Novice


Dogodki

Dogodki
28
Datalab in Ekonomsko poslovna fakulteta v Mariboru poglabljata dobro sodelovanje

Pred približno enim letom smo poročali o vključitvi Pantheona, predvsem pa poslovne inteligence ZEUS, v učni proces študentov bolonjskega magistrskega programa EPF, smeri Management informatike in elektronskega poslovanja. 

22
Ključna področja eRačuna v praksi

17. aprila je v Kristalni palači v Ljubljani v organizaciji podjetja Tetrada potekal poslovni dogodek na temo Elektronski račun v praksi.

09
Datalab ponovno sponzor Univerzitetnega programerskega maratona

Tudi v letošnjem letu smo podprli študentsko prireditev Univerzitetni programerski maraton 2014.

08
Evropski teden podjetništva

Informativna kampanja, s katero Evropska komisija v skladu z Aktom za mala podjetja za Evropo spodbuja podjetništvo v Evropi. Prireditve potekajo v državnem, regionalnem in lokalnem merilu ter neposrednem okolju sedanjih in bodočih podjetnikov  v kar 37 državah.

07
Datalab sponzorira Elektronski račun v praksi

V organizaciji podjetja Tertadata bo v četrtek, 17. 4. 2014, ob 8.15 v ljubljanski Kristalni palači (BTC ) potekal poslovni dogodek Elektronski račun v praksi, na katerem vam bodo strokovnjaki predstavili ključna področja, ki jih zajema eRačun.

01
Datalab na slovaško-slovenskem gospodarskem forumu v Bratislavi

V četrtek, 20. marca, je slovenski minister za zunanje zadeve RS Karel Erjavec na slovenskem veleposlaništvu v centru Bratislave sprejel člane gospodarske delegacije 15-ih slovenskih podjetij, ki poslujejo na Slovaškem, med njimi tudi Datalaba.

28
Verlag Dashofer vabi na seminar Računovodstvo in davki na kmetiji

Namen seminarja je seznanitev z vrstami sredstev ter obveznostmi do virov sredstev na kmetijskem gospodarstvu, biološkimi sredstvi, kot specifičnimi sredstvi, ki se pojavljajo samo pri takem zasebniku ter vplivu preobražanja bioloških sredstev na vrednost sredstev in začetnem pripoznavanju le teh.

26
Datalab na obisku pri študentih Fakultete za elektrotehniko

Na povabilo dr. Mojce Bavdaž smo obiskali magistrske študente programa Uporabna statistika na Fakulteti za elektrotehniko.

26
Obisk kmetijskega sejma v Komendi

Med 10. in 13. aprilom 2014 se bo v Komendi odvijal tradicionalni spomladanski kmetijsko-obrtni sejem, kjer bomo prisotni tudi mi.

26
PANTHEON Farm prvič na Techagro

Datalab se bo letos med 31.3 in 3.4. 2014 prvič udeležil največjega kmetijskega sejma v srednji Evropi Techagro v Brnu na Češkem.

11
CeBIT in PANTHEON Farm

Datalab se je tudi letos predstavlja na mednarodnem sejmu CeBIT, kjer bomo do 14. marca obiskovalcem predstavljali program PANTHEON Farm, celovito informacijsko rešitev za kmetije. 

03
PANTHEON na Nacionalni konferenci za eRačun

V četrtek, 13. marca ob 9. uri, bo v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije potekala Nacionalna konferenca za eRačun, kjer bo predstavljeno trenutno stanje v Sloveniji in EU, zakonske zahteve pri uporabi eRačunov ter postopki in primeri dobrih praks pri izdaji, izmenjavi in prejemanju eRačunov.

17
Datalab podprl 21. Managerski koncert

V Cankarjevem Domu se je odvil že 21. Managerski koncert, katerega je podprlo tudi podjetje Datalab.

02
Dogodek PANTHEON eRačunovodstvo v oblaku

Odvil se je dogodek za računovodje - Datalab v sodelovanju s Telekomom Slovenije

27
Datalab na 23. Statističnem dnevu

Potekal je že 23. Statistični dan, z naslovom "Statistika, partner podjetjem".

07
Datalab na 19. Konferenci o analizi poslovanja

24. oktobra 2013 je v Ljubljani potekala 19. Konferenca o analizi poslovanja, katere rdeča nit je bila podpora poslovnemu odločanju.

30
3. mini olimpijada "Računovodstvo 2013"

V prostorih Banja Luka College (BLC) je potekala otvoritev tretjega študentskega tekmovanja v računovodstvu pod nazivom mini olimpijada "Računovodstvo 2013".

23
Vtisi zmagovalke računovodske olimpijade

Prvouvrščena na računovodski olimpijadi, Nensi Veljanovski, je za nas povzela svoje vtise iz tekmovanja in jadranja, ki je bilo eno od nagrad.

23
Obisk predsednikov vlad Litve in Slovenije v podjetju Datalab d.d.

Datalab je gostil predsednika Vlade Republike Litve in predsednico Vlade Republike Slovenije.

14
SPET ZBIRAMO »MORSKE OBJEME« ZA POLETNE POČITNICE OTROK!

Lani smo z vašo pomočjo pričarali nepozabne počitnice otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve, zato vas ponovno vabimo, da odprete svoja srca in podarite "Morski objem"! Letos lahko s tem omogočite počitnice otrokom in mladostnikom s cerebralno paralizo in vsem otrokom, ki so ostali brez staršev.

Page 6 of 11First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last