Novice


Drugo

Drugo
05
Predpisana obrestna mera zamudnih obresti 9,25%

V Uradnem listu je objavljena nova obrestna mera zamudnih obresti. Podatek o višini obrestne mere je objavljen v uradnem listu št. 54, dne 4.7.2011. Nova predpisana obrestna mera velja od 1.7.2011.

06
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delil mnenje Sebastijan Ženko, vodja informatike v postojnskem podjetju UNIKA TTI d.o.o.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

 

04
S 1.1.2012 obvezna uporaba obrazcev UPN

31. 12. 2011 bo ukinjena uporaba obrazcev plačilnih nalogov BN02, posebnih položnic PP02 in regularnih čezmejnih plačil RP01. Od novega leta dalje se bo uporabljal le UPN obrazec.

28
Po raziskavi IDC Datalab po tržnem deležu na tretjem mestu

Po poročilu analitske hiše IDC je Datalab v letu 2010 v Sloveniji dosegel 8,6-odstotni tržni delež, kar nas uvršča na tretje mesto med ponudniki.

27
PANTHEON in 44. reli po Srbiji

Od 24. do 26. junija je potekal 44. reli po Srbiji, v katerem je Subaru Imprezo voznika Vladana Petrovića krasil napis PANTHEON.

22
Nagradno vprašanje: kdaj in kje je Datalab organiziral 1. PANTHEON konferenco?

Znana sta zmagovalca, ki prejmeta bon za enourno tajsko masažo v salonu ONZONTHAI in bon za 3-mesečno brezplačno svetovanje Računovodske hiše APO VIZIJA!  Preberite si!

20
Razgledi.net: preberite si najnovejši prispevek Andreja Mertlja...

....Iskanje notranjega sovražnika postaja tako preprosto kot še nikoli. "Slabih šest mesecev je minilo od demonstracij v Egiptu in Tuniziji, pa imamo v Sloveniji že jasne obrise zakonodaje za zaščito »ustavne ureditve«, pravilneje – konkretne oblasti". Udobno se namestite, preberite in - se zgrozite. Kje smo in kam gremo?!

30
PODARJAMO 2 ENOURNI  TAJSKI MASAŽI V SALONU ONZONTHAI!

Vas zanima, katera dva srečneža je doletelo razvajanje v salonu tajskih masaž ONZONTHAI? Poglejte si!

25
Nedostopnost FTP strežnika 25. 5. 2011

25. 5. 2011 do predvidom 16h bo Datalabov FTP strežnik nedostopen zaradi vzdrževanja, zato PANTHEON nadgradnje v tem času ne bodo na voljo.

24
Vstop tujega strateškega partnerja

Datalab je dobil strateškega partnerja, tujega vlagatelja, ki bo pridobil skoraj 15-odstotni delež.

20
Pozor, iščemo nove sodelavce!

Medse vabimo novega sodelavca ali sodelavko: iščemo podpornika za modul Denar z računovodskimi in računalniškimi znanji.

03
Kaj menijo o PANTHEON-u njegovi uporabniki?

Tokrat je z nami delila mnenje Andreja Oblak, namestnica vodje finančno-računovodske službe v Tekstini Ajdovšina d.d.. Posredujte nam vaše komentarje, kritike, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

18
Kaj menijo o PANTHEON-u uporabniki?

Tokrat je z nami delila mnenje Blanka Poglajen Čuvalo iz podjetja KEIRON d.o.o. Posredujte nam vaše komentarje, kritiko, zamisli ali pobude glede našega dela na u-site@datalab.si!

15
Podaljšanje časa za zaključevanje prijav v prvi obvezni večstranski pobot

AJPES bo danes, 15.4.2011, ko poteče rok, za oddajo prijave v obvezni večstranski pobot, sprejemal prijave do 16. ure, dokončanje in podpis prijave pa do 24. ure. 

26
"Želimo si več srečanj in neposrednega stika z Datalabovci!"

Nedavno smo organizirali prvo srečanje z uporabnikoma PANTHEONA, ki sta v mesecu avgustu objavila največ zanimivih prispevkov na uporabniških straneh Datalaba.

29
Dobrodošli na Uporabniških straneh 2.0!

Za vas smo vsebinsko in oblikovno prenovili uporabniške strani, na katerih bomo skrebeli za vašo seznanjenost z najnovejšimi informacijami tako s področja PANTHEONA, kot tudi računovodstva, podjetništva in številnih drugih sorodnih vsebin, ki bi vas lahko zanimale!

11
Kako smo si Datalabovci razdelili darilca iz nagradne igre...

....ker tistikrat nihče od vas ni bil preveč razpoložen za sodelovanje...:-)

 

08
Kaj menijo uporabniki o PANTHEON-u in uporabniških straneh?

Posredujte nam vaše mnenje in sugestije glede PANTHEON-a, kajti izboljšujemo se lahko le skupaj z vami!

31
Poročanje podatkov o strukturi plače za leto 2010 (obrazec ZAP-SP/4L)

Rok za oddajo je podaljšan do 3. 5. 2011. Preberite si več o tem!

14
E-bančništvo: podatkovni standard TKDIS ostaja v uporabi

Halcom d.d. v svojih programih za elektronsko bančništvo ne bo ukinil podpore za TKDIS, priporoča pa, da uporabniki čim prej preidejo na uporabo novih standardov. Več na:  http://www.halcom.si/index.php?action=view&id=231&module=newsmodule&src=%40random443fae1a5ccef

Page 9 of 11First   Previous   2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  Next   Last   

Add Content...