Novice


Drugo

Drugo
20
25.000 nas je!

V ponedeljek 19. decembra se je že 25.000. uporabnik odločil, da je PANTHEON pravi program zanj.

19
Zabavali smo se!

Za nami je nepozabna Datalabova novoletna zabava, na kateri smo se v Klubu TOP skupaj z našimi zaposlenimi, PANTHEON uporabniki in partnerji zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

06
Kaj menite o registraciji na U-site? Pišite nam!

Odprli smo temo na  forumu: želimo si vaše mnenje!

21
Pozor: na Datalabu iščemo novega sodelavca oz. sodelavko!

Ker smo ambiciozni in želimo razviti najboljši poslovni informacijski sistem na svetu, pričakujemo, da ste takšni tudi vi! Delali boste z visoko usposobljenimi strokovnjaki in z najboljšimi informacijskimi tehnologijami.  Koga potrebujemo, kje, kdaj,  za koliko časa? Preberite si!

16
Zmagovalci finala nagradnih iger ob 1. rojstnem dnevu U-sitea se predstavijo...

Boštjan, Mateja in Sašo, še enkrat čestitke in hvala za sodelovanje v finalni U-site nagradni igri, s katero smo zaokrožili enomesečno praznovanje 1. rojstnega dne uporabniških strani. Osebno pa bomo z nagrajenci in vsemi ostalimi obiskovalci U-sitea nazdravili na U-site zabavi, ki bo 25. 11., po koncu PANTHEON konference!  :-)

02
Kako smo v letu dni  razširili »pleme« zadovoljnih  PANTHEON uporabnikov?

Preberite si intervju z Andrejem Mertljem, izvršnim direktorjem podjetja Datalab Tehnologije d.d., ob 1. obletnici prenovljenih PANTHEON uporabniških strani!

02
U-SITE, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

Danes, 2. novembra, mineva leto dni, odkar smo ustvarili prenovljene PANTHEON uporabniške strani! Ker brez vas ne bi bilo nas, je današnji dan tudi vaš -  naj bo nepozaben! :-)

26
Znani so zmagovalci finalne U-site nagradne igre!

Poglejte si, kdo si je na 1. rojstni dan U-sitea priigral športno torbo ali fitnes majico PANTHEON U-Site. Join the Tribe!

19
Igrajte se z nami - tokrat vas čaka U-site majica za fitnes!

Vas zanima, kateri trije srečneži ali srečnice so tokrat prejeli tole lepo nagrado? Poglejte si!

 

26
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Rado Gladek, izvršni direktor podjetja Biring d.o.o..Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

22
Začeli smo z jesenskimi mesečnimi srečanji obiskovalcev U-sitea v Harfi!

Vroči poletni meseci so za nami, pred vrati je zlata (in delovna) jesen, s tem pa ponovno tudi mesečna srečanja najaktivnejših obiskovalcev U-site-a v restavraciji Harfa

23
Izšle so PANTHEON novice

Ravnokar so izšle tiskane PANTHEON novice, ki dvakrat na leto nadomeščajo elektronske. Kot običajno so na voljo tudi za prenos v PDF obliki.

Želimo vam prijetno branje.

22
S 1. 10. 2011 bo veljal nov način plačevanja davkov, prispevkov in drugih obveznih dajatev

V Republiki Sloveniji bo s 1. 10. 2011 uveden nov način plačevanja davkov, prispevkov in drugih obveznih dajatev, za katere je nadzornik DURS.

19
Septembrski krog obveznega večstranskega pobota

Rok za prijavo terjatev za obvezni večstranski pobot za mesec september je 23. 9. do 13. ure.

11
PRIBLIŽUJE SE VELIKI FINALE NAGRADNE IGRE U-site gre jadrat!

...torej komunicirajteeeeeee z nami! Kot že veste, bomo 2. septembra, ob 13. uri obelodanili, katerih 9 srečnežev ali srečnic, ki so bili nakajtivnejši na U-site-u, gre z nami jadrat konec septembra! Zakaj bi vas radi nagradili?Ker cenimo vašo prisotnost, ker si vas želimo tudi osebno spoznati in ker se zavedamo, da brez vas ne bi bilo - ničesar. :-)

02
BISTVENO SMO SKRAJŠALI ODZIVNI ČAS HELPDESK-A!

Ker v razvoju želimo slediti poslanstvu Datalaba in resnično pomagati našim strankam, smo se med drugim odločili, da posvetimo posebno pozornost prijavam (ticketom) na HelpDesk-u in zato odločilno skrajšali naš odzivni čas! 

 

19
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Martin Žohar, prokurist v podjetju FIGURA-MS d.o.o.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

16
Avgustovski krog obveznega večstranskega pobota

Prijave v obvezni večstranski pobot je potrebno oddati do 19.8.2011. Prijava je omogočena od 12.8.2011.

21
Uvodniki Andreja Mertlja iz E-novic: VESELIMO SE VAŠIH KOMENTARJEV!

Povzetek nedavnih sprememb in izboljšav v PANTHEON-u, prepleten z novostmi na področju zakonodaje, vizija poslovanja Datalaba v prihodnosti, proniciljive ideje, drzni načrti in kritični pogledi na gospodarsko situacijo v Sloveniji in svetu ...- vse to in še veliko več iz uvodnikov Andreja Mertlja v E-novicah odslej tudi na U-site Forumu - vabljeni k prebiranju in komentiranju!

08
Doletela jo je huda U-site "kazen"....

...uživati bo morala na enourni tajski masaži v salonu ONZONTHAI. :-) Leonida Kraševec, vodja podpore na Datalabu, je v naši nedavni nagradni igri prejela čudovito prvo nagrado! Čestitamo tudi drugouvrščenemu Boštjanu Arzenšku iz podjetja Jamada, ki je prejel bon za 3-mesečno brezplačno svetovanje Računovodske hiše APO VIZIJA. In še enkrat hvala za sodelovanje!

Page 8 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  Next   Last   

Add Content...