovacije v kmetijstvu (GFIA – global forum for innovations in agriculture)v Abu Dhabiju, glavnemu mestu Združenih arabskih emiratov.

12
Dan PANTHEON računovodij, 05.02.2015, AUSTRIA TREND, Ljubljana

Na izobraževalnem dogodku Dan PANTHEON računovodij, ki je potekal v organizaciji podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter Datalab SI d.o.o. in smo ga skupaj uresničili 05. februarja, v Austria Trend hotelu, v Ljubljani, je g. Andrej Brlečič, direktor Datalab SI d.o.o. uvodoma predstavil izzive, ki nam jih prinaša leto 2015.

28
PANTHEON Farming na 15. mednarodnem sejmu  Tier und Technik v švicarskemu St. Gallenu

PANTHEON Farming se bo tokrat med 19. in 22. februarjem predstavil v švicarskem mestu St. Gallen, kjer bo od četrtka do nedelje potekal že 15. mednarodni sejem živine, kmetijske proizvodnje, posebnih pridelkov in kmetijske opreme Tier & Technik. 

22
V Datalab prišel je med nas, stari dobri dedek Mraz

Najprej nas je vse, stare in mlade, zabaval navihani in veseli Zeleni zajec, ki nas je naučil pesmico in še kakšno vragolijo zraven. Ko smo končno priklicali dedka Mraza, smo mu zapeli pesmico.

12
PANTHEON Farming na EuroTier sejmu v HANNOVRU v Nemčiji

Ekipa strokovnjakov projekta AGRO IT  je med 11. in 14. novembrom prisotna na mednarodnem EuroTier sejmu v Hannovru v Nemčiji.

28
Datalab na 19. ljubljanskemu maratonu

Ekipa Datalaba se je udeležila 19. ljubljanski maraton.

10
Odlična uvrstitev Datalaba na EuroCloud Europe Award!

Informacijska rešitev PANTHEON Farming mobile je osvojila odlično 4. mesto na EuroCloud Europe Award.

03
Obiščite nas na 16. Kongresu računovodskih servisov!

Med 9. in 10. oktobrom 2014 bo letos Laško ponovno gostilo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, tokrat že 16. po vrsti. Organizatorji obljubljajo pester in raznolik program, kjer bo vsak našel nekaj zase, med drugim bodo vključene tudi različne finančne teme in teme iz davčnega področja.

Page 4 of 11First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...