Novice


Dogodki

Dogodki
27
Datalab in eRačun v praksi, drugič

Zaradi velikega zanimanja je 22. maja Kristalna palača v Ljubljani ponovno gostila dogodek z naslovom Elektronski račun v praksi, ki je tudi tokrat potekal v organizaciji podjetja Tetrada.

15
53rd IALB days – Evropski kongres kmetijskih svetovalcev in EUFRAS konferenca v Tuheljskih toplicah

Letos bodo potekali že 53. IALB dnevi. Glavna tema letošnjega kongresa je Vloga kmetijskega svetovanje v novi CAP reformi. Kongres bo potekal v Tehmah Tuhelj, severno-zahodno od Zagreba med 18. 6 in 20. 6. 2014 na njem pa se bo predstavil tudi Datalab z svojim produktom PANTHEON FarmAccounting.

15
Datalab tudi na AgriFuture Days 2014

Konferenca AgriFuture Days 2014 bo potekala med 16. 5. in 18.5. 2014 v avstrijskem Beljaku - Villach, udeležil pa se ga bo tudi Datalab s svojim produktom PANTHEON FarmAccounting.

15
Dnevi košnje 2014 in Srednjeevropsko prvenstvo z ročno koso v Selu

V Selu v Krajinskem parku Goričko že od leta 2004 pripravljajo Dneve košnje, ki jih končajo s tekmovanjem v košnji. Prireditve, ki bo potekala med 16. 5 in 18. 5. 2014, se bo udeležil tudi Datalab s predstavitvijo svojega produkta Pantheon FarmAccouting.

15
Vabljeni na Izzive gospodarskega razvoja

Vabimo vas na delovno srečanje za razstavljalce in inovatorje, ki so se prijavili na letošnji razpis za podelitev nagrad za inovacije  pri GZS Zbornici osrednjeslovenske regije.  Srečanje bomo posvetili trem vsebinam: kratkemu predavanjupredstavitvi razstavnih mest na IZZIVIH GOSPODARSKEGA in pripravi TV reportaže o srečanju letošnjih prijaviteljev idej in inovacij INA3. RAZVOJA.

12
Smart AgriMatics

18. in 19. junija bo v Parizu potekala konferenca Smart AgriMatics 2014 na temo uporabe ICT in robotike v kmetijstvu in prehrambeni industriji v prihodnosti.

12
Datalabov Force I in Force II na ljubljanskem Teku trojk 2014

Teka trojk na 12.5 km se nas je udeležilo šest sodelavcev iz Datalaba. Zvone, Robert in Danica smo sestavili prvo, Simon, Borut in Leonida pa drugo trojko.

28
Datalab in Ekonomsko poslovna fakulteta v Mariboru poglabljata dobro sodelovanje

Pred približno enim letom smo poročali o vključitvi Pantheona, predvsem pa poslovne inteligence ZEUS, v učni proces študentov bolonjskega magistrskega programa EPF, smeri Management informatike in elektronskega poslovanja. 

22
Ključna področja eRačuna v praksi

17. aprila je v Kristalni palači v Ljubljani v organizaciji podjetja Tetrada potekal poslovni dogodek na temo Elektronski račun v praksi.

09
Datalab ponovno sponzor Univerzitetnega programerskega maratona

Tudi v letošnjem letu smo podprli študentsko prireditev Univerzitetni programerski maraton 2014.

08
Evropski teden podjetništva

Informativna kampanja, s katero Evropska komisija v skladu z Aktom za mala podjetja za Evropo spodbuja podjetništvo v Evropi. Prireditve potekajo v državnem, regionalnem in lokalnem merilu ter neposrednem okolju sedanjih in bodočih podjetnikov  v kar 37 državah.

07
Datalab sponzorira Elektronski račun v praksi

V organizaciji podjetja Tertadata bo v četrtek, 17. 4. 2014, ob 8.15 v ljubljanski Kristalni palači (BTC ) potekal poslovni dogodek Elektronski račun v praksi, na katerem vam bodo strokovnjaki predstavili ključna področja, ki jih zajema eRačun.

01
Datalab na slovaško-slovenskem gospodarskem forumu v Bratislavi

V četrtek, 20. marca, je slovenski minister za zunanje zadeve RS Karel Erjavec na slovenskem veleposlaništvu v centru Bratislave sprejel člane gospodarske delegacije 15-ih slovenskih podjetij, ki poslujejo na Slovaškem, med njimi tudi Datalaba.

28
Verlag Dashofer vabi na seminar Računovodstvo in davki na kmetiji

Namen seminarja je seznanitev z vrstami sredstev ter obveznostmi do virov sredstev na kmetijskem gospodarstvu, biološkimi sredstvi, kot specifičnimi sredstvi, ki se pojavljajo samo pri takem zasebniku ter vplivu preobražanja bioloških sredstev na vrednost sredstev in začetnem pripoznavanju le teh.

26
Datalab na obisku pri študentih Fakultete za elektrotehniko

Na povabilo dr. Mojce Bavdaž smo obiskali magistrske študente programa Uporabna statistika na Fakulteti za elektrotehniko.

26
Obisk kmetijskega sejma v Komendi

Med 10. in 13. aprilom 2014 se bo v Komendi odvijal tradicionalni spomladanski kmetijsko-obrtni sejem, kjer bomo prisotni tudi mi.

26
PANTHEON Farm prvič na Techagro

Datalab se bo letos med 31.3 in 3.4. 2014 prvič udeležil največjega kmetijskega sejma v srednji Evropi Techagro v Brnu na Češkem.

11
CeBIT in PANTHEON Farm

Datalab se je tudi letos predstavlja na mednarodnem sejmu CeBIT, kjer bomo do 14. marca obiskovalcem predstavljali program PANTHEON Farm, celovito informacijsko rešitev za kmetije. 

03
PANTHEON na Nacionalni konferenci za eRačun

V četrtek, 13. marca ob 9. uri, bo v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije potekala Nacionalna konferenca za eRačun, kjer bo predstavljeno trenutno stanje v Sloveniji in EU, zakonske zahteve pri uporabi eRačunov ter postopki in primeri dobrih praks pri izdaji, izmenjavi in prejemanju eRačunov.

17
Datalab podprl 21. Managerski koncert

V Cankarjevem Domu se je odvil že 21. Managerski koncert, katerega je podprlo tudi podjetje Datalab.

Page 6 of 12First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...