Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
28
Известување за сите корисници на PANTHEON - Нов POS

Почитувани корисници,

Како што Ве известивме пред извесно време, НОВИОТ POS производ повеќе не се развива во рамките на програмот PANTHEON, а со тоа и одделот за поддршка повеќе не ги нуди своите услуги за поддршка.

28
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.21.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.21.00!

07
Известување за последната верзија на Pantheon RE (retail) - се појави грешка.

Почитувани корисници,

Сакаме да ве известиме, дека на последната верзија на Pantheon RE (retail) се појави грешка.

16
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.20.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.20.10!

13
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.19.30!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.19.30!

22
Упатства и Вебинар за Плати - Ковид 19

Почитувани корисници, подготвивме бесплатни упатства за Вас со примери поврзани со настанатите промени со глобалното ширење на епидемија од вирусот Ковид – 19, каде можете да ги погледнете на следниот линк - тука.

09
​#pantheonathome - видео совети за одржување на одличен PANTHEON фитнес!
#pantheonathome Ајде да ја задржиме PANTHEON кондицијата и мрежно да се поврземе. Во периодот во кој сме, сите чувствуваме недостаток на контакт с...
17
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.19.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.19.00!

 

16
Поддршката на корсниците се одвива без проблем!

Даталаб МК се организираше на тој начин каде тимот за поддршка ќе им понуди на клиентите експедитивна и квалитетна помош, дури и во ваква состојба, кога сме изложени на голем ризик на зараза од вирусот КОВИД-19 (Корона).

07
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.18.30!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.18.30!

22
Запознајте го 60,000-тиот PANTHEON корисник

На 25 декември 2019 година веќе го добивме 60,000-тиот PANTHEON корисник. PANTHEON заедницата на корисници е една од најсилните заедници во регионот. Запознајте го 60,000-тиот корисник на PANTHEON - BS Industries d.o.o. од Србија.

24
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.18.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.18.00!

28
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.20!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.20!

28
Измени во Законот за Данок на Личен Доход

Министерството за финансии најавува дека примената на прогресивниот данок на личен доход се биде ставена во мирување на 36 месеци. Во овој период, доходот од работа, доходот од самостојна дејност, доходот од авторски и сродни права како и доходот од продажба на сопствени земјоделски производи ќе се оданочува со стапка од 10 проценти.

21
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.10!

Почитувани корисници, 

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.10!

23
Исплата на практиканти (подесувања согласно Закон за практикантство од 29.05.2019)

Практиканти со целосно работно време
Треба да се отвори нова заработка за практикантска работа: 

11
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.00!

Почитувани корисници, 

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.17.00!

01
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.16.20!

Почитувани корисници, 

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.16.20!

28
Намалена големината на базите во верзиите од 10.0.13.10 до 10.0.15.10

Во овие три верзии и нивните надоградби, направивме конверзија на типовите на полињата CHAR на VARCHAR и ги отстранивме неактивните  објекти.

18
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.16.00!

Почитувани корисници, 

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.16.00!

Page 1 of 10First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...