Novice


Dogodki

Dogodki
30
Jadranje v družbi PANTHEON-a

V ekipnem duhu in ekipnih barvah, z vetrom v jadrih in v super razpoloženju se je tudi letos odvilo tradicionalno Datalabovo jadranje. V zadnjem tednu poletja je po Jadranu plulo sedem Datalabovih jadrnic

17
Obiščite nas na sejmu v Komendi!

PANTHEON Farming se vam bo med 3. in 5. oktobrom 2014 predstavil na 19. jesenskem kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi.

15
Jutri 7. regijska delavnico za eRačun v Kranju!

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nadaljuje z delavnicami za promocijo eRačuna, tokrat je na vrsti delavnica v Kranju, ki bo potekala v torek, 16. Septembra, ob 9. uri v predavalnici GZS Območne zbornice za Gorenjsko v Kranju, na Bleiweisovi 16

04
BONUS DAN, dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov!

Biro Bonus d.o.o., eden naših najstarejših in najbolj cenjenih računovodskih partnerjev, je za vas pripravil dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov, imenovan BONUS DAN. 

04
Vabljeni na 6. regijsko delavnico za eRačun!

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) niz dogodkov za promocijo eRačuna nadaljuje že s 6. regijsko delavnico za eRačun, ki bo tokrat potekala v četrtek, 11. septembra ob 10. uri v prostorih PGZ (Klub PAC), Lendavska 5a/IV, v Murski Soboti.

29
PANTHEON Farming in AgroIT na 14. kongresu evropskega združenja agrarnih ekonomistov

EAAE kongres, ki poteka vsaka tri leta v eni od evropskih držav, je tokrat med 26. in 29. avgustom gostila Ljubljana. PANTHEON Farming je kongres podprl kot zlati sponzor, eden izmed govornikov pa je bil tudi Andrej Mertelj.

25
Mobilna aplikacija PANTHEON Farming, dobitnica zlate medalje na AGRI 2014!

Ponosno sporočamo, da smo lanskoletni zlati medalji na Agri za program PANTHEON Farming letos v kategoriji A – Proizvodi domače proizvodnje (podskupina A/1, novi proizvodi iz domače proizvodnje) dodali še zlato medaljo za PANTHEON Farming mobile, mobilno aplikacijo za vodenje kmetijskih gospodarstev! 

07
PANTHEON Farming & digitalna prihodnost kmetijstva na AGRI

Konec avgusta, natančneje med 23. in 28. 8. 2014, bo v Gornji Ragdoni potekal že 52. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA. Datalab se ga bo seveda tudi tokrat udeležil, naš razstavni prostor boste v dnevih sejma našli v hali A.

25
Že uporabljate eRačun v PANTHEON-u?

Vsi poslovni subjekti glede na današnje stanje na trgu neprestano spremljajo, kako bi lahko izboljšali svoje poslovne prakse in poslovanje na splošno. Elektronsko poslovanje z e-računom kot enostavnim, preglednim, sodobnim, okolju prijaznim in stroškovno učinkovitim načinom poslovanja, pri katerem elektronska oblika popolnoma nadomešča klasično, papirno obliko, tako izdajateljem kot prejemnikom e-računov prinaša občutno znižanje...

22
Aktualno izobraževanje: SEPA kreditna plačila po 1.8.2014, 29.7.2014, 9:00

Od 1.8.2014 bo edini veljavni standard v plačilnem prometu za kreditna plačila ISO SEPA XML. Za vse, ki še niste prešli na uporabo novega standarda ali pa imate v povezavi z navedeno tematiko odprta vprašanja organiziramo aktualni tečaj/posvet z naslovom SEPA kreditna plačila po 1.8.2014, dne 29.7.2014, ob 9:00. Spletna prijava. Preverite vsebino TUKAJ. Ne zamudite! Informacije na 01 252 89 39 ali na 041 96 77 04 (ga. Vanja Cigoj).

21
7. Demo Traktor forum

Podjetje Datalab je  v soboto 21.6.2014 ob 17.00 uri bilo prisotno na 7. Demo Traktor forumu. Na razstavnem prostoru smo predstavili delovanje močnega programskega orodja namenjenega celoviti podpori poslovanja na kmetiji, PATHEON Farming. Dogodek je bil organiziran na kmetiji Korenjak, Laze pri Dramljah 4, 3222 Dramlje.

14
PANTHEON Farming podelil nagrade na  5. Državni razstavi plemenskih živali črnobele pasme

Del ekipe Pantheon Farming je bil v petek, 11. 7. in soboto, 12. 7. 2014 s stojnico prisoten na 5. Državni razstavi plemenskih živali črnobele pasme »Slovenian Holstein Show« v Komendi.

19
AgriFutureDays 2014

Podjetje Datalab se je udeležilo letošnje AgriFutureDays konference v Beljaku.

24
PANTHEON znanje po polovičnih cenah

V okviru Datalab Akademije smo v juliju in avgustu za vas pripravili obsežen nabor PANTHEON delavnic, ki jih v poletnem času lahko obiskujete po polovičnih, poletnih cenah. Ne zamudite ugodne priložnosti in "nabildajte" PANTHEON znanje.

19
Dan, ko smo bili na Datalabu vsi »v istem čolnu«

Okoli 60 Datalabovcev se je v četrtek, 16. junija, podalo na veslaško-uživaški piknik na ljubljansko Špico, kjer smo se preizkusili v spretnostih sinhronega veslanja v osmercih in parčkanja v kanujih, pojedli kar zavidljivo količino dobrot z žara izpod spretnih rok mojstra Safeta in tudi popili kakšno steklenico piva (ali dve).

11
8. PANTHEON konferenca, »Oblaki, elektrončki in včasih strele«

Preberite podrobnosti od dogajanjih na 8. PANTHON konferenci, ki jo v organizaciji podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter Datalab SI d.o.o. in ob podpori številnih partnerjev in pokroviteljev skupaj uresničili 5. junija v Hotelu Mons v Ljubljani.

27
Datalab in eRačun v praksi, drugič

Zaradi velikega zanimanja je 22. maja Kristalna palača v Ljubljani ponovno gostila dogodek z naslovom Elektronski račun v praksi, ki je tudi tokrat potekal v organizaciji podjetja Tetrada.

15
53rd IALB days – Evropski kongres kmetijskih svetovalcev in EUFRAS konferenca v Tuheljskih toplicah

Letos bodo potekali že 53. IALB dnevi. Glavna tema letošnjega kongresa je Vloga kmetijskega svetovanje v novi CAP reformi. Kongres bo potekal v Tehmah Tuhelj, severno-zahodno od Zagreba med 18. 6 in 20. 6. 2014 na njem pa se bo predstavil tudi Datalab z svojim produktom PANTHEON FarmAccounting.

15
Datalab tudi na AgriFuture Days 2014

Konferenca AgriFuture Days 2014 bo potekala med 16. 5. in 18.5. 2014 v avstrijskem Beljaku - Villach, udeležil pa se ga bo tudi Datalab s svojim produktom PANTHEON FarmAccounting.

15
Dnevi košnje 2014 in Srednjeevropsko prvenstvo z ročno koso v Selu

V Selu v Krajinskem parku Goričko že od leta 2004 pripravljajo Dneve košnje, ki jih končajo s tekmovanjem v košnji. Prireditve, ki bo potekala med 16. 5 in 18. 5. 2014, se bo udeležil tudi Datalab s predstavitvijo svojega produkta Pantheon FarmAccouting.

Page 5 of 11First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...