Novice


Drugo

Drugo
07
Izšle so PANTHEON novice

Ravnokar so izšle tiskane PANTHEON novice, ki dvakrat na leto nadomeščajo elektronske. Predstavljene so številne izvedene izboljšave v programu, načrtovane izboljšave za naslednji build in druge zanimive teme. Želimo vam prijetno branje!

16
Znani so zmagovalci tokratne U-site nagradne igre!

Vas zanima, kdo se bo lahko že ta konec tedna pocrkljal v masažnem studiu Seven?

17
Motnje pri delovanju telefona

Zaradi težav pri operaterju smo danes od 12:00 občasno nedosegljivi po telefonu. Napaka bo do jutri odpravljena.

13
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Boris Mlinar, strokovi sodelavec v podjetju Medinova d.o.o..Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

11
M4 in odprava krajevne pristojnosti

Podjetja, ki so imela do 30. 6. 2011 za posamezno poslovno enoto določeno svojo registrsko številko zavezanca (RŠZ), glede na spremembo zakonodaje le-te ne uporabljajo več, saj po 1. 7. 2011 velja za celotno podjetje enotna registrska številka zavezanca (ERŠZ).

02
Povežimo se in podarimo "Morski objem"

Datalab se je ob svoji 15. obletnici delovanja odločil skupaj z vašo pomočjo, spoštovane obiskovalke in obiskovalci U-sitea, pomagati ranjenim otroškim srcem Mladinskega doma Malči Beličeve. Odločili smo se povezati vse nas v veliko dobrodelno akcijo »Morski objem«, ki bo potekala od 1.4. dalje in bo svoj višek dosegla v okviru 7. PANTHEON konference, dne 7.6.2012.

27
Z gotovino ponovno do 420 evrov

Omejitev plačevanja gotovinskih zneskov med pravnimi osebami v zneskih največ 50€ bo odpravljena z objavo v Uradnem listu.

22
Marčevski obvezni pobot

Ne pozabite, da je jutri, 23. 3. 2012 , zadnji dan za prijavo neplačanih zapadlih obveznosti v obvezni večstranski pobot.

05
...in novica SAMO za PANTHEON uporabnice je dobila (osmomarčevski) epilog...

...no, pa da vidimo... :-)

08
Dan žena na Datalabu

Ob dnevu žena je moško vodstvo podjetja presenetilo Datalabovke s prekrasnimi rožicami.

27
...in razvajanje na masaži si je tokrat priigrala...

....najbolj prijazna oseba na Datalabu, ki se ji ne zbriše nasmešek z obraza, ki ne povzdigne glasu in ne izgubi upanja in volje tudi takrat, ko se nam vsem že "strga film". :-) Kdo je to?

28
Portal COVL prenehal delovati

27. 2. 2012 je prenehal delovati portal COVL (Centralni oddelek za verodostojno listino). Narejena je preusmeritev na portal e-sodstvo, podportal eIzvršba.

22
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Boštjan Arzenšek, razvijalec in podpornik v podjetju Jamada. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

13
Vas zanima, kdo si je priigral nepozabno tajsko masažo?

Preberite si, kakšen je pravilni odgovor in kdo se mu je najbolj približal!  In seveda: pridružite se nam obvezno spet v nagradni igri naslednji teden! Obljubljamo vam, da imamo za vas spet privlačne nagrade in - ne bojte se! - mnoooooooooogo enostavnejša vprašanja, kot je bilo tole otvoritveno!) :-)  

13
U-site letos odsvetuje vse osladnosti za Valentinovo!

...in vam priporoča, da enkrat za spremembo na ta dan ne podležete komercialnemu pritisku in ne participirate v vsesplošni obsesiji po zapravljanju milijonov & miljard za pocukrana darila, na katerih se nabira prah (ali pa nemudoma izginejo v prebavnem traktu) ali denimo za divja presenečenja v stilu pohoda na Kilimandžaro, potapljanja v Indijskem oceanu ali občudovanja želv na Galapagosu. Kaj torej storiti?

10
Februarski krog obveznega pobota

Februarski obvezni in prostovoljni pobot bo 17. 2. 2012. Prijave v pobot je možno oddajati od danes, 10. 2. 2012.

27
Ste morda zamudili nastop Andreja Mertlja v oddaji "Prava ideja"?

...čeprav si, spoštovane uporabnice in uporabniki PANTHEON-a, tega načeloma ne bi smeli dovoliti :-), vam U-site lahko pomaga nadoknaditi zamujeno! 

27
Kako obiskan je U-site?

Poglejte si, kakšne vzpodbudne statistične podatke o obisku je pokazala naša raziskava po malo več kot letu dni obstoja prenovljenih PANTHEON uporabniških strani! Naš slogan Join the tribe. ste očitno vzeli resno, saj PANTHEON skupnost narašča in se vse bolj intenzivno združuje na U-siteu.  Hvala vam za zaupanje!   

23
Ker vas cenimo in ker smo radi v vaši družbi....

....vam podarjamo tole božično-novoletno voščilnico - nujno jo odprite in si poglejte  Datalabovo doma izdelano U-site smrečico!

Želimo vam kreativno, zanimivo in poslovno super uspešno novo leto - naj bo skrojeno samo po vaši meri! :-) 

21
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Matej Michelizza, vodja centra za informatiko v Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

Page 7 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...