Novice


Dogodki

Dogodki
02
Dogodek PANTHEON eRačunovodstvo v oblaku

Odvil se je dogodek za računovodje - Datalab v sodelovanju s Telekomom Slovenije

27
Datalab na 23. Statističnem dnevu

Potekal je že 23. Statistični dan, z naslovom "Statistika, partner podjetjem".

07
Datalab na 19. Konferenci o analizi poslovanja

24. oktobra 2013 je v Ljubljani potekala 19. Konferenca o analizi poslovanja, katere rdeča nit je bila podpora poslovnemu odločanju.

30
3. mini olimpijada "Računovodstvo 2013"

V prostorih Banja Luka College (BLC) je potekala otvoritev tretjega študentskega tekmovanja v računovodstvu pod nazivom mini olimpijada "Računovodstvo 2013".

23
Vtisi zmagovalke računovodske olimpijade

Prvouvrščena na računovodski olimpijadi, Nensi Veljanovski, je za nas povzela svoje vtise iz tekmovanja in jadranja, ki je bilo eno od nagrad.

23
Obisk predsednikov vlad Litve in Slovenije v podjetju Datalab d.d.

Datalab je gostil predsednika Vlade Republike Litve in predsednico Vlade Republike Slovenije.

14
SPET ZBIRAMO »MORSKE OBJEME« ZA POLETNE POČITNICE OTROK!

Lani smo z vašo pomočjo pričarali nepozabne počitnice otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve, zato vas ponovno vabimo, da odprete svoja srca in podarite "Morski objem"! Letos lahko s tem omogočite počitnice otrokom in mladostnikom s cerebralno paralizo in vsem otrokom, ki so ostali brez staršev.

31
Dogodek na temo »Poenostavitev poslovanja ob vstopu Hrvaške v EU za podjetja, ki poslujejo v obeh državah«

Dogodek namenjen velikim podjetjem, ki jih zanima poenostavitev poslovanja ob vstopu Hrvaške v EU in ki poslujejo v obeh državah.

05
Datalab na 80. mednarodnem kmetijskem sejmu Novi Sad

Datalab s PANTHEON Farm Accounting-om vnovič na mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu.

03
Predstavitev PANTHEON-a na poslovnem forumu ABBYY Effective Business Day 2013

Predstavljen je bil tudi poslovni informacijski sistem PANTHEON, ki je požel kar precej zanimanja.

12
ZDavP-2F prestavljena objava pravilnika

Po internih, neuradnih informacijah iz MF in DURS bo uvedba (še neobjavljenega) pravilnika o izvajanju ZDavP-2F, ki predpisuje obliko dnevniškega izpisa, prestavljena iz 1.5.2013 na 1.7.2013.

18
Datalab generalni sponzor mini olimpijade "Računovodstvo 2013"

Visoka šola Banja Luka College že tretje leto organizira študentsko tekmovanje s področja računovodstva, pod imenom »Računovodstvo 2013«. Mini olimpijada »Računovodstvo 2013« bo potekala 24. in 25. maja 2013 v Banja Luki v prostorih Banja Luka College-a.

12
KAKO JE BILO GOSTITI NAJMLAJŠEGA PANTHEON UPORABNIKA...

...tako v smislu njegove biološke starosti kot tudi glede uporabe PANTHEON-a? Precej zabavno.:-) Predvsem pa sva se Žigi Sojarju iz Prve zdravstvene asistence s kolegico Janjo Kern lahko popolnoma posvetili, ker je druga vabljena PANTHEON uporabnica – Sabina Dimnik iz podjetja Data – žal tik pred zdajci odpovedala svojo udeležbo.

07
Datalab pokrovitelj januarskega srečanja Združenja manager

Podjetje Datalab se je odzvalo vabilu za sodelovanje pri organizaciji januarskega srečanja Združenja manager, ki je potekalo 31. 1. 2013 v hotelu Mons v Ljubljani in se kot eden od pokroviteljev tega dogodka  predstavilo vodilnim slovenskim managerjem.

03
Spremembe pri obdavčitvi in plačilu prispevkov v letu 2013

Več o že sprejetih in pričakovanih zakonskih novostih si preberite v članku mag. Dejana Petkoviča iz podjetja Abeceda Svetovanje d.o.o., v U-site Podjetniški enciklopediji in ne zamudite njegovih izobraževanj v okviru Datalab Akademije! 

11
KAJ IMATA SKUPNEGA ŽIVALSKI VRT LJUBLJANA  IN PSIHIATRIČNA AMBULANTA JESEJ?

Jah,  PANTHEON, seveda!  In kaj se je zgodilo, ko sta se njuna predstavnika - gospa Irena Rebula  (računovodja v Živalskem vrtu Ljubljana) in gospod Tomaž Krmelj (direktor psihiatrične ambulante Jesej), spoznala na decembrskem srečanju uporabnikov PANTHEON-a v restavraciji Harfa in poklepetala z Datalabovci? Preberite si!

28
PANTHEON konferenca za računovodje je za nami....

....in spodobi se, da jo v besedi in sliki na kratko povzamemo.

04
Vabilo na srečanje uporabnikov, partnerjev in Datalaba

Pridružite se nam tudi vi in prispevajte svoje izkušnje ter tako neposredno vplivajte na razvoj PANTHEON-a v bodoče!

08
Srečni prejemnik U-site helikopterja nam je poziral...

...še preden je naredil izpit za "vožnjo" helikopterja na daljinsko upravljanje. :-) Zagotovil nam je, da hujših nesreč (potrganih zaves, okrušenega ometa in podobno) kljub temu, da si je dovolil njegovo uporabo, še preden je dobil za to tudi "formalno dovoljenje", ni bilo.

15
Datalabovci vseh dežel, združite se!

Tudi letošnjo jesen smo združili prijetno s koristnim in poglabljali stike s poslovnimi partnerji in sodelavci Datalaba iz Slovenije ter podružnic iz Makedonije, Srbije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine, na jadranju po Dalmaciji. Poglejte si nekaj foto-utrinkov!

Page 7 of 12First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...