News


PANTHEON™

PANTHEON™
22
Versioni më i ri PANTHEON 10.0.26.00 është publikuar. Për zhvillimet dhe ndryshimet e reja në program vizitoni linkun https://usersite.datalab.eu/Verz...
02
Të dashur përdorues të PANTHEON,Nga versioni 10.0.23.00 e tutje, në PANTHEON zhvillimet do të bëhen duke përdorur versionin e ri 10.4.1 (Sydney) të ...
24
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.22.00 është publikuar.
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.22.00 është publikuar.
05
Lajmërim! Upgrade SQL SERVER!
Të nderuar përdorues, Siç ju informuam në nëntor - për të siguruar një siguri më të madhe t&eum...
17
Versioni i ri i Pantheonit 10.0.21.30 është publikuar.

Versioni i ri i Pantheonit 10.0.21.30 është publikuar.

16
Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

Në Mars 2021, ne do të përfundojme supportin per SQl server 2012 dhe 2014.

12
Nëse shuma e dokumenteve të pranuara është krijuar nga shume dokumente interne me opsionin që mbledhë identet në do...
14
Ka dal Versioni më i ri i Pantheon, me veçori dhe përmirësime të reja.    
05
Është lancuar versioni i fundit i Pantheon 10. Vjen me disa ndryshime estetike poashtu dhe përmirësime të k&eu...
29
Më 15 Mars 2017, ne e mirëpritëm përdoruesin e 50,000 të programit PANTHEON ERP në komunitetin tonë. Nj&...
27
Të nderuar kliente, Versioni i fundit i Pantheon 10 tani me eshte lansuar. Ate munde ta merrni duke filluar nga sot. Ndryshimet jane te f...
29
Të dashur klientë/përdorues të PANTHEON,   Dëshirojmë të ju njoftojmë që nga sot ne do të...

Add Content...