Novice


Dogodki

Dogodki
29
Organizirali smo prvo letošnje pomladno srečanje PANTHEON uporabnikov!

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa prvo letošnje pomladno srečanje Datalabovcev z obiskovalci U-sitea. Tokrat je bil z nami Boris Mlinar (Medinova d.o.o.), drugi vabljeni uporabnik, Jernej Suhadolc (Virtua d.o.o.), pa je bil žal le virtualno prisoten – tik pred zdajci je namreč odpovedal udeležbo. Z Datalaba se nam je na srečanju pridružila še vodja podpore, gospa Leonida Kraševec.

17
Prvo izobraževanje v sodelovanju IPR ter DLA uspešno za nami

Dne 15.2.2012 smo v okviru uspešnega povezovanja Datalab akademije in Inštituta za poslovodno računovodstvo (IPR) pripravili prvo strokovno -praktično izobraževanje; Zaključek leta ter DDPO za leto 2011. Izobraževanje je obiskalo 14 udeležencev iz celotne Slovenije in je potekalo v sproščenem vzdušju ter plodni izmenjavi znanj in izkušenj. Na koncu prvega dela izobraževanja smo izžrebali srečno nagrajenko, ga. Marijo Čakš, iz podjetja IUSTA d.o.o., ki je prejela novo knjigo dr. Živka Berganta, Plačilna sposobnost in kapitalska ustreznost podjetja (računovodska analiza).

 

 

14
Obiščite nas na Cebitu

Sejem CeBIT, Hannover, 6. do 10. Marec 2012

Na letošnjem sejmu CeBIT bomo predstavili poslovni programski paket PANTHEON Farm Accountinng, ki ga razvijamo za vodenje poslovnih procesov na kmetijah.

07
Prva izobraževanja - v okviru sodelovanja Datalab Akademije in IPR

V okviru povezovanja Datalab akademije in Inštituta za poslovodno računovodstvo ter Abeceda Svetovanje d.o.o. za vas prva strokovna in PANTHEON praktična izobraževanja na enem mestu. Pripravimo se skupaj na pomembna opravila! Iskreno vabljeni, Datalab Akademija

27
25.000. PANTHEON uporabnik je podjetje Vivio Light (The One)

Malo pred božičnimi prazniki smo dočakali 25.000. člana PANTHEON družine. Ponosni lastnik je srbsko podjetje Vivio Light d.o.o (The One) www.vivio.rs.

13
Siva kučma, bela brada...

Najlepša dogodivščina za otroke je srečanje z Dedkom Mrazom in odpiranje daril. Datalab-ovi otroci smo to soboto, dne 17.12.2011 skupaj pričakali Dedka Mraza v Ljubljanskem ZOO.

13
Najboljši predavatelji - PANTHEON konferenca 2011

Nedavno smo zaključili z analizo anketnih vprašalnikov PANTHEON konferenca za računovodje, ki je bila realizirana 25.11.2011, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Oglejte si koga so izbrali udeleženci konference.

29
PANTHEON konferenca za računovodje in U-site zabava sta za nami!

Poglejte si, kaj smo se tokrat novega naučili, čigava predavanja smo imeli čast poslušati, koga vse smo srečali in kako smo na koncu nazdravili na 1. rojstni dan U-sitea!

05
Andrej Mertelj na Dnevih podjetništva 2011 o svoji poslovni poti

Izvršni direktor Datalab tehnologije d,d,, Andrej Mertelj, je imel nedavno na Dnevih podjetništva v Tehnološkem parku zanimivo predavanje o svoji uspešni poslovni poti - poglejte si video posnetek!

29
Kdo vse nam je pomagal realizirati PANTHEON konferenco in U-site zabavo?

Poglejte si  fotoreportažo o razstavljalcih na PANTHEON konferenci za računovodje, o sponzorjih in podeltivi nagrad na U-site zabavi! 

18
Vabljeni na zabavo ob 1. rojstnemu dnevu U-sitea!

KDO? Vsi obiskovalci in obiskovalke U-sitea!

KJE? Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

KDAJ? V petek, 25. novembra, ob 17.30, po končani PANTHEON konferenci.

KAKO? Do četrtka, 24. novembra, do 17. ure nam pošljite potrditev vaše udeležbe na U-site@datalab.si - vstop je BREZPLAČEN!

13
Investor conference, delnica zraste na 2€ & Facebook

V četrtek, 10. novembra 2011, smo objavili letno poročilo; oglejte si video posnetek in si preberite komentar  izvršnega direktorja Andreja Mertlja!

24
Organizirali smo že tretje jesensko srečanje PANTHEON uporabnikov!

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa že tretje jesensko srečanja Datalabovcev z obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami Boštjan Arzenšek (razvijalec PANTHEON-a in podpornik v podjetju Jamada) in Vanja Varl Mertelj (zadolžena za marketing v APO VIZIJI d.o.o) na srečanje pa smo povabili tudi Zmaga Ožuro, vodjo partnerskega kanala na Datalabu

 

 

18
Kako Datalab prispeva k pravočasnemu IT-izobraževanju najmlajših?

...tudi tako, da smo podarili vrtcu Tržič dva računalnika! :-)

09
Datalab na Dnevih podjetništva!

V torek, 15. novembra, vljudno vabljeni na predavanje izvršnega direktorja Datalab tehnologije, Andreja Mertlja, v sklopu dogodka Dnevi podjetništva, ki ga že četrto leto zapored organizira podjetje Data d.o.o..

26
Organizirali smo še eno jesensko srečanje PANTHEON uporabnikov

Nedavno smo organizirali v restavraciji Harfa že drugo jesensko srečanja Datalabovcev z obiskovalci uporabniških strani - tokrat sta bila z nami gospod  Matej Michelizza (vodja centra za informatiko v Zavodu za gradbeništvo Slovenije) in gospod Branko Klinc (vodja za informatiko v podjetju Pup), na srečanje pa smo povabili tudi Kajo Gomzi, vodjo direktne prodaje na Datalabu.

27
Knjiga Računovodstvo za managerje podarjena

Mag. Aleksander Igličar in GV Založba sta se v sodelovanju s podjetjem Datalab odločila podariti en izvod knjige Računovodstvo za managerje tistemu obiskovalcu Uporabniškega strežnika, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, do 26.10.2011. Svoj pravilen in obširen odgovor nam je posredovala ga. Janja Praznik, direktorica podjetja Apo Vizija. Iskrene čestitke!

20
Diplomanti Ekonomske fakultete, vabljeni 27. 10 v Stožice!

...dober žur s Kreslinom in Siddharto, srečanje s kolegi in profesorji iz študentskih dni in še veliko, veliko več...Preberi si več o tem v rubriki  Dogodki na U-siteu!

 

17
"PANTHEON je pravo orodje za naše delo!"

Računovodsko podjetje, APO VIZIJA d.o.o. že več kot dve desetletji uspešno skrbi za brezhibno vodenje poslovnih knjig in davčno svetovanje številnih mikro in malih podjetij ter tujih podružnic. Nedavno so prejeli laskavo priznanje »Naj računovodski servis 2011« v kategoriji srednji. Ker pri svojem delu uporabljajo poslovno-informacijski sistem PANTHEON, smo se njihove zmage veselili tudi na Datalabu in se ob tej priložnosti pogovorili z direktorico APO VIZIJE, gospo Janjo Praznik.

 

20
Mag. Aleksander Igličar in GV založba podarjata knjigo Računovodstvo za managerje

Mag. Aleksander Igličar in GV Založba podarjata en izvod knjige Računovodstvo za managerje tistemu obiskovalcu Uporabniških strani, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje ter posredoval prijavo na PANTHEON konferenco, do 26.10.2011.

Page 9 of 12First   Previous   3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  Next   Last   

Add Content...