Novice


Dogodki

Dogodki
23
Vtisi zmagovalke računovodske olimpijade

Prvouvrščena na računovodski olimpijadi, Nensi Veljanovski, je za nas povzela svoje vtise iz tekmovanja in jadranja, ki je bilo eno od nagrad.

23
Obisk predsednikov vlad Litve in Slovenije v podjetju Datalab d.d.

Datalab je gostil predsednika Vlade Republike Litve in predsednico Vlade Republike Slovenije.

14
SPET ZBIRAMO »MORSKE OBJEME« ZA POLETNE POČITNICE OTROK!

Lani smo z vašo pomočjo pričarali nepozabne počitnice otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve, zato vas ponovno vabimo, da odprete svoja srca in podarite "Morski objem"! Letos lahko s tem omogočite počitnice otrokom in mladostnikom s cerebralno paralizo in vsem otrokom, ki so ostali brez staršev.

31
Dogodek na temo »Poenostavitev poslovanja ob vstopu Hrvaške v EU za podjetja, ki poslujejo v obeh državah«

Dogodek namenjen velikim podjetjem, ki jih zanima poenostavitev poslovanja ob vstopu Hrvaške v EU in ki poslujejo v obeh državah.

05
Datalab na 80. mednarodnem kmetijskem sejmu Novi Sad

Datalab s PANTHEON Farm Accounting-om vnovič na mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu.

03
Predstavitev PANTHEON-a na poslovnem forumu ABBYY Effective Business Day 2013

Predstavljen je bil tudi poslovni informacijski sistem PANTHEON, ki je požel kar precej zanimanja.

12
ZDavP-2F prestavljena objava pravilnika

Po internih, neuradnih informacijah iz MF in DURS bo uvedba (še neobjavljenega) pravilnika o izvajanju ZDavP-2F, ki predpisuje obliko dnevniškega izpisa, prestavljena iz 1.5.2013 na 1.7.2013.

18
Datalab generalni sponzor mini olimpijade "Računovodstvo 2013"

Visoka šola Banja Luka College že tretje leto organizira študentsko tekmovanje s področja računovodstva, pod imenom »Računovodstvo 2013«. Mini olimpijada »Računovodstvo 2013« bo potekala 24. in 25. maja 2013 v Banja Luki v prostorih Banja Luka College-a.

12
KAKO JE BILO GOSTITI NAJMLAJŠEGA PANTHEON UPORABNIKA...

...tako v smislu njegove biološke starosti kot tudi glede uporabe PANTHEON-a? Precej zabavno.:-) Predvsem pa sva se Žigi Sojarju iz Prve zdravstvene asistence s kolegico Janjo Kern lahko popolnoma posvetili, ker je druga vabljena PANTHEON uporabnica – Sabina Dimnik iz podjetja Data – žal tik pred zdajci odpovedala svojo udeležbo.

07
Datalab pokrovitelj januarskega srečanja Združenja manager

Podjetje Datalab se je odzvalo vabilu za sodelovanje pri organizaciji januarskega srečanja Združenja manager, ki je potekalo 31. 1. 2013 v hotelu Mons v Ljubljani in se kot eden od pokroviteljev tega dogodka  predstavilo vodilnim slovenskim managerjem.

03
Spremembe pri obdavčitvi in plačilu prispevkov v letu 2013

Več o že sprejetih in pričakovanih zakonskih novostih si preberite v članku mag. Dejana Petkoviča iz podjetja Abeceda Svetovanje d.o.o., v U-site Podjetniški enciklopediji in ne zamudite njegovih izobraževanj v okviru Datalab Akademije! 

11
KAJ IMATA SKUPNEGA ŽIVALSKI VRT LJUBLJANA  IN PSIHIATRIČNA AMBULANTA JESEJ?

Jah,  PANTHEON, seveda!  In kaj se je zgodilo, ko sta se njuna predstavnika - gospa Irena Rebula  (računovodja v Živalskem vrtu Ljubljana) in gospod Tomaž Krmelj (direktor psihiatrične ambulante Jesej), spoznala na decembrskem srečanju uporabnikov PANTHEON-a v restavraciji Harfa in poklepetala z Datalabovci? Preberite si!

28
PANTHEON konferenca za računovodje je za nami....

....in spodobi se, da jo v besedi in sliki na kratko povzamemo.

04
Vabilo na srečanje uporabnikov, partnerjev in Datalaba

Pridružite se nam tudi vi in prispevajte svoje izkušnje ter tako neposredno vplivajte na razvoj PANTHEON-a v bodoče!

08
Srečni prejemnik U-site helikopterja nam je poziral...

...še preden je naredil izpit za "vožnjo" helikopterja na daljinsko upravljanje. :-) Zagotovil nam je, da hujših nesreč (potrganih zaves, okrušenega ometa in podobno) kljub temu, da si je dovolil njegovo uporabo, še preden je dobil za to tudi "formalno dovoljenje", ni bilo.

15
Datalabovci vseh dežel, združite se!

Tudi letošnjo jesen smo združili prijetno s koristnim in poglabljali stike s poslovnimi partnerji in sodelavci Datalaba iz Slovenije ter podružnic iz Makedonije, Srbije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine, na jadranju po Dalmaciji. Poglejte si nekaj foto-utrinkov!

12
...IN SMO SE SPET POGOVORILI Z UPORABNIKI, KJE GA NAJBOLJ LOMIMO...

In ker je za »težka spoznanja« bolje izbrati »lahkotno« okolje,  smo se spet odločili za prijeten kotiček v restavraciji Harfa. Svoje mnenje o PANTHEON-u so nam tokrat zaupali: gospa Irena Komatar  (direktorica podjetja Lastra Company), gospod Alen Beganović (direktor podjetja Dekora) in gospod Jernej Suhadolc (direktor podjetja Virtua). Na srečanje pa smo povabili tudi  Datalabovca Jureta Bovho.

03
Datalab zlati sponzor na 14. Kongresu računovodskih servisov

Datalab je skupaj s podjetje Žejn zlati sponzor na 14. Kongresu računovodskih servisov, ki bo potekal 9. in 10. oktobra v Portorožu. Vabljeni na našo skupno stojnico.

17
Aktualno izobraževanje za računovodje (2 v 1), 25.9.2012

Vas zanima, kako lahko zaključek leta nardite pravilno? Želite učinkovito uporabo obračunov in pregledov v modulu Denar? Vas zanimajo novosti v modulu Denar, kot so novosti v plačilnem prometu, obvezni večstranski pobot...Želite prakitčno spoznati napovedane davčne novosti za leto 2013; spremembe v Zakonu o dohodnini, spremembe v Zakonu o davku od dohodkov pravnih oseb,...Pridružite se nam, dne 25.9.2012 in se seznanite z aktualnimi tematikami. Preberite več!

29
Soustvarite program PANTHEON izobraževanj, za šolsko leto 2012/2013 in osvojite bogate nagrade!

Želimo pripraviti program PANTHEON izobraževanj in dogodkov, ki bo blizu željam vsem Vam, dragi PANTHEON uporabniki. V ta namen potrebujem vaše mnenje. Izpolnite anketo in sodelujte v žrebanju za bogate nagrade.

Page 7 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...