Novice


Dogodki

Dogodki
13
PANTHEON konferenca v Makedoniji

Datalab Makedonija je 5. 9. 2012 organiziral PANTHEON konferenco v poslovnem centru Era City v Skopju. Tema konference je bila »Sodobni trendi v e-poslovanju«.

29
Datalab na Agri

Datalab se je v okviru Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije udeležil kmetijsko-živilskega sejma Agra in predstavil PANTHEON Farm Accounting, ki je namenjen vodenju poslovanja na kmetijah.

23
PANTHEON FARMER na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA

Po odmevnih predstavitvah na sejmu CEBIT v Hannovru in na 79. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Novem Sadu bomo zadnji teden avgusta predstavili PA FA na 50. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.

11
Ob 15. obletnici Datalaba 7677 evrov za otroke Mladinskega doma Malči Beličeve!

Sedmo PANTHEON konferenco, ki je potekala 7. junija v Laškem, smo oplemenitili z dobrodelno  akcijo “Morski objem“. Skupaj s poslovnimi partnerji, zaposlenimi in vami, drage uporabnice in uporabniki, smo v treh mesecih zbrali 7677 evrov in s tem pričarali vsem šestdesetim varovancem  Mladinskega doma Malči Beličeve nepozabne poletne počitnice!

11
Kdo vse nam je pomagal organizirati 7. PANTHEON konferenco?

Številnim sponzorjem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč - brez vas takšna veličastna obeležba (skorajšnje) 15. obletnice Datalaba ne bi bila mogoča!

06
...IN SMO SE SPET POGOVORILI Z UPORABNIKI, KJE GA NAJBOLJ LOMIMO... :)

Za to priložnost smo izbrali junijsko srečanje v restavraciji Harfa. Svoje težave in tudi pohvale (ja, prav ste prebrali!:)) glede PANTHEON-a sta nam tokrat zaupala gospa Višnja Palaić (računovodja v podjetju Racman) in gospod Jože Keršič (računovodja v podjetju Aerodent). Na srečanje pa smo povabili tudi Anjo Nose, eno izmed zverziranih podpornic na Datalabu.

22
Datalab na 79. mednarodnem kmetijskem sejmu Novi Sad

Nedavni Kmetijski sejem v Novem Sadu - eden izmed petih najuglednejših tovrstnih v Evropi - je letos privabil več kot 250 tisoč obiskovalcev, ki si je z zanimanjem ogledalo številne razstavljavce iz Srbije in 58-ih držav sveta, med katerimi se je podjetje Datalab predstavilo s poslovnim programskim paketom PANTHEON Farm Accounting (FA).

11
Ne spreglejte! Alfa sreča Aladina, praktikum za vodje, 25.5.2012, z "GARANCIJO"

Imate občutek, da ste velikokrat sami za vse? Vaši sodelavci premalo prevzemajo odgovornost? Ko potrebuje ideje, ste edini, ki jih generirate? .....Če ste na nekaj vprašanj odgovorili z »DA«,.......................... je najbolje, kar naredite takoj, da izpolnite prijavo na Praktiku »Alfa sreča Aladina«, kjer bomo našli rešitve za vaše poslovne izzive. Ponujamo vam "Garancijo" . V kolikor z praktikumom ne boste zadovoljni, lahko oddidete po prvem odmoru in vašo vplačano kotizacijo vam v celoti povrnemo. Praktikum bo vodila ga. Nataša Tovornik, gostujoča avtorica v Podjetniški encilopediji, Inspiris d.o.o. Prvo srečanje že 25.5.2012, ob 9:00, Datalab!

25
...ko bi po srečanju U-site uporabnikov lahko napisala roman...

...in to z vsemi, v Panteonu "registriranimi" bogovi in boginjami v glavnih vlogah! No, ali pa pravo grško (tragi) komedijo! Manjkal ji je le še tisti odrešilni akt, ko poseže v totalen kaos bog na škripčevju - "deus ex machina" in čudežno uredi nerešljivo situacijo! :) V restavraciji Harfa smo namreč tokrat gostili dva ravno prav nezadovoljna uporabnika PANTHEON-a; Radovana Batiča (Slišišvidiš d.o.o.) in Evgena Cafuto  (Geotermal d.o.o.), na "bojnem polju" pa se nam je pridružila še vodja podpore, Leonida Kraševec.

18
Andrej Mertelj navdušil študente s predavanjem na Ekonomski fakulteti

Izvršni direktor Datalaba je mladim ekonomistom z zanimivim predavanjem  »PANTHEON: kjer arhitektura in forma podpirata funkcionalnost«, razkril številne koristne nasvete za preglednejše poslovanje.

16
Andrej Mertelj to sredo gostujoči predavatelj na Ekonomski fakulteti

V sredo, 18. aprila, od 10. do 11. ure, bo izvršni direktor podjetja Datalab, Andrej Mertelj, gostujoči predavatelj na Ekonomski fakulteti.

11
Sooblikujte program 7. PANTHEON konference

Sooblikujte program 7. PANTHEON konference in si "prislužite" nagrade. Vaše predloge predavanj bomo zbirali do ponedeljka, 16.4.2012. Izmed vseh vas, ki boste sodelovali in komentirali bomo dne 17.4.2012 izbrali 5 sodelujočih. Vsi ti bodo prejeli privlačne U-Site majčke.

10
Datalab na Dnevih slovenske Informatike

Na letošnjih Dnevih slovenske informatike, ki bodo potekali med 16. in 18. aprilom v Portorožu, se bo Datalab predstavil z dvema predavanjema.

22
DATALABOVCI VSEH DEŽEL SMO SE SPET ZDRUŽILI V BOVCU!

Konec preteklega tedna  se je števična družina Datalabovcev - kot že tradicionalno-  zbrala na spomladanskem teambuildingu v Bovcu. Poglejte si foto-utrinke!

13
Bili smo na CeBit-u!

Na CeBit-u, najpomembnejšem in največjem sejmu informacijske tehnologije na svetu, ki je potekal na začetku marca v Hannovru, se je letos predstavilo tudi podjetje Datalab s poslovnim programskim paketom PANTHEON Farm Accounting. Preberite si več o tem!

06
Datalab na dogodku Minimum IT 2012

Na konferenci bodo predstavljene inovativne rešitve za ključne potrebe majhnih in srednjih podjetji.

29
Organizirali smo prvo letošnje pomladno srečanje PANTHEON uporabnikov!

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa prvo letošnje pomladno srečanje Datalabovcev z obiskovalci U-sitea. Tokrat je bil z nami Boris Mlinar (Medinova d.o.o.), drugi vabljeni uporabnik, Jernej Suhadolc (Virtua d.o.o.), pa je bil žal le virtualno prisoten – tik pred zdajci je namreč odpovedal udeležbo. Z Datalaba se nam je na srečanju pridružila še vodja podpore, gospa Leonida Kraševec.

17
Prvo izobraževanje v sodelovanju IPR ter DLA uspešno za nami

Dne 15.2.2012 smo v okviru uspešnega povezovanja Datalab akademije in Inštituta za poslovodno računovodstvo (IPR) pripravili prvo strokovno -praktično izobraževanje; Zaključek leta ter DDPO za leto 2011. Izobraževanje je obiskalo 14 udeležencev iz celotne Slovenije in je potekalo v sproščenem vzdušju ter plodni izmenjavi znanj in izkušenj. Na koncu prvega dela izobraževanja smo izžrebali srečno nagrajenko, ga. Marijo Čakš, iz podjetja IUSTA d.o.o., ki je prejela novo knjigo dr. Živka Berganta, Plačilna sposobnost in kapitalska ustreznost podjetja (računovodska analiza).

 

 

14
Obiščite nas na Cebitu

Sejem CeBIT, Hannover, 6. do 10. Marec 2012

Na letošnjem sejmu CeBIT bomo predstavili poslovni programski paket PANTHEON Farm Accountinng, ki ga razvijamo za vodenje poslovnih procesov na kmetijah.

07
Prva izobraževanja - v okviru sodelovanja Datalab Akademije in IPR

V okviru povezovanja Datalab akademije in Inštituta za poslovodno računovodstvo ter Abeceda Svetovanje d.o.o. za vas prva strokovna in PANTHEON praktična izobraževanja na enem mestu. Pripravimo se skupaj na pomembna opravila! Iskreno vabljeni, Datalab Akademija

Page 8 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  Next   Last   

Add Content...