Новости


PANTHEON™

PANTHEON™
23
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.30.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.30.00

24
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.30.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.30.10

30
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.20

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.20

30
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.10

13
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.29.00

22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.30

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.30

22
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.20

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.20

16
Исклучување на RLS од PANTHEON
Почитувани корисници и партнери,
Последниве 14 месеци го подготвуваме PANTHEON за т.н RLS заштита. RLS значи "row level security", при што SQL серверот го штити секој ред во зависност од неговата содржина. 
03
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.10

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.10

28
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.00

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.28.00

20
PANTHEON новостите се привремено недостапни.
Почитувани PANTHEON корисници,
Сите новости на UserSite се привремено недостапни, поради вирусен напад. Штом ја отстраниме грешката, повторно ќе бидат достапни. Ви благодариме за разбирањето.
25
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.20

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.20

25
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.10

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.10

26
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.00

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.27.00

28
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50

Почитувани корисници,
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50

07
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40

11
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30

10
Одложување на PANTHEON 11 и новата верзија 27.00

Почитувани корисници на PANTHEON,
Поради развојот на фискализацијата за Србија и најавената транзиција за Хрватска во ЕУР, имавме зголемен обем на работа во одделот на развој. 

27
ВАЖНА НАПОМЕНА - Форумот е привремено оневозможен

Поради прекумерен безбедносен ризик, привремено го оневозможивме форумот на нашите кориснички страници.

25
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20

Почитувани корисници,
 Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20

Page 1 of 12First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...