Novice


Drugo

Drugo
02
Facebook & Usersite...

Ko smo ukinili Facebook povezave na uporabniškem strežniku je bila določena nejevolja in spraševanje, če delamo prav. A nekaj mi ni dalo miru...

08
Anketa: Primernost rabe informacijskega sistema v oblaku

Sem Andrej Črne, študent Fakultete za organizacijske vede v Kranju. Za potrebe podiplomskega študija Management e-poslovanja Vas prosim, če mi odgovorite anketo z naslovom Primernost rabe informacijskega sistema v oblaku.

28
POLJUBČEK VSEM V SLOVO!

 ...z vso skrbnostjo in naklonjenostjo vas predajam v roke Kseniji!  Bili ste čudoviti! :-)

19
SPOMLADANSKI ŠOPEK PANTHEON GRAJ & POHVAL

Na drugem letošnjem srečanju PANTHEON uporabnikov v restavraciji Harfa sva tokrat z Janjo Kern gostili Jožeta Racmana (Racman d.o.o), Dobrina Tavčarja (CHIPY d.o.o.) in Gabra Cerleta (Videolectures.NET in OUR SPACE). Vas zanima, kako so se nama gospodje po pantheonovsko »spovedali«?

04
Znani so nagrajenci igre: Uganete, katera po vrsti prodana je bila vaša PANTHEON licenca?

Nagradna igra je zaključena, zmagovalci so znani.

11
Predlog Pravilnika Zakona o davčnem postopku

Objavljamo Predlog Pravilnika Zakona o davčnem postopku, ki pa še ni objavljen v Uradnem listu. Ko bo objavljen, bomo glede na datum začetka veljave Pravilnika v programu predhodno naredili vse ustrezne dopolnitve.

11
KDO JE ODKLENIL SVOJE SRCE NA VALENTINOVO...?

...in podarite svoji najljubši in najdražji osebi (no, navsezadnje ste lahko to kar vi sami) bon za urejanje pričeske! Kje? Lepotnem studiu Prive. Kako? Z najnovejšo U-site nagradno igro!

13
Blokada REK-2 obrazcev je odstranjena

Portal eDavki sporoča, da je blokada odstranjena pri oddaji obračunov REK-2 preko sistema eDavki za VD 1501, 1502, 1503, 1504, 1510, 1513, 1514.

28
U-SITE VAM PODARJA DVE NEPOZABNI TAJSKI MASAŽI!

Konec januarja sta navdušenost (in utrujenost!) od praznovanj ob izteku preteklega leta že izzveneli, pustno rajanje pa še ni priklicalo sveže spomladanske energije. Ker je tudi stres zaradi naraščajočega delovnega tempa vse večji, je zdaj pravi čas za razvajanje telesa! Kje? V salonu tajskih masaž CHAOTHAI.  Kako? Z U-site nagradno igro!

01
....Vas zanima, kdo se bo že ta vikend razvajal s tajsko masažo?

....potem si poglejte, kako se je zaključila prva letošnja U-site nagradna igra, za katero je prispeval salon tajski masaž  CHAOTHAI. dve čudoviti darili - bona za tradicionalni tajski masaži hrbta!

29
Poročanje o datumu plačila davkov in prispevkov na REK obrazcih

Portal eDavki obvešča, da je ukinjeno poročanje o datumu plačila davkov in prispevkov na REK obrazcih in o plačilih na individualnih REK obrazcih.

03
Obiskali smo otroke Mladinskega doma Malči Beličeve na počitnicah v Poreču!

V okviru dobrodelne akcije Morski objem smo s pomočjo vas, spoštovane uporabnice in uporabniki PANTHEON-a, cenjeni partnerji in zaposleni na Datalabu, zbrali za otroke Mladinskega doma Malči Beličeve več kot 7 tisoč evrov in jim s tem omogočili poletne počitnice ob morju. Še enkrat hvala in - poglejte si nekaj foto-utrinkov našega skupnega dne!

23
Preimenovanje Volksbank d.d. v Sberbank banka d.d.

28.1.2013 se bo Volksbank d.d. preimenovala v Sberbanka d.d. Edina sprememba poleg naziva bo nova BIC koda, ki se bo uporabljala od 4.2.2013.

22
Blokada določenih REK-2 obrazcev

Portal eDavki obvešča, da bo blokirana oddaja obračunov REK-2 preko eDavkov za nekatere VD do implementacije programske podpore.

18
Moteno delovanje sistema eDavki dne 19. 1. 2013

DURS obvešča,da bodo v soboto, 19. 1. 2013, od 10:00 ure do 20:00 ure potekali nujni posegi v jedrnem omrežju Elektra Ljubljane, zato sistem eDavki ne bo dosegljiv.

15
Obvestilo DURS-a pri oddaji REK obrazcev

V zvezi s trenutno onemogočenim oddajanjem nekaterih obračunov (REK obrazcev) preko sistema eDavki želimo opozoriti, da je izplačilo dohodka stvar dveh pogodbenih partnerjev: izplačevalca in prejemnika dohodka.

09
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delila mnenje Irena Komatar, direktorica podjetja Lastra Company. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

10
Dopolnitve glede Zakona o davčnem postopku (10. člen ZDavP-2F)

Za dodatne dopolnitve programa PANTHEON glede novega Zakona o davčnem postopku pričakujemo še objavo pravilnika, ki bo podrobneje predpisal zahteve, ki obravnavajo programsko opremo.

07
Nova stopnja predpisane obrestne mere zamudnih obresti

V uradnem listu je bila 4.1.2013 objavljena nova stopnja predpisane obrestne mere zamudnih obresti, ki velja od 1.1.2013 za naslednjih 6 mesecev in znaša 8,75%.

21
ČEPRAV DELOVNIH DNI ŠE NI POVSEM KONEC....

....je pa menda danes (bil) konec sveta in zato se spodobi, da vam zaželimo...

 

 

 

Page 5 of 11First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...