News


PANTHEON™

PANTHEON™
12
Nëse shuma e dokumenteve të pranuara është krijuar nga shume dokumente interne me opsionin që mbledhë identet në do...
14
Ka dal Versioni më i ri i Pantheon, me veçori dhe përmirësime të reja.    
05
Është lancuar versioni i fundit i Pantheon 10. Vjen me disa ndryshime estetike poashtu dhe përmirësime të k&eu...
29
Më 15 Mars 2017, ne e mirëpritëm përdoruesin e 50,000 të programit PANTHEON ERP në komunitetin tonë. Nj&...
27
Të nderuar kliente, Versioni i fundit i Pantheon 10 tani me eshte lansuar. Ate munde ta merrni duke filluar nga sot. Ndryshimet jane te f...
29
Të dashur klientë/përdorues të PANTHEON,   Dëshirojmë të ju njoftojmë që nga sot ne do të...

Add Content...